Prețul răzbunării
Am crezut noi, că vom putea să îi forțăm să scadă prețul la benzină, pichetând benzinăriile, plătind cu bani cât mai mărunți, cumpărând cât de puțin putem, boicotând azi pe unul, mâine pe celălalt...
Eu am fost de părere că protestele, nu prea au sens, cel puțin nu așa făcute. Dacă toți am fi putut cumpăra benzină doar din străinătate pentru o lună, poate... Dacă toți am fi putut boicota o anumită marcă pentru o lună, poate am fi avut o șansă. Dar la cifra lor de afaceri, câteva zile nu se simt în dinamica unei luni, mai ales atunci când după boicot, cumpărăm tot de la ei recuperând și ceea ce nu am cumpărat de la ei în perioada boicotului. Am făcut doar un mic val în jos pe graficul de vânzari pe perioada boicotului și căte unul în sus înainte și după, valuri care au compensat mai mult decât suficient - în buzunarele lor - valul descendent din timpul protestului.
Au stat, au răbdat, probabil nu le-a plăcut prea mult, dar nici nu i-a deranjat prea tare, au scăzut prețul cu câțiva bănuți, dar știau că vine clipa când își vor zâmbi în barbă și se vor răzbuna.
Ăsta e prețul răzbunării și încă nu s-a terminat.
Recommended Comments