Jump to content

uitat chei in portbagaj

jiji

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition
cum pot sa desfac portbagajul fara sa distrug toata masina ?

:twoup: va rog ajutor whynot120@yahoo.com

singurul rand de chei ?

in mod normal se poate intra din masina in portbagaj ? se rabateaza bancheta spate ? intreb pt ca la e34 de exemplu nu se poate, bancheta este fixa. La e60 in schimb se rabateaza, doar ca se rabateaza din portbagaj...

cum pot sa desfac portbagajul fara sa distrug toata masina ?

:twoup: va rog ajutor whynot120@yahoo.com

singurul rand de chei ?

in mod normal se poate intra din masina in portbagaj ? se rabateaza bancheta spate ? intreb pt ca la e34 de exemplu nu se poate, bancheta este fixa. La e60 in schimb se rabateaza, doar ca se rabateaza din portbagaj...

Degeaba se rabateaza daca el nu poate intra in masina :twoup:

Banuiesc ca este inchisa toata masina.

daca nu este inchisa toata masina se poate deschide cu un laptop cu un soft BMW pe el cu mare usurinta portbagajul...asta in cazul in care nu este inchis si din cheie :twoup:

sau la E46 asa era

Edited by POIUYT

Daca ai o telecomanda de alarma altundeva departe, poti incerca sa pui pe cineva sa te sune si sa o dezarmeze prin telefon...era un clip in care faceau unii asa, dar nu stiu daca era trucat sau nu.

Presupun ca nu ai incuiat toate seturile de chei in portbagaj...

LE: daca nu e inchisa toata masina merge butonul ala de blocare/deblocare a usilor de langa avarie.

Edited by cos

daca nu este inchisa toata masina se poate deschide cu un laptop cu un soft BMW pe el cu mare usurinta portbagajul...asta in cazul in care nu este inchis si din cheie :twoup:

sau la E46 asa era

Eu nu prea inteleg o chestie.Daca masina este deschisa de ce trebuie un soft BMW, nu este mai simplu sa apese pe butonul din masina? :twoup:

Guest poleposition
Daca ai o telecomanda de alarma altundeva departe, poti incerca sa pui pe cineva sa te sune si sa o dezarmeze prin telefon...era un clip in care faceau unii asa, dar nu stiu daca era trucat sau nu.

Presupun ca nu ai incuiat toate seturile de chei in portbagaj...

cum sa o deschida mah prin telefon :twoup:

Dial 112 ! :twoup:

Ontopic: Din moment ce omul a intrebat este clar ca e inchisa toata si in cazul asta nu prea vad cum sa deschida portbagajul fara sa forteze ceva...

LE: Eventual daca nu vrei sa strici nimic vb cu cineva specializat sa incerce sa iti scoata narile si sa iti deschida capota si sa incerce cu Laptopul din soft.

Edited by duxter

ceva de genul:

sau in caz de forta majora:

si nu prea lasa urme masinii...

poate gasesti ceva pe videjug.com, expertvillage.com sau 5min.com pe acolo sunt multe clipuri gen "how to"

Edited by cos

LE: Eventual daca nu vrei sa strici nimic vb cu cineva specializat sa incerce sa iti scoata narile si sa iti deschida capota si sa incerce cu Laptopul din soft.

Da?

Merge cu "Laptopul din soft" fara contact pus? :twoup:

Edited by Bavaria

Da?

Merge cu "Laptopul din soft" fara contact pus? :twoup:

Ah :D asta mi-a scapat :twoup:

Cred ca daca apeleaza la un hot il "ajuta" in timp record :D

Poti sa comanzi o cheie noua la Bavaria. Mergi la ei si vezi cat te-ar costa si in cat timp iti vine.

Eu am o singura cheie si ma gandeam zilele astea sa mai fac rost de una.

sparge un stop... sad.gif

cred ca mai ieftin e un geam lateral, de pe spate eventual.

Edited by nautilixx

Guest poleposition
nu, cica iti trebuie seria de sasiu si/sau motor. cel putin asa am auzit, inca n-am fost la ei.

sunt in cartea de identitate. poti forta probabil butucul si astfel il schimbi doar pe ala...