Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema senzori de parcare

Recommended Posts

E39 / 2002/ 525d

Cand spal masina sau ploua afara cand bag in retur si se activeaza senzorii de parcare , cei din fata imi tauie continuu ca si cum as avea obstacol in fata.

Am luat de la cineva un senzoe bun si pe rand i-am schimbat pe toti. Nici o rezolvare. I s-a mai intamplat cuiva?

Ma puteti ajuta cu un sfat?

E39 / 2002/ 525d

Cand spal masina sau ploua afara cand bag in retur si se activeaza senzorii de parcare , cei din fata imi tauie continuu ca si cum as avea obstacol in fata.

Am luat de la cineva un senzoe bun si pe rand i-am schimbat pe toti. Nici o rezolvare. I s-a mai intamplat cuiva?

Ma puteti ajuta cu un sfat?

unul din senzori nu merge

daca unul e defect nu merge nici unul ( cel mai bine ii poti verifica pe tester ca sa fii sigur care din iei e )

M gandesc si eu ca doar de la ei poate sa fie, ca de pacanit pacane toti, doar ca e de parca as avea ceva la 1 metru in fata masinii. Am dat cu spray toate mufele, sa vad acum cu ce as putea sa izolez, pt ca nu poti sa izolezi toate mufele si firele..........

Poate is mai multi defecti, poate e defect modulul PDC. Asculta-i pe fiecare in parte, vezi care tacane e bun, care nu, e mort. Verifica bine si mufele lor, da cu un spray de contact pe pinii din mufa.

Salut Calin,

Ericeric a specificat ca-i apare aceasta problema numai cand ploua sau spala masina

Stiu ca tu ai ceva mai multe cunostinte despre ceea ce insemna probleme la instalatia electrica

Daca se face contact intre pinii senzorului nu-i suna continu, ca si cand ar avea un obstacol?

• 1 month later...
Am si eu o problema asemanatoare la E60. De 4-5 zile, imi beepaie 3 din cei 4 senzori de pe bara din spate, fara sa am nici un obstacol in spate. Au inceput acum o saptamana, s-au oprit o zi dupa care au inceput din nou. A dus masina la tester si nu mi-a gasit nici o eroare. Ticaie si cei care imi semnalizeaza obstacol.

• 1 month later...
poti sa ai mai multi senzori defecti poate sa fie cablul. am avut si eu unul, ba merge ba nu si la service au pus si cablu nou. problema ca sunt scumpi ai naibii senzorii astia. pe mine ma enerveaza ca atunci cand ma bazez pe ei nu merg si era sa o parchez intr-un perete odata.