Jump to content

problema demaraj 535i E39

Recommended Posts

Am probleme cu demarajul...mi se aprinde si CHECK ENGINE, mai ales cand demarez adica vreau si eu sa ajung la viteza incredibila de 80 la ora :blink: . Am fost la Filaret azi unde am schimbat garniturile de la capac tacheti deoarece pierdeam ulei, si am schimbat si bujiile. Am pus-o pe tester si nu e nici o eroare...am condus-o si tot ca o Dacie 1300 se misca :) Cica e de la un injector...stie cineva cat costa unu? nu de alta dar azi am dat 14 mil pt garnituri si bujii si nu ma incanta ideea sa fac tot la filaret si problema asta mai ales ca nu prea se pricep, ei PRESUPUN ca e vb de injectoare....A mai avut cineva problema asta?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am probleme cu demarajul...mi se aprinde si CHECK ENGINE, mai ales cand demarez adica vreau si eu sa ajung la viteza incredibila de 80 la ora :blink: . Am fost la Filaret azi unde am schimbat garniturile de la capac tacheti deoarece pierdeam ulei, si am schimbat si bujiile. Am pus-o pe tester si nu e nici o eroare...am condus-o si tot ca o Dacie 1300 se misca :) Cica e de la un injector...stie cineva cat costa unu? nu de alta dar azi am dat 14 mil pt garnituri si bujii si nu ma incanta ideea sa fac tot la filaret si problema asta mai ales ca nu prea se pricep, ei PRESUPUN ca e vb de injectoare....A mai avut cineva problema asta?

150666[/snapback]

Vezi insa sa nu fie cumva de la vreo bobina... Scoate, la ralanti, pe rand, fisa de la cate o bobina si vezi daca se simte ceva in mersul motorului...

14 mil doar niste garnituri si bujiile ?????? :)  :)  :)  :D

150725[/snapback]

bujiile in jur de 2 bulioane si ceva , garnituri la filaret vre o 500 ron , diagnosticare 50 ron , manopera ..... , cam acolo ajungi :blink:

P.S. ar insemna 700 ron manopera :D

Edited by vadim_braia

bujiile in jur de 2 bulioane si ceva , garnituri la filaret vre o 500 ron , diagnosticare 50 ron , manopera ..... , cam acolo ajungi  :blink:

P.S. ar insemna 700 ron manopera  :)

150732[/snapback]

Bujiile sunt 20 si ceva de euro bucata, insa eu am 8 :) ...garniturile 80 de euro plus manopera....si asa am ajuns la 14 mil :)

:blink: Cica e de la un injector...stie cineva cat costa unu? nu de alta dar azi am dat 14 mil pt garnituri si bujii si nu ma incanta ideea sa fac tot la filaret si problema asta mai ales ca nu prea se pricep, ei PRESUPUN ca e vb de injectoare....A mai avut cineva problema asta?

150666[/snapback]

la filaret se face test lainjectoare,asa am facut eu knd am luat masina.costa 80 ron.eu am schimbat unul ,m-a costat 300E,dar din germania. la filaret cu tot cu manopera te ajunge la 550 E. ele au parametrii in care functioneaza,adica intre -5 si 4 daca nu ma insel. si al meu injector era 4,7. dar,....nu am simtit mare diferenta sincer.

ce motor ai?

150775[/snapback]

scuze,3,5i. aku am vazut. sigur e motor in 6,-si daca "lipseste" un injector,tot fuge de mananca pamantul,doar sa nu fie vreo 3 stricate. injectoarele cad...ia in calcul debitmetru si electrovana EGR(din cauza ei masina nu merge mai mult de 80-100,si nu are viata deloc. asta mi s-a intamplat la un renault clio diesel).

Clipeste cand o accelerez....nu urca peste 3000 de turatii...cam la 3000 se aude ca si cum s-ar tura in gol, pe tester nu apar erori de nici un fel.

150781[/snapback]

Incearca cu mufa scoasa de la debitmetru.Verifica catalizatoarele,sa nu fie infundate.

Presiunea de benzina este ok?

150666[/snapback]

Scoate fum?ce culoare? gri?daca este gri nu ai aer suficient,verifica presiunea pe retur trebuie sa fie intre 2,5 si 3,0 bari ,balbie in relantiu?ai scos mufele din injectoare sau senzori cu bateria pusa?scoate filtrul de aer si optureaza putin debitmetrul ,vezi ce reactie are !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.