Jump to content

Schimbare culori bord la un BMW 320d din 2001

elvislorin

Recommended Posts

Fratilor sunt nou in lumea BMW...acum am luat masina...frumoasa, se comporta excelent...dar are un mare neajuns...parerea mea: culorile astea de la bord sunt de un portocaliu enervant (v-ati uitat la logan...pana si astia s-au trezit si le-au schimbat pt varianta 16v).Ceva trebuie facut...am vazut ceva pe net... pe http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfoto...894...schimbare de leduri. Eu am incercat prima data cu folie translucida (lasa lumina sa treaca prin ea schimbandu-i insa culoarea) ca am zis ca e cea mai ieftina si cea mai usoara solutie. Am dat bordul jos insa m-am blocat la ace...nu pot sa le scot (stie cineva)...in schimb am pus folie pe partea unde imi indica starea masinii (abs, frana de mana, etc) jos...beleaua e ca am pus folia sub placuta aia de plastic si tocmai aia e cea care schimba culoarea luminii in portocaliu...deci lumina vine alba de la led trece prin folia albastra si apoi prin plasticul ala imprimat si iar se face portocalie, pierzandu-si intre timp din luminozitate.

In concluzie...astept pareri, sugestii de la toti, mai ales de la cei care au facut asa ceva

10x

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare din nou...M-am uitat un pic si la comenzile pt faza scurta si pozitii...Acolo sunt 7 leduri mici cat varful acului...ma gandesc ca ar fi o solutie sa le scot de acolo si sa pun un led albastru sau verde (ca deh masina e verde) de putere mare cu lumina difuza nu focalizat (la zexstar in buc au asa ceva).am un prieten electronist de meserie si a zis ca ma ajuta asa ca o sa incerc. In functie de ce o sa iasa o sa vad dak continui pe ideea asta sau ma las pagubash

adica? sa fur ceasurile de la audi?  :)

151815[/snapback]

asta intelegi tu? sa furi? e primul lucru care ti-a venit in minte? :blink: my god!

traducere: sugestia era faci ttrecerea la un audi ca ala are bord rosu! sau sa cumperi (?)...ceasurile de la un audi si sa le adaptezi pt BMW

Edited by verssatu

aoleu iai ziso versatule

taicamiu a avut un audi a4 din 2000 frumos intradevar...dar parca beemerul de il acum e peste el

151820[/snapback]

puiu, pastreaza pt tine impresiile. :blink:

fii sigur ca verssatu a glumit cand m-a trimis la audi.

bai baieti ideea era sa obtinem info utile nu sa ne luam la bazaiala...nu ma deranjeaza bazaiala dar vreau naiba niste informatii, ca altfel ma sui in masina mea almost stock si ma duc sa agatz puicutze prin oras

151833[/snapback]

pai mai zii ce te intereseaza, ca d-aia suntem aici, nu? :blink:

agati mai bine cu beculete rosii.

hai ca nu e baza, e doar o discutie.

deocamdata nu am fost decat vreo 2 pe aici. mai asteapta pareri si de la altii. nu cred ca exista pana acum cineva care sa fi facut modificarea asta pe forum, dar cine stie...