Jump to content

in sfarsit mecanic BUN!

mike320d

Recommended Posts

:blink:

sunt foarte fericit ca in sfarsit mi am gasit super mecanic!!!! :)

am urmat sfaturile voastre si m am dus la Florica

mi am rezolvat toate problemele sunt foarte multumit de el!

vi l recomand cu incredere

178250[/snapback]

pai pentru a usura cautarile da si tu niste date de contact si spune cam ce face omul bine... multumim...:)

:blink:

sunt foarte fericit ca in sfarsit mi am gasit super mecanic!!!! :)

am urmat sfaturile voastre si m am dus la Florica

mi am rezolvat toate problemele sunt foarte multumit de el!

vi l recomand cu incredere

178250[/snapback]

Da. buna intrebare... Ce probleme ti-a rezolvat si la ce pretzuri...

Edited by the_rifle

Da. buna intrebare... Ce probleme ti-a rezolvat si la ce pretzuri...

178652[/snapback]

De exemplu:

Schimbat garnitura de chiulasa, termostat, facut cosmetizare motor; curatat supape, schimbat semeringuri supape, schimbat vascocuplaj,demontat instalatie de gaz pe masina: 150 EUR. Doar piese noi!!!(evident alea m-au costat separat!)

scuze ca n am raspuns am fost in vacanta :blink:

mie mi a stat toata ziua pe masina,de dimineata pana seara a fost singura masina la care a lucrat

mi a schimbat kit de ambreaj ,un tampon hidraulic,si multe lucruri care le tot aveam (zgomote,chestii mici) si nu le dadea nimeni de cap!

eu unul sunt fff multumit de el, si am incerca ceva mecanici.... :)

oricum m am dus la el din discutiile de pe forum.am riscat si am castigat!

tel nu l mai pun ca l am vazut mai sus

sal :)

Cam ce varsta are dl Florica? Are atelier specializat, sau o curte plina de scule?

186462[/snapback]

Este un mecanic curat si ordonat, are tot ce ii trebuie si lucreaza intr-un service langa Mihai Bravu. Nu e deloc tipul mecanicului vulgar si jegos. Este un tip citit si cumsecade. Fiecare lucrare care o executa este garantata de el un anumit interval. Executa si lucrari ulterioare , reglaje etc. evident la ceea ce a facut el. :blink:

Este un mecanic curat si ordonat, are tot ce ii trebuie si lucreaza intr-un service langa Mihai Bravu. Nu e deloc tipul mecanicului vulgar si jegos. Este un tip citit si cumsecade. Fiecare lucrare care o executa este garantata de el un anumit interval. Executa si lucrari ulterioare , reglaje etc. evident la ceea ce a facut el.  :blink:

186464[/snapback]

Sunt perfect de acrod cu "320i_24valve". Lucreaza super curat si se vede ca nu lucreaza ca sa scape de tine si sa te intorci cu aceiasi problema.