Jump to content

Kit Modul iPOD

Recommended Posts

Sal...bun sa incep...am achizitionat un modul pentru iPOD pentru e 46 le meu... de la AB ...

..... maine am sa cumpar si ipodul...in speranta ca o sa imi raspunda cineva pana maine o sa pun cateva intrebari...

1 ce tip de ipod sa cumpar... G3 G4 Photo mini nano ....si care mai sunt ... de la apple....

2 acum apare si problema... si anume montajul... ar trebui sa fie relativ usor... insa cum kitul nu are manual de montaj...situatia se schimpa... teoretic nu este mare lucru... de mufat 3 cabluri...

Poza 1 = tot kitul

Poza 2 = cablul cu mufele

Poza 3 = mufa ce intra in head unitul masinii ??????

Poza 4 = mufa gen s-Video ce intra in modul

Poza 5 - 6 = trebuie sertizat .... unde se mufeaza ???

Poza 6 = mufa cu ordinea firelor. ?????

3 pentru ce sunt mufele din poza a 2 a cea nemontata este "mama" si in ce ordine pun firele in poza 6 mufa are gauri de la stanga la dreapta ...numerotate..1234... iar cea montata este "tata"

astept pareri.... multam mult...si maine daca reusec si am timp dupa ce cumpar si jucaria cealalta..o sa pun si niste poze cu montajul...."bine probabil dupa ce rup jumatate de bord..."sa speram ca nu o s se intample...

post-3835-1169996576_thumb.jpg

post-3835-1169996620_thumb.jpg

post-3835-1169996639_thumb.jpg

post-3835-1169996656_thumb.jpg

post-3835-1169996673_thumb.jpg

post-3835-1169996691_thumb.jpg

Edited by Miguel

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cat te a costat kitu ala??daca ai ipod cu video si ai navigatie poti sa vezi videoclipuri???

vezi ca se monteaza la AB da cred ca e scump :blink:

185575[/snapback]

kitul este 8 mil 8 sute si montajul este 14 sute ..depinde de ce ai pe masina pus...

de restul nu stiu ....eu nu sunt in tara si nu am putut sta sa il si montez...de asta cer sfaturi aici insa se pare ca..nu prea este inrteresata lumea....

Da-mi mai multe detalii despre masina... dotari, an... daca are navy 16:9, cd changer...

Montajul este relativ simplu... eu am interfata de la DENSION, dar vad ca este folosit acelasi principiu...

Referitor la achizitia de iPod... eu am de 60 Video... este super...

Astept datele despre masina...

Este totusi duminica seara... :blink:

185585[/snapback]

deci e 46 - 2003

cu navi 16 9

fara magazie de cd si fara cablu...

pozele cu chitul sunt puse mai sus......

iar in legatura cu cd textul am gasit ceva legat de asta la linkul asta...

daca nu merge am sa incerc ceva de aici...

http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...:es-us%26sa%3DN

Edited by Miguel

Nu vad din poze... ce cod de culori au firele care nu sunt mufate?

185615[/snapback]

maro

rosu cu verde

alb cu cenusiu si niste punce galbui

sunt exact aceleasi culori si mufa aia neagra .este gen tata ....si se potriveste cu cea nemufata care este mama

Edited by Miguel

Mufa alba o cuplezi la unitatea din portbagaj... in pozitia B dupa schema din poza 4...

185634[/snapback]

ok ...asta este un pas...

deci nu am ce cauta in spatele head unitului...

dar cum ramane cu celelalte mufe

????

Edited by Miguel

La mine au fost 2 cabluri de montat... o mufa alba ca a ta... in pozitia B, si mufa 2 a trebuit sa o desfac si sa leg fiecare cablu separat in pozitia A, dar nu este acelasi cod de culori si trebuie sa varific mai bine sa nu-ti spun niste prostii sa arzi interfata... mai asteapta putin sa mai verific...

La mine au fost 2 cabluri de montat... o mufa alba ca a ta... in pozitia B, si mufa 2 a trebuit sa o desfac si sa leg fiecare cablu separat in pozitia A, dar nu este acelasi cod de culori si trebuie sa varific mai bine sa nu-ti spun niste prostii sa arzi interfata... mai asteapta putin sa mai verific...

185649[/snapback]

ok ... esti un domn

Trebuie legata doar unul dinte cele 2 cabluri, cel fara mufa... codul de culori este:

1. maro - pin#12 Brown / Ground

2. alb cu cenusiu si niste punce galbui - pin#9 White-Yellow bands / I-bus

3. rosu cu verde - pin#15 Red-Green / +12v from battery (not switched)

Varianta 1 este sa faci legaturile tot in mufa de la unitatea din portbagaj, dar ai un inconvenient nu-ti mai ajung cablurile pana in fata la bord, ma refer la lungime, pt. a monta iPodul...

Varianta 2 este sa faci legaturile la unitatea din bord, care este cea mai indicata solutie, dar aici te descurci singur, pt. ca nu am gasit nici o schema, dar este relativ simplu avand in vedere ca se foloseste acelasi cod de culori... adica, cauti un cablu maro, care este masa... etc... legaturile terbuiesc facute la cele 2 mufe care se conecteaza la head unit...

P.S. La mine in loc de cablul rosu+verde, am avut un altul pe care l-am conectat la pin# 16 (nu 15), care este "Violet-White / +12v from ignition (ACC and RUN)", deci tot "+12v", dar numai in pozitia ignition...

Sper sa te descurci...

BAFTA!

post-1452-1170023748_thumb.jpg

Daca mai ai ceva nelamuriri, lasa-mi un mesaj (PM)...

185697[/snapback]

ok,..multumesc si de atata...

deci cel alb...in unitatea din porbagaj...pe pozitia B

si cel si cel fara . mufa..la mufa principala de la head unit si leg firele in mufa conform codului de culori

....

sper ca am inteles bine...

sa ne tii la curent. e asa necesar i-pod-ul ? sau e la moda . :blink: eu am mp3  la cd-player-ul original. si sunt multumit. difera calitatea sunetului ? sau doar ai mai multe melodii si Id3 tag

186039[/snapback]

Deci maestre ..eu nu am nici cd nici altceva decat casetofon...

ipodul nu ar fi la moda sau ca am fite in cap ... insa mi se pare cel mai bun din punctul de vedere al stocarii...

o sa incerc sa va tin la curent...si sper sa reusesc sa pun totul ca la carte si sa nu prajesc nimic...

Edited by Miguel

sa ne tii la curent. e asa necesar i-pod-ul ? sau e la moda . :blink: eu am mp3  la cd-player-ul original. si sunt multumit. difera calitatea sunetului ? sau doar ai mai multe melodii si Id3 tag

186039[/snapback]

Eu daca aveam macar CD... era OK, ca nu-mi stateau rau in buzunar, 1.750 RON (iPod) + ~ 250€ (instalatia +montaj), puteam sa schimb rotile sau un kit M II... pe seria 1 am CD si sunt multumit... zi -mi si mie ce sistem poate citi mp3... adica ce cd ai tu?

THX