Jump to content

ajutor am nevoie de un antifurt

gyno09

Recommended Posts

am luat niste jante de pe un BMw luat de la asigurari si aia de acolo au cam furat de pe el mai multe printre care si antifurtul de la roti, am nevoie si ru de unul 5 min sa desfac si eu rotile. am sa pun si o poza cum arata , deci tre sa fie mai mic de 37 , poate un 36 sau 35 pe 37 l-am incercat si nu merge. :blink: :)

am luat niste jante de pe un BMw luat de la asigurari si aia de acolo au cam furat de pe el mai multe printre care si antifurtul de la roti, am nevoie si ru de unul 5 min sa desfac si eu rotile. am sa pun si o poza cum arata , deci tre sa fie mai mic de 37 , poate un 36 sau 35 pe 37 l-am incercat si nu merge. :blink:  :)

198589[/snapback]

de unde esti

eu le am pe alea dupa E46 nu stiu ce dim au

am impresia ca e scris codul si pe prezon...asa ca ar fi bine sa ne dai codul exact..:blink:

198590[/snapback]

pe prezon nu scrie nimis ca m-am uitat., dar am incercat de la un alt BMW tot din 2003 si era mai mare un pic , pe spatele lui scria 37.

ma gandesc ca ar merge 36.

am luat niste jante de pe un BMw luat de la asigurari si aia de acolo au cam furat de pe el mai multe printre care si antifurtul de la roti, am nevoie si ru de unul 5 min sa desfac si eu rotile. am sa pun si o poza cum arata , deci tre sa fie mai mic de 37 , poate un 36 sau 35 pe 37 l-am incercat si nu merge. :blink:  :)

198589[/snapback]

:) :) Gluma: Sigur e pt. masina ta? :) :) :D

asculta la batranu~!!!!

si eu am piedut antifurtul...mai bine zis cumnatu!!!!!!!!!!

la intersectie drumu sarii cu razoare sunt 2 vulcanizari...la una am reusuit sa desfac antifurtul...

a batut alta prezoane si  cu o cheie a desfacut...doar 20 ron ma costat..

198657[/snapback]

sa inteleg ca a batut alte prezoane normale peste antifurturi si la desfacut cu cheia?

asculta la batranu~!!!!

si eu am piedut antifurtul...mai bine zis cumnatu!!!!!!!!!!

la intersectie drumu sarii cu razoare sunt 2 vulcanizari...la una am reusuit sa desfac antifurtul...

a batut alta prezoane si  cu o cheie a desfacut...doar 20 ron ma costat..

198657[/snapback]

frate ai avut dreptate, asa l-am desfacut am tot cautat peste tot si nu am gasit, m-am dus la baieti care ai zis tu si am vb cu ei, au zis ca nu poate sa plece de acolo da pot sa incerc si eu, m-am dus acasa si am luat un prezon de golf 4 ca alea de BMW sunt mai subtiri si l-am batut acolo a intrat perfect , vreau sa zic ca s-au desfacut mai bine decat cu antifurtul :) ., super tare . ms mult omu , mi-ai fost de mare ajutor tre sa ne vedem sa te cinstesc. :) :) :blink:

ps: l-am si montat pe masina. poze.

Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa le desfaci.

Dar imi pare rau pentru ceilalti posesori de antifurturi BMW ( printre care si eu ). Inseamna ca le avem degeaba, ca nu sunt bune de nimic :blink:. Vine hotu' cu un prezon si un ciocan si ne-a saltat rotile.

PS : Sunt frumoase rotile, sa le stapanesti sanatos ! :)

Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa le desfaci.

Dar imi pare rau pentru ceilalti posesori de antifurturi BMW ( printre care si eu ). Inseamna ca le avem degeaba, ca nu sunt bune de nimic :). Vine hotu' cu un prezon si un ciocan si ne-a saltat rotile.

PS : Sunt frumoase rotile, sa le stapanesti sanatos ! :)

199136[/snapback]

ms mult,

pai e bun si antifurtul la ceva, canenea hotu cu ciocanul face zgomot. :blink:

ms mult,

pai e bun si antifurtul la ceva, canenea hotu cu ciocanul face zgomot.  :blink:

199141[/snapback]

Crezi ca mai conteaza asta in zilele noastre ? Intradevar , nimic nu iti garanteaza furtul , dar ceea ce putem face este sa facem tot posibilul sa le asiguram cat mai bine !

frate ai avut dreptate, asa l-am desfacut am tot cautat peste tot si nu am gasit, m-am dus la baieti care ai zis tu si am vb cu ei, au zis ca nu poate sa plece de acolo da pot sa incerc si eu, m-am dus acasa si am luat un prezon de golf 4 ca alea de BMW sunt mai subtiri si l-am batut acolo a intrat perfect , vreau sa zic ca s-au desfacut mai bine decat cu antifurtul  :) ., super tare . ms mult omu , mi-ai fost de mare ajutor tre sa ne vedem sa te cinstesc.  :)  :)  :blink:

ps: l-am si montat pe masina. poze.

199087[/snapback]

mi se pare cunoscuta masna cre ca te-am vazut pe la Sebastian de cateva ori

ma bucur ca ai rezolvat

am plecat de acasa dupa ce ti-am raspuns....

frumoase roti!

aaaa si am uitat sa va spun ca inainte de toate astea am fost si pana in targ ca m-am gandit ca gasesc pe acolo un set complect la fel cu cel de care aveam nevoie, binenteles ca nu aveau si mi-a zis un nene de acolo,: frate tile scot eu si te costa 250.000 de roata., si am vazut ca a inceput sa caute niste prezoane , mi-am dat seama imediat ca e tot chestia cu prezonu. deci aia e unica modalitate cred. :blink:

Data viitoare, in loc sa bateti prezoane, va miscati fundul la Filaret sau la Bavaria. BMW cred ca e singura firma de masini care trimite truse complete de capete de antifurt la service-urile autorizate.

Si decat sa dai pe un kit complet de antifurturi noi 100 de roni (ca si alea aftermarket tot pe aici costa 70-80 RON, btw eu mi-as lua originale ca macar calitatea e aia de BMW) mai bine ii dai 5 lei (noi :blink:) unui mecanic sa ti le desfaca si dupa aia iti comanzi un cap nou de antifurt care costa vreo 4-5 EUR.

Edited by katana

Data viitoare, in loc sa bateti prezoane, va miscati fundul la Filaret sau la Bavaria. BMW cred ca e singura firma de masini care trimite truse complete de capete de antifurt la service-urile autorizate.

Si decat sa dai pe un kit complet de antifurturi noi 100 de roni  (ca si alea aftermarket tot pe aici costa 70-80 RON, btw eu mi-as lua originale ca macar calitatea e aia de BMW) mai bine ii dai 5 lei (noi :)) unui mecanic sa ti le desfaca si dupa aia iti comanzi un cap nou de antifurt care costa vreo 4-5 EUR.

199711[/snapback]

pai aia era problema, eu nu puteam misca masina pt ca e foarte grav avariata. :blink: