Jump to content

Pneuri

Romulus

Recommended Posts

De unde putem cumpara in Romania pneuri noi bune la preturi ok?

Spre exemplu: www.samaservice.ro

Dar cateodata am senzatia ca vand pneurile la preturi MULT mai mari decat ar trebui? Cine sunt importatori directi pentru cele mai mari si cunoscute marci de pneuri? Ce marca de pneuri preferati?

• 7 months later...
am sunat la CEFIN pt niste gume  :blink: 500 de euro bucata, pirelli p zero rosso (255/35/19)

76880[/snapback]

Se poate ceva mai ieftin la 350 eur aceiasi marca dar in 10 zile.Daca te intereseaza le gasesti la Depozitul de anvelope Calea Floreasca tel 0745PNEURI (763874) 0720PNEURI,08008PNEURI.

DAMN!!!  :blink: 500 iepuroi?

...si io caut 225/45ZR17 de preferinta Continental ContiSportContact (noi sau sh).

77013[/snapback]

Da o raita si pe la astia cu second hand, mai apar pe la ei si pneuri noi din timp in timp si in numar redus. Anul trecut eu am avut o mega bafta, am luat Bridgestone Potenza S03 Pole Position 235/40ZR17 cu 600e toate 4 buc.

dupa parerea mea NU. la o masina ca BMW nu prea merita cauciucuri sh.. plus ca daca au vechime degeaba au 50%carne pe ele ca incep sa faca riduri si sa se crape.. asta ar fii doar una din probleme.. parerea mea incearca sa gasesti pe cineva care iti poate aduce din germania 2 sau 4 cauciucuri, te scarpini de 400E dar nu mai ai treaba.. numai bine.. PS: daca ai jante de M pe masina pune si tu niste poze.. sau trimite-mi si mie pe alin_traian@yahoo.com. merci

Am gasit la Autosoft (s.h.) 2x Contiental ContiSportContact 225/45ZR17, la 6.400.000 lei, dar cam putina carne (50%). Merita???

77201[/snapback]

Am fost si eu la Autosoft si mi s-au parut ENORME preturile la SH

Incearca pe langa AUTOVIT cum urci inspre Mina Minovici pe stanga e un depozit destul de mare de cauciucuri SH la preturi rezonabile :blink:

Am gasit (s.h.) 2x Contiental ContiSportContact 225/45ZR17, la 6.400.000 lei, dar cam putina carne (50%). Merita???

77201[/snapback]

La dimensiunea aceasta cea mai ieftina anvelopa NOUA este pe la 450 RON adica cam 900/2 bucati.Eu cred ca mai bine pui o anvelopa noua chit ca este Sava sau alceva de acest gen dacat sa dai banii pentru un sh.Cu sh poti avea mari surprize si sa constati ca ai dat banii degeaba.Ce spui tu cu carne 50% este iar un pic fals.Ai luat in calcul limita de uzura maxima de 1.6mm sub care daca mergi pe ploaie apare acvaplanarea si distanta de franare creste cu 30-40% fata de o anvelopa noua?O sa constati daca scazi 1,6mm ca ajungi pe la 20-30% rest de profil si fa o regula de trei simpla vezi ca te costa vreo 10mil/anvelopa daca ar avea tot profilul....

Eu tocmai am schimbat cauciucuri care mai aveau ceva carne, shi aratau chiar binishor. Insa incepuse sa bata mashina de ziceai ca au intrat dracii'n articulatzii.

Nu conteaza doar carnea, ci shi vechimea, shi, mai ales, starea peretzilor laterali (ma refer la starea structurii de rezistentza).

Am si eu o pereche de jante de 17 fara cauciucuri. Dar pana voi avea bani de caucioace NOI pt ele, merg cu 15. Care au jafuri de Barum Brilliantis, dar sunt jafuri noi! :blink:

Un prieten m-a sfatuit sa incerc la www.cauciucuridirect.ro (nu fac reclama, chiar merita sa va aruncati un ochi acolo daca va intereseaza sa achizitionati anvelope noi). Au preturi super OK, mi se pare mie, am luat legatura prin telefon cu cei de acolo (cred ca din TM), am vorbit cu o tanti si i-am spus ca vreau 2 continental (pe site exista decat optiunea de a cumpara de la 4 buc. in sus), si a zis ca e ok, se poate si 2. Livrarea se face la usa, iar banii se platesc prin transfer bancar, dupa ce in prealabil primesti pe mail un nr. de comanda si mai multe detalii... Preturile contin TVA si taxa de transport e inclusa. La 560 ron/buc Continental ContiSport eu zic ca e OK, numai sa nu fie tzeapa... cu toate ca nu cred, pt. ca site-ul este international din cate am vazut eu.

M-am interesat si in alte parti si preturile sunt cu mult mai mari decat ce am gasit aici.

Astept pareri...

Edited by sarpe74