Jump to content

Taranism sau nu?

alexrosiu

Logo-uri M in bandouri  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Datele problemei:

Se da un E46 320d cu M-Sportpaket II integral, exterior / interior, montat din fabrica.

Fie un set de logo-uri "///M" OEM provenite de pe E36, precum cele din poza atasata. Aceste logo-uri erau amplasate in bandou la E36-le cu pricina.

Sa se determine daca este un taranism montarea acestor logo-uri pe bandourile masinii date (pe bucata de pe aripa fata sau usa fata).

Astept cu interes rezolvarile voastre. :blink:

post-178-1201970879_thumb.jpg

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@CC

Asta a fost si in capul meu, cand le-am comandat. Nu mi-am pus problema ca ar putea fi taranisme in contextul dat, dar consider utila parerea membrilor BMWClub. Mai astept...

LE: Voteaza si in Poll, te rog. Thanx.

Edited by alexrosiu

@CC

Asta a fost si in capul meu, cand le-am comandat. Nu mi-am pus problema ca ar putea fi taranisme in contextul dat, dar consider utila parerea membrilor BMWClub. Mai astept...

LE: Voteaza si in Poll, te rog. Thanx.

Sa nu spui ca te vei lua dupa noi :blink: Important este sa iti placa tie.

Am votat acum (nu stai chiar rau)

Bineinteles ca este cel mai important sa imi placa mie, insa as fi ipocrit daca as spune ca nu ma intereseaza si parerea altora, cu atat mai mult cea a unor oameni care stiu ce vorbesc. Ideea este cam asa: daca rezultatul poll-ului va fi categoric "NU", probabil nu le voi pune.

Bineinteles ca este cel mai important sa imi placa mie, insa as fi ipocrit daca as spune ca nu ma intereseaza si parerea altora, cu atat mai mult cea a unor oameni care stiu ce vorbesc. Ideea este cam asa: daca rezultatul poll-ului va fi categoric "NU", probabil nu le voi pune.

Cum ziceam si mai sus, nu stai deloc rau, acum e 3 la 3, daca la final va fi la fel, intru eu cu clona si dau votul decisiv. Sa-mi spui cum vrei sa iasa.

da si-a comandat cineva de pe forum si a primit-o pe fata ca e taran :blink:), pai gandeste-te ca pachetu ala M... face masina deosebita.. mai deosebita decat orice BMW cu eleroane si spoilere puse de nustiu cine... daca tu vrei sa-i mai adaugi ceva... eu zic ca nu are rost :) ca nu te ocoleste nimeni cu privirea cand vede pachetu M..

sustin ideea ca pachetul M are tot ce-i trebuie... chiar nu e cazul sa-i mai pui niste "beculete de craciun" (ca la Maybach-ul lui becali din reclama)...

taranism. parerea mea.

pachetul M vine cu impreuna cu embleme M pentru jante, volan, schimbator, praguri. diferenta intre acestea si cele de pe M3 / M5 este ca emblema contine doar litera M.

ca sa fiu mai clar, pragurile unei masini cu pachet M vor fi inscriptionate M, nu M3 sau M5.

in acest context as zice ca nu este taranie atata vreme cat nu pui M3 pe masina.

LE- nu stiu cum e la E46, dar pentru E39 sunt bandouri cu loc pentru sigla respectiva

Edited by cat

Merg puse pe bandouri....numa nu in alta parte :blink:

Edit: Nu inteleg ceva...conceptul, masina nu e ///M dar arata ca un ///M, omului ii place cu embleme de M3 de ex => ca arata ca un M3 dar nu e M3 , intrebare: Prin ce e taran ?

Edited by duxter

Nu inteleg ceva...conceptul, masina nu e ///M dar arata ca un ///M, omului ii place cu embleme de M3 de ex => ca arata ca un M3 dar nu e M3

Nu ma regasesc in afirmatia asta, deci presupun ca a fost la modul general. Nu cred ca arata ca un M3 si nu as pune in veci embleme "M3".

Prin ce e taran ?

Prin faptul ca e un wannabe, si prin dorinta de a parea ca e ceea ce nu e.

1. Masina chiar este ///M.

2. Deja exista badge-uri ///M din fabrica.

Tinand cont de astea, nu vad unde este taranismul. Daca si-ar pune pe pragul interiorul "BMW" ar fi taran? Pentru ca e fix acelasi lucru. Masina este la fel de mult ///M, cum este si BMW. Cat despre cei care ziceau ceva de M3, nu vad legatura. Asa cum la Audi exista S-Line si S4 (si sunt doua lucruri TOTAL diferite), asa la BMW sunt M si M3. Daca cineva vede pe un BMW un logo M si crede ca e M3 nu inseamna ca cel care-a pus logo-ul e taran, inseamna ca cel care crede asta habar n-are despre ce e vorba. In conluzie, am votat NU.

Edited by Ice_2k

reciteste incet, calm ce am scris. fiind cel care am adus in discutie M3 , presupun ca la mine te referi.

votul meu este la fel cu al tau :blink:

PS - totusi , se pare ca pentru seria 3 nu este optiunea aceasta din fabrica

reciteste incet, calm ce am scris. fiind cel care am adus in discutie M3 , presupun ca la mine te referi.

votul meu este la fel cu al tau :blink:

Nu ma refeream la tine, dar am avut impresia ca-n directia aia se indrepta discutia, ca un logo ///M inseamna "M3 wannabe" :)

Eu am foot rest ///M is taran ? :blink:

Si eu vreau sa-mi comand foot rest-ul de M, arata foarte bine si nu e kitsch.

Insa nu e misto sa pui M-uri pe masina pentru ca masina nu este un M, este un BMW normal.

Un accesoriu M, adica un schimbator, volan sau orice altceva reprezinta un upgrade insa deja cand pui embleme cu M pe masina arata destul de urat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.