Jump to content

durata de viata motor bmw

costin25vip

Recommended Posts

Are cineva idee cam care e durata de viata (nr maxim de km) la cere ajunge un motor de 2000cmc 110kw(150cp). de pe un 320ci (e46) an 99. Al meu are 150 000km si ma gandeam sa ii cresc nr de CP fara sa il omor :blink:). ce imi recomandati un CIP..si mai ales daca mai e indicat sa ii faci modificari la tobe, filtru carbon, cip la nr asta de km.

Va intreb fiinca mi se pare ca nu prea fuge :) adica cu a doaua ma duc maxim 100km/h. merci :)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va intreb fiinca mi se pare ca nu prea fuge :) adica cu a doaua ma duc maxim 100km/h. merci :blink:

Poti sa il duci si la 300 CP, daca nu schimbi cutia de viteze sau diferentialul sau nu modifici limitarea de turatie nu ai cum sa treci de 100 km/h in treapta a 2-a de viteza.

Oricum, mi se pare suficient 100 km/h in treapta a 2-a. Ideea e cat de repede ajungi la viteza aceea, acolo te ajuta puterea motorului.

Probabil poate ajunge la 600-700 000 km fara segmentare daca se va folosi ulei bun.

100 km/h in viteza a doua este chiar foarte bine.

Este foarte bun filtrul de aer stock, daca vei pune filtre sport nu vei castiga putere, doar un sunet mai puternic.

Probabil poate ajunge la 600-700 000 km fara segmentare daca se va folosi ulei bun.

100 km/h in viteza a doua este chiar foarte bine.

Este foarte bun filtrul de aer stock, daca vei pune filtre sport nu vei castiga putere, doar un sunet mai puternic.

eu unu la 320i din 2004 nu ajung pana la 100km/h in treapta a -2-a, in decupleaza. Sa fie oare stricata masina???

Are cineva idee cam care e durata de viata (nr maxim de km) la cere ajunge un motor de 2000cmc 110kw(150cp). de pe un 320ci (e46) an 99. Al meu are 150 000km si ma gandeam sa ii cresc nr de CP fara sa il omor :)). ce imi recomandati un CIP..si mai ales daca mai e indicat sa ii faci modificari la tobe, filtru carbon, cip la nr asta de km.

Va intreb fiinca mi se pare ca nu prea fuge :D adica cu a doaua ma duc maxim 100km/h. merci :)

:blink: :) :) :)

Ce mai tare intrebare din lume!!

Iti pun si eu una: cam care e durata TA de viata, ne poti spune cum mananci, cum traiesti, si noi sa iti calculam durata de viata???

Ps: Daca " tragi de fiare" iti poti creste si numarul de CP! :D

Edited by Tien

eu am un 316i din 89 , motoru e de 102 cp , 5 viteze si ia 82 km/h in treapta a 2-a , 6000 turatii...si maxim i-am dat maxim 175 km/h , mai aveam vreo 500 de turatii da mi-a fost frica sa nu iau foc odata cu masina! :blink:(masina are 199.000 km,din care doar 9000 facuti de mine) Edited by ursuletz

Am vazut pe autoscout un 525tds cu 450.000 la bord

eu am vazut o skoda octavia cu 600.000 km in bord (taxi in spania) , un bmw cred ca duce mult mai multi!

Pe mobile.de am vazut un Golf II,avea 600.000 km,pe bord.

Cerea 400 euro pe el...:blink:

eu am vazut o skoda octavia cu 600.000 km in bord (taxi in spania) , un bmw cred ca duce mult mai multi!

Pe mobile.de am vazut un Golf II,avea 600.000 km,pe bord.

Cerea 400 euro pe el...:blink:

daca le cauti , gasesti si cu 900.000 km!un prieten are un MB c180 d k , cu 400.000 km din care 250.000 facuti in tara!(an 2001) , si masina este in mintile ei!merge PERFECT!

Edited by ursuletz

cum ti-e norocu` la masina

poti sa iti iei una second si sa mergi 2 mil km

sau iti iei una noua si te tine doar 50.000km

mergi maxim cu a doua la 100 ,cat ai vrea sa mearga in a doua

i-ati avion :blink:

si daca ii pui cip sigur iti va consuma mai mult ulei..etc

poate odata cand esti in a doua la 100 gata iese fum de la motor

si te intrebi ca de ce ?

crezi ca daca ii bmw ii cel mai bun rezista ca ii bemveu

multi sunt la stiri

sunt destui care merg cu a doua pana in 100 si dupa aia gata la revedere

pacat de o masina,sunt banii tai tu faci ce vrei

Vorbim de Bmw nu de Scoda,MB,VW. Asa stiu si eu un Vito si un Transporter care au peste milion.A,era si o Scania cu 1.7mil km

Exemple masini cu multi km:

Cielo 1995 de 75 CP, 265000 si la km astia a luat viteza maxima in toata viata ei, 195 Km/h, tin sa va anunt ca la 70000 sau 150000 nu lua decat 185 si astia la vale! Omul care a cumparat-o de la mine o foloseste si acum, si are 340000 Km. Mentionez ca la 127000 i-am facut segmentare

Renault Megane 1,6 16v,107 CP cred ca e cea mai proasta masina din cate am avut...f multe probleme si am vandut-o la 165000

Mondeo TDCI 2,0 131 CP 240000 - a unui prieten si merge cu ea cu 200+ si acum, fara probleme, doar injectoarele schimbate

Si acum si mai grele:

Volvo V70 2,4D 131CP vazut in Rotterdam pe taxi cu 650000 neumblat la motor, absolut nimic

VW Passat TDI 100CP Germania cu 400000 si proprietarul zicea ca il mai tine pana iese la pensie, adica 2 ani in care el ar mai face 200000 - cu 2 turbine schimbate si injectoare o data

Toyota Camry V6, benzina, nu stiu de cat motorul - in Dubai, 800000 km, pe taxi si trebuia sa i-o schimbe in curand patronul, tot fara probleme

Din pacate de BMW nu prea stiu decat un 320d 150 CP 320000, cu turbina schimbata in Germania pe la 170000 Km.

Pai bai baieti, eu va multumesc de raspunsuri dar sincer nu prea ma ajuta;)) adica intrebarea mea era pana la ce nr de km se permite a pune un cip pe masina.. cat despre 100 in a doua cu un motor de 2000 nu mi se pare deloc mult..eu am avut o pisicutza cu motor de 1800is 140cp si ma duceam 120-125km/h in a doua :) daia mi se parea putin 90-100 cu un e46 motor 2000-150cp.. bine, se poate sa fie si din cauza caroseriei, la e46 e sigur mia grea.

Zicea cineva de erori, am facut si eu testu la a mea si mi-a dat rateu cilindru 1,2 si 3..acu nustu de la ce o fi ca unii zic ca e de la benzina..mentionez ca in mers motoru se aude si mre super ok, singura chestie cidatica e ca daca o turez incet la relanti se adude ceva gen UFF :blink:) apoi se aude normal. ce parere aveti ?

Va intreb fiinca mi se pare ca nu prea fuge :) adica cu a doaua ma duc maxim 100km/h. merci :blink:

i-ai schimbat turometrul? eu nu am reusit performanta asta uluitoare :).

lool

Ori glumesti ori e cev ineregula cu mains ta. eu nu am schimbat turometru si ma dfuc cam 90-100 cu 320ci,(e46) da mi se pare putin fiinca am avut un 320is(pisicutza) si ma duceam lejer 120.si am un tovarasi cu un 327(e46) si se duce in a doua 160:D..asa ca depinde si de sofer:P si de cat de ingrijita e..

Va intreb fiinca mi se pare ca nu prea fuge :) adica cu a doaua ma duc maxim 100km/h. merci :)

i-ai schimbat turometrul? eu nu am reusit performanta asta uluitoare :).

lool

Ori glumesti ori e cev ineregula cu mains ta. eu nu am schimbat turometru si ma dfuc cam 90-100 cu 320ci,(e46) da mi se pare putin fiinca am avut un 320is(pisicutza) si ma duceam lejer 120.si am un tovarasi cu un 327(e46) si se duce in a doua 160:D..asa ca depinde si de sofer:P si de cat de ingrijita e..

Doamne cat am putut rade ! :blink: :) 160 km\h in viteza a doua ? Dar,cate viteze are masina aia ? 2 ? Sau 3 ? Tinand cont ca e 327,poate are chiar 4..:)