Jump to content

Pops a Dent

Recommended Posts

astazi am primit pachetul.. care contine de la stanga la dreapta :

- pistol in care se baga tuburile alea negre , pe care le incalzeste si cica rezulta ceva lipici, care se pune pe tabla si lipeste tabla de ustensila cu care tragi de infundatura. Al 3-lea element.. este sistemu ala cu 2 picioare de sprijin si la mijloc , e ustensila care cica ar trage infundatura, si deasupra este una cu cap mai mic, al 4-lea element ala alb, habar nu am ce este ca nu scrie nicaieri pe foaia cu instructiuni.

Bineinteles specifica, acel lipici se recomanda sa-l dai jos cu solutia de la ei care nu vine cu pachetul :twoup:. Cand am putin timp o sa incerc pe ceva tabla, sa vad daca intr-adevar trage tabla la loc, si sa vad daca gasesc ceva solutie cu care sa dau jos lipiciul, dup acare o sa incerc pe masina...sa scot 2 infundaturi mici, ca de grindina...

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/DSCF0492.jpg

Da, e bine sa incerci pe altceva mai intai si dupa baga mare daca vezi ca merge :twoup:

Ar fi o chestie tare buna...dar....vezi tu...Bafta!

E comandat de pe ebay?

Edited by Tato

Nu e de pe ebay ,am zis la un var ce ma intereseaza si i-am dat link, si varul a cumparat-o de la ceva magazin..

O singura problema ar fi.. ambele capete.. sint mai mari decat ce am eu de indreptat, dar o sa fac niste experimente pe ceva tabla sa vad ce se intampla, oricum in caz de tragedie, e bun la scos alea mai mari.. cred..

Cu mine nu ca eu is luat :twoup:... acuma se incarca pe photobucket.... surpriza mare

asta e infundatura ce am vrut sa o indrept si mai am una mai mica putin

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/DSCF0501.jpg

aparatul in aplicatie

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/DSCF0508.jpg

dupa 5 minute

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/DSCF0510.jpg

si rezultatul

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/DSCF0515-1.jpg

infundatura e tot acolo...

Am sa incerc si la cealalta masina unde e o infundatura mai mare... sunt curios daca aia o scoate... oricum fiind infundatura asa de mica, nu am putut pune lipici pe tot capul numai pe o portiune in centru, si am tot tras si s-a dezlipit de pe masina.. asa ca nu stiu ce sa zic, am sa mai incerc, pana acum am incercat de 3 ori si zic eu s-a dezlipit lipiciu de pe capu ala prea repede....

bine ca nu a costat 50$

daca erai in bucuresti .... imi facea mare placere sa incerci pe masina mea ....pe care a strambat-o nenea BCH Bogdan :twoup: ...a comandat si el jucaria dar inca nu a ajuns.

Sa speram ca o sa ii ajunga si o sa imi rezolve mie indoitura...

ciupanezu: deci nu era nevoie sa iau din usa.. cam asta e concluzia, ca sunt si la rusi ventuze, din alea mari de iti dezdoi o aripa infundata sau ceva fara sa dai jos fata de la usa, asta e pentru chestii mai mici, indoiturile mai mari sunt ferm convins ca le scoate, ca daca e lipita toata suprafata de la capul ala, nu se dezlipeste asa usor, dar la rahaturile astea, nu merge, am sa incerc la MB, ca la ala este ceva mai mare... de scos, si pun poze si cu ala sa vedem ce va iesi si de acolo.

Poate mai incerc maine de cateva ori, si la e39 , cine stie.. ideea era ca teoretic din prima trebuia sa iasa :twoup:, asa mi se pare logic, ca daca trag de 1000 de tabla sa iasa mai inafara... cat de inafara... asta cine stie :twoup:.

Stefan: eu fac treaba la MB, si mai incerc la e39 , dupa aia daca vrei ti-o trimit prin curier... :D

PS: se da cineva cu presupusu ce-i dildo ala alb din prima poza-dreapta ?

Edited by Lifestyle

la mine in portiera e chiar mare.... daca ai reusit ceva sa imi spui :D

:twoup:

Ciupanezu: o sa o vopsesc pana la urma daca vad ca nu iese.... dar mi-ar parea rau sa se vada diferenta....eu sunt foarte pretentios cu culorile... sunt grafician de meserie...si daca nu iese ok mai rau stric :twoup:

la mine in portiera e chiar mare.... daca ai reusit ceva sa imi spui :D

:twoup:

Ciupanezu: o sa o vopsesc pana la urma daca vad ca nu iese.... dar mi-ar parea rau sa se vada diferenta....eu sunt foarte pretentios cu culorile... sunt grafician de meserie...si daca nu iese ok mai rau stric :twoup:

Va iesi la culoare, vopseaua este comandata pe cod.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.