Jump to content

e60 525 dA

sos

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc pentru aprecieri.

Am pus si niste poze cu interiorul monoton ... doar asa ca si idee. Scuze dezordinea din spate dar tot timpul e la fel.

Urmeaza sa fac niste investitii pe interior. Primele sunt volanul (pe care il detest ... eram obisnuit cu unul sport de pe masina dinainte) si ornamentele de pe bord. Ornamentele cred ca o sa le vopsesc ... dar inca nu m-am decis asupra culorii. Poate chiar o sa le imbrac in folia de carbon ce o vinde unul dintre colegii de pe forum. Oricum cel mai porbabil vreau sa le fac piano black (sau cel putin sa semene).

Aici se vede mai bine : http://forums.e60.net/index.php?showtopic=51212&st=30

Astept si idei de la voi.

Multumesc.

Poate fi si manuala daca vrei :twoup: Oricum sunt avantaje si dezavantaje. dar nu as mai da automata pe manuala din punctul de vedere al comoditatii, desi, de multe ori imi vine sa urlu la ea sa schimbe :D Practic mana dreapta mi-e libera pt orice altceva :twoup:

frumoasa masina, ce au jantele de sunt varza? julite?

m-am exprimat cam prost ... cauciucurile sunt varza pe spate. pe fata inca sunt in stare buna chiar f buna. jantele au cateva julituri dar nesemnificative, dar as vrea sa mai cumpar un set model 166. Astea actuale sa ramana pt cauciucurile de iarna.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Cam asta e masina mea. Pe exterior ... pe interior in curand.

foarte frumoasa, pacat ca n-are pachet de M si interior...are si suspensii de M ?

initial am crezut ca are si suspensii de m dar m-am inselat. proprietarul parcului care a intermediat vanzarea masinii imi zicea ca are si suspensii de M. poate datorita dynamic drive-ului. asta e ... nu am dar voi avea. de abia saptamana asta mi-am facut cardul cu, care vreau sa fac tranactii pe internet si o sa ii fac unele modificari.

1. kitul adaptor pentru stopuri LCI (stopurile le am deja)

2. volan M

3. trimuri interioare

4. oglinzi M

mai spre iarna un set de jante cu gume iar dupa ce ies din iarna voi vedea daca pun si suspensie M (asta daca se finalizeaza lucrarile la drum in zona mea ... ca daca nu nu merita)

Cam asta e masina mea. Pe exterior ... pe interior in curand.

foarte frumoasa, pacat ca n-are pachet de M si interior...are si suspensii de M ?

initial am crezut ca are si suspensii de m dar m-am inselat. proprietarul parcului care a intermediat vanzarea masinii imi zicea ca are si suspensii de M. poate datorita dynamic drive-ului. asta e ... nu am dar voi avea. de abia saptamana asta mi-am facut cardul cu, care vreau sa fac tranactii pe internet si o sa ii fac unele modificari.

1. kitul adaptor pentru stopuri LCI (stopurile le am deja)

2. volan M

3. trimuri interioare

4. oglinzi M

mai spre iarna un set de jante cu gume iar dupa ce ies din iarna voi vedea daca pun si suspensie M (asta daca se finalizeaza lucrarile la drum in zona mea ... ca daca nu nu merita)

frumos, daca ii pui suspensie, iti trebuie si niste scaune sport si gata, e complet

anyways, s-o stapanesti sanatos