Jump to content

Vand BMW 318i E30 Cabrio

Lt.Powell

Recommended Posts

Asadar am decis sa o vand:BMW 318i E30 Cabrio, fabricatie 08.1991, 161000 km, putere 113cp

Ca si dotari: geamuri electrice, oglinzi electrice

Recent schimbate: bujii NGK, placute frana Textar (toate)

Are si paravant, toate cele 3 chei inclusiv cheia cu bec functioneaza :twoup: jante aluminiu pe 15 + 4jante tabla si cauciucuri pentru iarna (roata de rezerva noua) Sper ca nu am uitat nimic

Pret: 4700E

Detalii pe PM

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

no ce te-a apucat :twoup:

bafta la vanzare.... apropo pretul nu include taxa?!

Mi-o venit cu tronc :D Am primit tot felul de oferte pentru ea si pana la urma m-am decis sa o dau!

Pretul nu include taxa ...

hai sa facem schimb :twoup:)

bafta la vanzare

Si tu parca o vroiai :D fara schimburi, facem targu ... parca era pt nevasta nu pt tine :D

Ms

Frumoasa masina, up la vanzare

Ce vrei sa-ti iei?

Mersi Calin ...

Vreau sa le iau pe rand :) ... asadar un E36 am in plan

fara suparare dar e mare pretu !!

masina e frumoasa bft la vanzare

Mersi! Nu e nici o suparare pretul am spus, este negociabil ... astept si oferte ... de grabit nu ma grabesc niciunde ... este primul meu BMW, are o valoare si sentimentala ... iar la un pret de nimic nu o dau ... pentru ca stiu masina si starea ei

Zilele astea primeste numere rosii ... iar dupa 1 luna daca nu se vinde o voi trece pe numele meu ...

• 1 year later...

Facem un update, masina are acum aproape 175k km, de 1 sapt i-am schimbat uleiul + toate filtrele! Va primi un set de pleope si alta prelungire la spoiler (buza) le am doar trebuie sa le vopsesc + montez

Pret nou: 4200 neg

P.S. Masina este inmatriculata in RO

Facem un update, masina are acum aproape 175k km, de 1 sapt i-am schimbat uleiul + toate filtrele! Va primi un set de pleope si alta prelungire la spoiler (buza) le am doar trebuie sa le vopsesc + montez

Pret nou: 4200 neg

P.S. Masina este inmatriculata in RO

deja este altceva...

o intrebare de nestiutor: cum se decapoteaza, manual presupun, asa e? si inca ceva. in ce stare se afla panza?

succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.