Jump to content

BMW E87 120d

mark_atmail

Recommended Posts

Va salutez pe toti!

Mai jos va prezint noua mea achizitie (azi face o saptamana) de care sunt foarte mandru. Nu am apucat sa-i fac poze, dar cum reusesc sa o spal (va dura putin :twoup: ) voi urca si cateva imagini.

BMW E87 120d, 1995 cmc, 163 HP, fabricatie 11.2004, 64k la bord, SH din Germanica. Aspect estetic general beton :twoup:

- pachet M

- climatronic bi-zona

- faruri bi-xenon cu spalare

- oglinzi incalzite si rabatabile electric

- toate geamurile electrice

- comunicatie bluetooth pt. telefon

- computer de bord

- navigatie GPS

- senzor de lumina

- senzor de ploaie

- senzor de parcare

- trapa electrica

- scaune incalzite cu ajustare lombara electrica

- radio-CD cu magazie 6 CD

- volan multifunctional

- cruise control

- jante de aliaj in 5 spite

- 8 airbaguri (vazute la ochiu liber)

Edited by mark_atmail

• 1 month later...

Felicitari pentru masina ... e exact ce mi-as dori! Ma gandesc sa fac si eu acelasi lucru de vre-o luna (120d sh din Germania). Vreau sa te intreb daca imi poti spune:

1. cat te-a costat masina + restul taxelor

2. cum se aude radio-cd-ul (fidelitatea ma intereseaza mai mult)

3. suspensia sport(vad ca ai pachet M) + runflats = nu se poate utiliza masina pe drumurile noastre?

Felicitari pentru masina ... e exact ce mi-as dori! Ma gandesc sa fac si eu acelasi lucru de vre-o luna (120d sh din Germania). Vreau sa te intreb daca imi poti spune:

1. cat te-a costat masina + restul taxelor

2. cum se aude radio-cd-ul (fidelitatea ma intereseaza mai mult)

3. suspensia sport(vad ca ai pachet M) + runflats = nu se poate utiliza masina pe drumurile noastre?

Merci frumos!

1. 16.000 cu tot cu adus. taxe 400 E - poluare si mai pui inmatricularea, casco, rca...cu tot cam inca 1000

2. se aude impecabil, nu distorsioneaza de loc

3. suspensia este intr-adevar mai sport dar nu ai nici o problema daca nu treci ca schumacher peste sine, gropi, etc. Singurul dezavandaj la runflats este pretul si faptul ca nu ai loc de roata de rezerva

In asteptarea pozelor iti urez multi km fara incidente neplacute.Sa o stapanesti sanatos

I-am facut un set de poze si inainte sa le urc pe forum, le-am sters din greseala :twoup:

Urmeaza alt session.

Merci de urari!

pozele sunt mai sus. cat mai costa un 1?

Cauta pe mobile.de si pe autoscout24.de si in functie de dotari si buget vezi ce gasesti.

In general preturile unui 120d incep de pe la 13.000 cu peste 100.000 km, pe la 15.000 cu aprox. 60-70.000 km, iar cu 18.000 gasesti si cu 40.000 km.

Preturi orientative generale

Edited by mark_atmail

Super pret ... ai prins o oferta foarte buna. Asteptam mai multe poze (si cu interiorul), cand faci o pauza sa te dai jos din ea that is :) . Eu am facut un drive test cu 120d coupe sambata si sunt in rai. O intrebare: coupe-ul avea scaune sport cu reglaj electric pentru sustinerea laterala = sustinere perfecta pentru aproape orice "dimensiune". Exista chestia asta standard si pe scaunele sport de pe modelele pre-facelift (al tau) ?

Super pret ... ai prins o oferta foarte buna. Asteptam mai multe poze (si cu interiorul), cand faci o pauza sa te dai jos din ea that is :) . Eu am facut un drive test cu 120d coupe sambata si sunt in rai. O intrebare: coupe-ul avea scaune sport cu reglaj electric pentru sustinerea laterala = sustinere perfecta pentru aproape orice "dimensiune". Exista chestia asta standard si pe scaunele sport de pe modelele pre-facelift (al tau) ?

Pretul a fost bun pentru ca masina mi-a gasit-o un prieten neamt la primul proprietar in poarta. Altfel, daca o luam de la dealeri, nu pupam pretul asta.

Referitor la reglajele de scaun, modelul meu are doar reglaje lombare nu si laterale si a fost optional, nu in standard

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mah eu in nici o poza nu am vazut macar un element din pachetul M : Praguri usi, Footrest (nu se vede de fel), volan, schimbator viteze, spoilere, jante.

Si daca ma uit mai bine, jantele sunt pe 16" iar garda masinii e inalta pentru suspensiile Sport.

Do I miss something, anything?

Frumoasa masina, sa ai parte de ea si multe mii de km fara incidente!

Edited by MMarkus

Mah eu in nici o poza nu am vazut macar un element din pachetul M : Praguri usi, Footrest (nu se vede de fel), volan, schimbator viteze, spoilere, jante.

Si daca ma uit mai bine, jantele sunt pe 16" iar garda masinii e inalta pentru suspensiile Sport.

Do I miss something, anything?

Frumoasa masina, sa ai parte de ea si multe mii de km fara incidente!

Cel mai vizibil este spoilerul fata...in rest nu stiu foarte sigur prin ce ar trebui sa iasa in evidenta pachetul M...cert e ca e trecut in brief-ul masinii

are dreptate poleposition... ala este M packul de la seria 1... si bara spate este diferita, are partea inferioara neagra...

mai exista ca optional si un Aerodynamic pack, dar ala are 2 prize de aer stanga/dreapta si bara spate pastreaza aceleasi carateristici...

cu sau fara M pack, oricum e foaarte frumoasa! s-o stapanesti sanatos si mai ales fara evenimente!