Jump to content

mandru posesor de e36

dany_cmd

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e un banal 325i 24 valve 192 cai , fabricat in 92 cu ceva dotari pe el:

dublu clima

faruri cu lupa

pachet M

piele

scaune electrice incalzite

oglinzi electrice incalzite heliomate

geamuri electrice

trapa

obc

bara rigidizare fata + spate

poate mai sunt altele dar nu imi vin in minte acum.

revin cu poze mai pe seara .

ps: mai am de luat permisu inapoi pe 1 sept si ne vdm pe strada

e un banal 325i 24 valve 192 cai , fabricat in 92 cu ceva dotari pe el:

dublu clima

faruri cu lupa

pachet M

piele

scaune electrice incalzite

oglinzi electrice incalzite heliomate

geamuri electrice

trapa

obc

bara rigidizare fata + spate

poate mai sunt altele dar nu imi vin in minte acum.

revin cu poze mai pe seara .

ps: mai am de luat permisu inapoi pe 1 sept si ne vdm pe strada

Nu e deloc banal !..sa o stapanesti sanatos !..

scaune de M cu vadere, si incalzite pe deasupra

bandouri de M

oglinzi de M

TOTUL DE ///M

superb

arata demential masina, culoarea este si ea f frumoasa

NISTE JANTE MULT MAI MARI i-ar trebui la masina asta

(si diffuzerul de la bara spate inlocuit :twoup: )

mult succes cu masina, arata intr-un mare stil

Edited by alexutzu

am luato la schimb...

nu o sa inscriu pe romania curand, dupa cum spuneam o sa o trec pe numele unei rude din italia .

da la motor ma refeream cand am zis de sunet , nu ca nu as avea nimik in portbagaj pe langa bara de torsiune :twoup:

@ciupanezu : In 99% din masinile de varsta asta trebuie bagati ceva bani , acum depinde cati :D . Nui asa mult de bagat .... niste placute de frana , niste ornament uzate , niste niste....

Sau te referi la benzina :D)

10x de urari , mai bag o serie de poze pe seara inclusiv cu "fostu interior" sa vedeti beauty... :twoup:

coming soon!!!

Edited by dany_cmd

am luato la schimb...

nu o sa inscriu pe romania curand, dupa cum spuneam o sa o trec pe numele unei rude din italia .

da la motor ma refeream cand am zis de sunet , nu ca nu as avea nimik in portbagaj pe langa bara de torsiune :twoup:

@ciupanezu : In 99% din masinile de varsta asta trebuie bagati ceva bani , acum depinde cati :D . Nui asa mult de bagat .... niste placute de frana , niste ornament uzate , niste niste....

10x de urari , mai bag o serie de poze pe seara inclusiv cu "fostu interior" sa vedeti beauty... :twoup:

coming soon!!!

la schimb cu ce.......si eu ma gandesc sa dau e46 meu si sa iau ceva pe benzina mai vechi asa...ma gandeam la 325i.....bine si altele dar asta e pe primu loc....

am luato la schimb...

coming soon!!!

la schimb cu ce.......si eu ma gandesc sa dau e46 meu si sa iau ceva pe benzina mai vechi asa...ma gandeam la 325i.....bine si altele dar asta e pe primu loc....

un nissan 200 sx , 1.8t .... japoneza

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.