Jump to content

reconditionare jenti

r3dguy

Recommended Posts

salut,am o pereche de jante si as vrea sa le recondtitionez,o polishare,inlaturarea vopselei vechi,etc!as vrea sa luceasca ce sa fac?care sunt riscurile?exemplu,exfolierea lacului,etc!va rog sa ma ajutiati si pe mine,ca sunt nou:)sunt 2 poze u as vrau sa imi arate ca cele bbs,cum sa fac?

post-8851-1221916887_thumb.jpg

post-8851-1221916949_thumb.jpg

mai am o problema,mi se tot subtureaza,cand masina e in repaus sesizez,imi scad turatiile de la 900 rpm cat e normal pana lpe la 500 rpm,si acul de la consumul instantaneu urca pana pe la 10l,apoi revine pe 0!oscileaza turatiile mai exact de la 900 la 500,uneori mi se si opreste dar asta f rar,am patit de vreo 2 ori cred!am si o bataie la rulmentul de la pompa de apa,s-ar puea sa fie din pricina asteia?

dar oare nu se deformeaza janta?nu e temperatura mare?nu ai idee cam cat ar costa aprox o astfel de baie?ms

• 2 weeks later...

tot o intrebare de jente sau capace, in cazul meu.. ce metoda mai simpla si rudimentara se poate folosi in cazul in care iti zgari un capac in bordura? vopsirea cu spray silver? a incercat cineva?

legat de crom, r3dguy am vazut cateva jante si sincer nu aratau bine pe masina, coloarea aluminiului clasic e mult mai reusita.

intrebarea cealalta poti sa o pui la Probleme tehnice si rezolvari

tot o intrebare de jente sau capace, in cazul meu.. ce metoda mai simpla si rudimentara se poate folosi in cazul in care iti zgari un capac in bordura? vopsirea cu spray silver? a incercat cineva?

un spray cu vopsea e 20 de ron. un capac de ocazie e cam 50 de ron. sincer nu cred ca merita osteneala.

• 4 weeks later...
Nu vor arĂŁta niciodata ca cele din prima pozĂŁ pentru cĂŁ acelea au buza cromatĂŁ.

PoĂži sĂŁ le vopseÂşti, altĂŁ soluĂžie nu ai.

Esti sigur ca sunt cromate??? Atasez poze inainte si dupa tot la niste BBS'uri, pt prima incercare pe un set de jante au iesit OK, urmeaza unele care aveau destinatia REMAT si o sa incerc sapt viitoare si faruri de E39.

Si acum pozele cu ele terminate, app stie cineva unde se cromeaza prin apropierea Bucurestiului (ceva sigur nu "am auzit ca ..." ) sau nichelare atat pt plastic cat si pentru metal??

primele au buza cromata, se vede clar diferenta intre buza si spite, pe cand la alte tale, nu ... poate-s polisate dar nu arata ca primele..

Cred ca nu m-am exprimat clar, vroiam sa zic ca nici ale mele da nici BBS-urile de sus nu sunt cromate. BBS face jante pentru motorsport nu pentru bling-bling. In cazul BBS-urilor de sus polishul este unul profesional nivel la care o sa ajung si eu cat de curand. Cautati pe net si o sa vedeti ca se poate ajunge cu Al curat sa arate foarte stralucitor dar fara a adauga greutate jantelor.

Edited by cipi