Jump to content

Problema E60 cu filtrul de aer - plangere legata de service-ul Banat Car

Recommended Posts

Va salut,

am un E60 din decembrie 2007, un 520d...

Sunt foarte multumit de masina insa am o problema destul de stanjenitoare mai ales la banii pe care i-am dat:

-dupa o luna, doua - masina noua :) , am constatat ca filtrul de aer la relanti vibreaza si loveste tabla (contraaripa cred) facand un un zgomot de cutie care loveste o tabla. Inauntru masinii se simtea destul de deranjant. Cel mai tare se auzea in trafic aglomerat cand de la turatii de mii de ture se ajungea la relanti deoarece pe la unele turatii intra filtrul in rezonanta. Chiar era deranjant...

-a inceput sa faca din ce in ce mai tare... Pe la inceputul lui mai am fost la Banat Car unde s-au uitat si mi-au pus o panglica cu niste galme de cauciuc sub filtru si l-au linistit. Initial nu am vrut sa accept reparatia aia fiindca masina este in garantie dar fiind vinerea mare si eu ajungand la 17:30 acolo am zis ca este ok...

-dupa aproximativ 2 luni iarasi aud filtrul facand zgomot. Fiind inca acel cauciuc acolo nu mai facea ca o cutie pe fier dar totusi se auzea deranjant. Am fost iarasi la ei dar al naibi nu a mai facut atunci. Ce nu mi-am dat eu seama atunci este ca daca este acel cauciuc sub filtru, face doar la franari cand se departeaza un pic de caroserie filtrul si are loc sa vibreze... NU am putut sa-i conving ca totusi sunt momente in care face. Ei au demontat si au repozitionat acel cauciuc, "preventiv". Au zis ca masina este ok... Eram multumit fiindca ei repozitionad cauciucul nu se mai auzea nimic...

-de cateva saptamani iarasi face. Dar nu oricum ci TARE. Acum chiar sunt suparat fiindca ultima data cand am fost la ei mi-au zis ca atunci cand mai face, sa vin direct la ei si sa nici macar sa opresc motorul ca sa auda si ei ca face. Nu mi-a convenit ca mi-au zis asa ceva fiindca nu venisem de nebun acolo... Acum cand am mers acolo efectiv am ramas uluit de reactia lor: le zic ca vin cu problema cu filtrul de aer, ca iarasi face si ca se aude tare si ei: da, da, tinem minte, acel E60, da` nu mai trebuie sa vedem ce are ca va credem dar sa veniti vineri dimineata...

Apai daca stiu de problema, de ce mi-au zis ca sa "auda si ei cand face?" este evident ca si atunci au auzit ceva mai ales ca am lasat masina zeci de minute la ei... Sau daca stiu de problema de ce am fost "programat"? De ce mai trebuie sa stau cu problema pe masina de 10 luni, inca cateva zile?

Va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac astfel incat in cazul in care iarasi imi pun propte la filtrul de aer sau mai rau repozitioneaza propta sa pot face scandal. Este inadmisibil !!! Este deja prea mult !!! Suntem oameni si ne intelegem dar nici sa fiu luat de fraier nu vreau...

Ce pot sa fac? Cui ma pot plange? Unde sa merg cu masina? Pot merge cu masina si la Arad de ex dar drumul cine mi-l plateste? Eu de ce sa fac drumuri pana la Arad sau la unguri cu masina in garantie doar pentrui ca cei de la Banat Car sunt incompetenti ??? Cine plateste ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.