Jump to content

Recommended Posts

Mi s-a fisurat esapamentul. :)

Treaba nasoala e ca fisura este pe bucata cu catalizatorul....asa ca nu as vrea sa dau vre-o mie de euro pt o fisura.

Mai exact, este pe racordul ala de vine intre catalizator si toba din mijloc.

Probabil merge sa il tai si sa pun altul...dar, cineva mi-a zis ca daca schimb racordul cu unul aftermarket, imi va trepida toata masina pentru ca astea care se gasesc pe aici (borla, bossal, etc.) nu sunt la fel de flexibile precum cel original. :)

A schimbat cineva pe aici racordul ? :blink:

post-772-1138232782_thumb.jpg

nu am schimbat inca..... dar problema s'a cam agravat

daca stau 5 minute pe loc se simte in masina.... interceptor pls help us.... si nu la aia catre calea calarasi in garajul ala ... ca sunt niste hoti.... imi zice mie ala de acolo ca racordul e 2 milioane si ma duc la lizeanu e max 800mii...... nu stiu ce sa fac..... am fost o data sa'l schimb si m'am sictirit pe aia.... daca ma duceam cu o dacie cred ca era 300mii...... :blink:

dar cred ca saptamana viitoare iau o decizie.... maine ma duc sa comand amortizoarele, poate maine dupa amiaza le schimb.... daca vrei b10sct..... mergem impreuna sa le schimbam.... :)) interceptor da'ne numarul si zi'ne unde .......

eu am vb cu cineva de la pitstoptunning si mi'a zis ca mai bine schimb tot catalizatorul cu unul aftermarket.... dar nu stiu ce sa zic.... el zice ca iese mult mai ieftin....mi'a zis ca cica la 600E ( costa mi se pare ala vreo 24-27milioane la bmw ) schimb tot esapamentul cu borla.... apoi chiar am fost plecat.... am tot alergat pt alte chestii si nu am avut timp.......

dar saptamana viitoare o fac daca e sa schimb esapamentul cu ceva pana in 10 milioane sau pun racord.... trebuie ca ma streseaza.... sapt trecuta am observat ca si parbrizul se murdareste de "negreala" in zona de jos.... baga gaze arse... de (cenzurat) !

Edited by oSerX

Daca ati rezolvat problema, m-ar interesa si pe mine cum. O sa imi pun si eu pe e34 un catalizator nou si nu stiam daca sa-mi pun unul nou bossal sau sa-mi gasesc un sh bun. Si pentru treaba aia cu vibratiile si pentru ca cineva mi-a spus ca astea noi si neoriginale sunt "apa de ploaie", nu prea fac ce-ar trebui sa faca, adica se limiteaza la directionarea gazelor spre toba finala, fara sa epureze mai nimic din gaze. Asa ca senzorul de oxigen e un pic "asfixiat" de ce iese din catalizator. Desigur, poate gresesc. Eu am mers foarte bine FARA catalizator, pana acum... Si am sudat finala o data. Cred ca acum o sa o schimb. O finala Borla pe la 2 mil jumate pare ok?

alecsutzu ..... zici tu .... am fost azi cu b10sct si am ramas tabloid...... era 2,2milioane numai racordul.... si 1,4milioane manopera .... deci 3,6....

ce m'a minunat ca exact racordul de bmw era cel mai scump.... exact dimensiunea aia ..... sincer no comment.... nu stiu ce sa mai zic .... poate ca e bmw si d'aia... in fine ..... o comiteam azi.... pt binele natiunii... dar luni dupa ce termin la CSJ si la casco pt chei ... ma duc sa o fac....

alecsutzu ..... zici tu .... am fost azi cu b10sct si am ramas tabloid...... era 2,2milioane numai racordul.... si 1,4milioane manopera .... deci 3,6....

ce m'a minunat ca exact racordul de bmw era cel mai scump.... exact dimensiunea aia ..... sincer no comment.... nu stiu ce sa mai zic .... poate ca e bmw si d'aia... in fine ..... o comiteam azi.... pt binele natiunii... dar luni dupa ce termin la CSJ si la casco pt chei ... ma duc sa o fac....

65634[/snapback]

Mai stiu niste baieti care au preturi de importator. Da-mi un pm si poate iesi mai ieftin. Dar in legatura cu manopera, mai bine dai 1,4 mil si stii ca nu ai probleme.