Jump to content

stop e46 2000 alb galben oem

Recommended Posts

La multi ani la toata lumea! are cineva din greseala una bucata stop de dreapta sau stanga DAR spart?contra cost :) Doar sticla sau cu totul, pt e46 2000- galben rosu? adica cel mare care vine pe aripa si portbagaj daca e..

La multi ani la toata lumea! are cineva din greseala una bucata stop de dreapta sau stanga DAR spart?contra cost :) Doar sticla sau cu totul, pt e46 2000- galben rosu? adica cel mare care vine pe aripa si portbagaj daca e..

am eu cel care vine pe aripa . nu i spart dar e ieftin 70 lei

am eu toate 4 nu sunt zgariate sunt ca noi 0766511543 sau 0726974249 daca vrei vb la tel de pret si alte detalii sau pe pm

si mai am un set cu leduri dar stopul drepta are sticla crapata... ca cele din semnatura

Edited by scheletu_007

• 2 weeks later...
Am eu o lampa spate Bmw Seria 3 e46 semnal alb - noua si originala. Doar lampa fara cea de pe portbagaj pt e46 fara facelift pana in 2001 inclusiv. 200 ron.

merci mult am luat, vroiam cat mai uzata ca sa o sparg in nici un caz noua`` :) . se poate inchide

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.