Jump to content

vand/schimb jante e46 pachet M pe 17

but

Recommended Posts

dupa cum spuneam vand sau schimb jante pachet M, style 68, pe 17,

225 fata, 245 spatele, gume continental noi pe fata si michelin pe spate care sunt uzate cam 50 %, de vara.

schimbul il fac doar cu jante pe 16, style 43, cu tot cu gume de vara.

voi reveni cat pot de repede cu poze.

un pret pt jantele mele este de 400 euro.

dupa cum spuneam vand sau schimb jante pachet M, style 68, pe 17,

225 fata, 245 spatele, gume continental noi pe fata si michelin pe spate care sunt uzate cam 50 %, de vara.

schimbul il fac doar cu jante pe 16, style 43, cu tot cu gume de vara.

voi reveni cat pot de repede cu poze.

un pret pt jantele mele este de 400 euro.

am eu modelul care il cauti... impecabile... cu gume ap noi... ar merge un schimb de unde esti ?

0767663222

astea sunt pozele

acum le mai dau doar la schimb, asa ca rog un moderator sa mute topicul la schimburi.

le dau la schimb pt ca mi se par cam mari pt e 46-le meu, in plus de asta nu vreau sa

am surprize in lant: jante stricate-amortizoare bulite-bucse si alte articulatii stricate asa

ca vreau doar schimb cu modelul pe care deja l-am spus mai sus.

mersi.

astea sunt pozele

acum le mai dau doar la schimb, asa ca rog un moderator sa mute topicul la schimburi.

le dau la schimb pt ca mi se par cam mari pt e 46-le meu, in plus de asta nu vreau sa

am surprize in lant: jante stricate-amortizoare bulite-bucse si alte articulatii stricate asa

mersi.

AM CAUCIUCURI APROAPE NOI DE IARNA.VEZI DACA ITI PLAC JANTELE.

astea sunt pozele

mersi.

am si eu jantele pe care le cauti pe masina mea...si eu caut jante ca ale tale...ale mele sunt in stare impecabila cu cauciucuri dunlop 225/50/16 stare foarte buna...nu sunt strambe zgariate etc....0766511543 daca esti interesat astept un semn...eu nu prea pot intra pe internet....daca vrei vorbim la tel...

sal, nu am poze momentan... dar te asigur ca vei fi multumit atat de jante care sunt impecabile cat si de cauciucuri care sunt ap noi si de vara.

eu sunt din alexandria, sunt 300km din ct pana aici, dak vrei sa facem schimb facem drumul fifty-fifty ca sa fiu fairy.

dak te hotarasti sa vii, nr meu este 0767663222

PS: jantele tale par revopsite.. sau ma insel eu.. ??

Edited by mario_internationalu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.