Jump to content

Vand bucse noi si suruburi siguranta roti second

Recommended Posts

Vand set bucse noi.

Una este originala(se vede pe ea in poza).

A doua mi s-a garantat ca e la fel, dar dupa cum se vede nu are inscriptii pe ea, decat ambalajul original in care era si l-am desfacut eu.

Pret. 260 RON

Se mai vinde un set suruburi siguranta, second, nu mai am decat 3 capace pentru ele. Pret 80 RON.

Am copiat dintr-o alta locatie o oferta a unui user foarte serios care aduce piese noi.

Iata intrebarea unui utilizator:

" ma intereseaza si pe mine bucsi bascula fata e46 fab 2002asta e codul piesei 31126783376 da mi si mie un pret pt un set"

si raspunsul....

" 111.38 euro setul"

Si cred ca de la sfarsitul lui martie pana acum nu au scazut preturile la jumatate.

Asa ca va rog sa aduceti "dovezi" la ceea ce ati spus, daca nu, ar fi interesante niste scuze.

chiar tu ai zis ca una este originala,

iar a doua "mi s-a garantat ca e la fel, dar dupa cum se vede nu are inscriptii pe ea" ... <_<

dupa cum vezi nici tu nu stii ce piese dubioase vrei sa vinzi ...

este ultimul meu post aici, nu am chef sa port polemici ... in fond tu decizi cand trebuie sa lasi la pret ...

Bafta la vanzare ... o sa ai nevoie :)

A ma acuza ca vand piese dubioase fara a le vedea cred ca este o acuza care ar trebui pedepsita de moderatori.

Piesele sunt aduse recent din Germania si sunt noi, cel de la care am cumparat mi-a garantat ca si piesa fara inscriptie pe ea e tot originala.

Mie mi s-a parut corect sa spun exact ce vand si de aceea am si acel pret si pozele. Daca as fi fost sigur si de a doua, pretul era mai mare.

O singura bucsa noua originala costa peste 50 euro care asa cum se vede din poze o am.

Lucrul cel mai bun este sa nu mai postezi pana nu te documentezi in prealabil.

Up!

Vand set bucse noi.

Una este originala(se vede pe ea in poza).

A doua mi s-a garantat ca e la fel, dar dupa cum se vede nu are inscriptii pe ea, decat ambalajul original in care era si l-am desfacut eu.

Pret. 260 RON

Se mai vinde un set suruburi siguranta, second, nu mai am decat 3 capace pentru ele. Pret 80 RON negociabil.

Edited by MariusR

Parca mai sus ziceati ca nu mai postati, dar nu va puteti abtine.

Asteptati sa las pretul?

Asteptati degeaba, pentru ca decat sa le dau mai ieftin mai bine le pun la mine pe masina cand va fi nevoie.

Si cu drumurile de la noi probabil nu va trece mult timp. <_<

Oricum multumesc pentru "up".

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.