Jump to content

Vand BMW e36 325 Coupe

rwd_cat

Recommended Posts

Se vinde BMW e36 325 coupe

Culoare- Daytona Violet Metallic

An fabricatie Luna a 5a -1993

Motor M50B25 -vanos

134.000 km reali- cine este interesat poate verifica unde doreste numarul km.

Pachet M-technic original

Interior Piele neagra cu scaune Recaro(tapiteria este in stare buna)

Incalzire in scaune

Mocheta Neagra

Perdeluta luneta

Interiorul este de mtech(plafon negru,plafoniera cu lupe,parasolare cu oglinzi luminate.

Volan reglabil.

OBC 11 Butoane,ofer si un OBC mare(cel cu 18 butoane) nu am apucat sa il instalez.

Jante forjate BMW Motorsport 17" -gume 235.45.17 spate

215.40.17 fata

Arcuri si amortizoare Sport.

Diferential Autoblocant 3,15

Oglinzi M

Stopuri M

Xenon

Semnale albe.

Consumabile schimbate,Ulei Motul.

MASINA ESTE INMATRICULATA IN IANUARIE.

Numarul de inmatriculare se pastreaza.

Intre timp fata de ce se vede in poze masina a mai primit un nas negru si zilele astea buzele de jante vor fi polishate.

Singurul defect al masinii este aripa dreapta si usa dreapta care prezinta mici denivelari din cauza grindinei.

Pret 5000 Euro

0768430916 Cristi

Accept si unele combinatii.

Anuntul este valabil o saptamana,daca nu se da ramane la mine si va intra la vopsit pe partea cu grindina,aranjat,cosmetizat.

Nu stiu ce are insa nu pot urca decat o singura fotografie.

post-22674-1250229501_thumb.jpg

Edited by rwd_cat

Nu reusesc sa adaug pozele deoarece sunt prea mari si nu stiu sa le redimensionez,asa ca am luat pozele de pe un alt site unde e anuntul pus.

@mikken -multumesc pentru oferta insa nu e ce imi doresc si nici nu am banii de diferenta(daca ii aveam nu mai dadeam pisica si probabil acum era si turbata)

@lucianWRC-cu siguranta ai vazut alta masina,a mea iese la plimbare numai in weekend.

Masina nu este perfecta,din punct de vedere tehnic nu are nici un fel de problema insa estetic mai este de lucrat la usa si aripa pe partea dreapta, pasajele de rotile spate(boala pisicilor) si tragarul sau cum se numeste cel de sub portbagaj,deci nu incerc sa prostesc pe nimeni cu poze editate...alea sunt pozele care le am doar.Si oricum o masina nu se vinde din poze...ci la fata locului.

Revenind,zilele astea va primi o alta suspensie f. f. joasa si buzele la jante polishate...automat pretul va creste.

post-22674-1250320169_thumb.jpg

post-22674-1250320190_thumb.jpg

post-22674-1250320201_thumb.jpg

Si un ultim up,daca nu se da saptamana o voi pastra.

Intre timp a primit un set de arcuri cu drop mai mare,zilele astea va primi si niste tipsuri de inox la evacuare(M-style) nu vreau sa schimb evacuarea originala pentru ca este in stare f buna.

Si un ultim up,daca nu se da saptamana o voi pastra.

Intre timp a primit un set de arcuri cu drop mai mare,zilele astea va primi si niste tipsuri de inox la evacuare(M-style) nu vreau sa schimb evacuarea originala pentru ca este in stare f buna.

foarte frumoasa masina, am vazut-o personal in ziua cand s-a dorit acea filmare pentru prezentarea intalnirea BMW-urilor 2009 si unde am ajuns pana la urma in auchan :) pe o ploaie foarte tare si enervanta

ps: pe criza asta sunt multe masini smechere care nu se pot da intr-o saptamana...

Edited by Mario Marius

• 6 months later...