Jump to content

Recommended Posts

Vai Pole tu care erai un sustinator indarjit al AB in detrimentul mecanicilor de cartier!

pana nu te intepi nu crezi :) In fine campania e frumoasa , clipul nu exceleaza ca imagine, iar vocea lui Iures nu m-a impresionat .Probabil e nevoie de un sistem audio serios ca sa-i surprinzi timbrul .

Guest poleposition
Am lansat o campanie noua de imagine pentru BMW in Romania - "Bucuria este BMW", parte din campania internationala "Joy is BMW".

Clipurile, care urmreaza a fi difuzate de astazi pe ProTV, Antena 1, Realitatea si Discovery Channel.

Spotul il puteti vedea si aici:

In paralel am lansat si un concurs de "creatie" impreuna cu www.visualart.ro.

Mai multe detalii gasiti aici:

www.visualart.ro/joyisbmw

Concursul se termina cu o expozitie a lucrarilor la galeria de la Carturesti (unde a fost si expozitia de BMW ArtCars). Ne vom vedea, sper, acolo!

DA' O CAMPANIE PRIN CARE SA VA RESPECTATI CLIENTII SI SA RASPUNDETI SOLICITARILOR SI RECLAMATIILOR LEGATE DE NESIMTIREA si FURTURILE DIN SERVICE NU LANSATI ????

V-am dat mail, am facut drumuri de pomana la AB, am topic aici la mizeria aia de AB Va raspunde. Urmeaza politia si tribunalul.

Nesimtire....

Asa ca da-mi voie sa iti spun ca mi se rupe de campaniile voastre de kacat

PS: stai sa vezi ce o sa "vezi" mata pe ProTV, antena 1 si Realitatea... lasa campanii... stai sa vezi. O sa va muscati pumnii pana la sange.

nu inteleg, avem ceva de impartit de trebuie sa iti suport magariile astea ?

Pai eu (vorbesc in numele meu,dar cred ca mai sunt cativa de aceeasi parere)nu ti-am suportat slavirile de pe topicul tau legat de AB(asta in paranteza ar trebui),poti sa citesti o carte daca nu-ti face placere!

Trafic-imi cer scuze dar nu am citit pe nicaieri depre o nemultumire reclamata de tine la adresa AB!

Edited by gabriel_525

ai probleme.

N-ai decat sa suporti sau sa nu suporti ce vrei, pentru mine esti prea putin important ca sa ma obosesc continuand dialogul cu tine.

Nu dai dovada decat de o proasta crestere... probabil ca te reprezinta.

Ma da important mai esti si nu inteleg de ce ,sincer nu vad de unde atata importanta, cred ca nu-ti mai aduci aminte de acel topic in care strigai in gura mare ce fraieri suntem noi astia care ne lasam masinile pe mana lui Gigel mecanicul de la coltul strazi ,deci la final fraier ai fost si tu sa inteleg ,atat am avut de spus ,fraier nu esti ca te duci la Gigel sau la AB ci te nasti!

Guest poleposition

Bine, sunt fraier.

Eu nu am facut pe nimeni fraier dar in sfarsit, ca sa ai si tu o bucurie pe anul asta recunosc ca sunt fraier pentru ca m-am nascut fraier.

Altceva ? mai ai, sau pot sa imi vad de ale mele ?

Poate ar trebui sa aminteasca si de "bucuria" produsa de navigatia professional pe care dai 3300 de euro:

-cand ratezi o strada in Belgrad la 2 noaptea, cu nevasta gravida langa tine si nu zice nimic ca te-ai ratacit si mergi de nebun

-cand ratezi o iesire a autostrazii si te intoarce pe drumul cel bun daca mai parcurgi inca 180km

-cand un oras ca Timisoara are 3 strazi pe harta

-cand nu stie vami ca cea de la Cenad si mergi orb pana aproape de Szeged

si cate si mai cate...

Mare placere produce asteasta marca ... si toate astea: pe bani multi !!!!

Hartile nu sunt facute de BMW.Asta deja mi se pare absurd, sa acuzi o firma de masini deoarece hartile nu sunt exacte.

Eu imi mentin parerea, multi au pretentii extraordinar de mari de la aceasta masina, pretentii aberante de multe ori.

Daca nu iti produce placere poti sa schimbi marca, exista Renault, Mercedes, Opel,...lista este foarte lunga...

Fara suparare. :)

Si eu cred ca poti acuza f bine firma producatoare de masini. Ei vand un produs final cu numele de BMW. Eu ca si consumator nu ar trebui sa ma intereseze cine face hartile cata vreme ele sunt vandute de BMW. Eu nu sunt obligat sa stiu ca BMW face nu stiu ce piesa in China sau in alta tara. Dar platind un pret considerent mai mare decat in alta parte as dori ca acel produs care nu are un nume oarecare sa aiba acea calitate care l-a facut renumit odata. Altfel dadeai de X ori mai putin si luai ceva la care nu emiteai pretentii.

Si sa mai spun ceva. Intamplator la firma unde lucrez se produc si cateva piese de masini pentru anumite marci. Nu iti spun cate stresuri si cate defecte la UN MILION de piese se admit si ce conditii drastice sunt desi piesele respective nu afecteaza siguranta pasagerului deloc. Asa ar trebui sa ii streseze si pe aia cu hartile ca si pe oricare alt furnizor.

Din partea Automobile Bavaria, vor raspunde, directorul general de service, dl. Werner Wolff precum si doi angajati, nenominalizati, sub indrumarea directa a conducerii.

Forumul va fi unul moderat complet, adica NIMIC nu va aparea, pana cand nu va fi aprobat manual de catre unul din moderatori sau de catre cei de la Automobile Bavaria. Automobile Bavaria va fi notificat prin email la fiecare nou topic sau reply, care vor fi automat puse pe invizibil pana la aprobare.

Forumul va fi disponibil doar membrilor, nu si motoarelor de cautare sau vizitatorilor neinregistrati. De asemenea numele si numarul masinii, vor fi necesar a fi facute cunoscute prin PM, celor de la Automobile Bavaria. Nu vor fi facute publice. Recomand a se posta separat un post cu numele real si numarul de telefon, precum si numarul masinii in cauza, post care va ramane ascuns, dar disponibil celor de la Automobile Bavaria.

Mentionez ca daca posturile vor fi on-topic, politicoase si decente, toate vor fi aprobate.

@Bala : Hai sa fim seriosi, ce spui tu aici e exagerat. Nu are sens sa acuzi producatorul masinii ca nu stiu ce harta nu e precisa.

Hartile nu sunt facute de BMW.Asta deja mi se pare absurd, sa acuzi o firma de masini deoarece hartile nu sunt exacte.

Eu imi mentin parerea, multi au pretentii extraordinar de mari de la aceasta masina, pretentii aberante de multe ori.

Daca nu iti produce placere poti sa schimbi marca, exista Renault, Mercedes, Opel,...lista este foarte lunga...

Fara suparare. :)

Orice constructor auto, dar orice, se duce si cumpara piese de la cel putin doi producatori pentru a evita situatii periculoase pentru ei daca furnizorii au probleme. De ex daca o cheie de BMW este facuta de Valeo, se vor duce si vor cumpara si de la Delphi pt ca daca Valeo are probleme, BMW sa nu se afle in situatia de a livra masini fara chei.

La fel, ar fi trebuit ca si hartile de BMW sa fie luate de la cel putin doi producatori. Daca nu, atunci sa puna presiune pe ei sa faca odata harta aia completa si corecta. Mai mult, BMW a avut timp !!! sa schimbe formatul hartii pt a trece pe alt producator si nimic. Dar nimic. I-a durut in fund !!!!!!!!!

Si ca sa fiu on topic:

Cand am cumparat masina nu mi s-a spus ca harta Romaniei va apare peste 2,3,5,11,17,23,46,88 de ani. Nu am fost avertizat de calitatea penibila, mult sub medie a hartilor de BMW !!! Doar mi s-au luat banii pe aceasta optiune !!!

AB este un agent comercial ca oricare altul: orientarea catre profit scuza toate mijloacele prin care se obtine acesta. De multe ori nici nu cred ca este vina lor ca au incredere in aparatura mai mult decat in experienta individuala a mecanicilor...multi cred ca si-au renovat casele/apartamentele si au avut parte de experiente horror cu mesteri din noua generatie care cereau un pret gretos de mare pentru asa-zisele servicii de calitate...

Nu vreau sa disculp AB-ul (personal am avut o experienta foarte urata cu ei) ci doar sa evidentiez faptul ca increderea ne face vulnerabili, necunoasterea ne face slabi. Pana ajungi la un echilibru trebuie sa inghiti multe si sa scuipi si mai multe.

Am fost si eu la Filaret pentru o diagnoza a unei batai la puntea spate.Dupa 2 ore de investigatii mi-au spus ca este diferentialul stricat si ca trebuie sa-l inlocuiesc.Pana la urma am fost la un mecanic care mi-a gasit buba-era o bucsa dusa.Concluzie:reprezentanta BMW e habarnista in domeniul mecanicii...nu mai calc pe acolo.Am platit 200 lei pentru aceasta "diagnoza"

mda... vad ca ati ajuns la vorbele mele pentru care mi-am luat talpasita de aici. v-a trebuit ceva. 2 ani sau 3 ca nu mai stiu. vad ca ati copiat ad literim titlul de la mine din forum. nu e suparare, cu cat citesc mai multi cu atat mai bine. cu hartile asa e, au dreptate oamenii, bmw e de vina, nu le face din aroganta stupida. am ajuns la concluzia ca sunt mana in mana cu ab, nu dau 2 bani pe noi cei care le umflam burtile, important e cel care ne scoate banii din buzunare si-i dau lor. revenind la harti, sunt facute de navteq, exista roomania de detaliu, nu o pun ca nu vor. aceleasi harti le foloseste garmin si merg ok. nu confundati hartile, care sunt numai niste siruri de coordonate, cu interfata grafica proprie fiecarui comerciant de aparate de navigatie sau cu echipamentul hardware care are si el un rol. din experioenta proprie interfata e ok dar cam rudimentara, aparatul e ok, suficient de sensibil, hartile sunt proaste rau in est si sa zicem de calitate medie in vest. puteau sa ia toata sandramaua de la garmin si terminau balciul, dar nu au vrut ca trebuiau sa le dea bani alora, asa ne iau noua 3000 pe un obiect de 100. Edited by fbdcnt

mda... vad ca ati ajuns la vorbele mele pentru care mi-am luat talpasita de aici. v-a trebuit ceva. 2 ani sau 3 ca nu mai stiu. vad ca ati copiat ad literim titlul de la mine din forum. nu e suparare, cu cat citesc mai multi cu atat mai bine. cu hartile asa e, au dreptate oamenii, bmw e de vina, nu le face din aroganta stupida. am ajuns la concluzia ca sunt mana in mana cu ab, nu dau 2 bani pe noi cei care le umflam burtile, important e cel care ne scoate banii din buzunare si-i dau lor. revenind la harti, sunt facute de navteq, exista roomania de detaliu, nu o pun ca nu vor. aceleasi harti le foloseste garmin si merg ok. nu confundati hartile, care sunt numai niste siruri de coordonate, cu interfata grafica proprie fiecarui comerciant de aparate de navigatie sau cu echipamentul hardware care are si el un rol. din experioenta proprie interfata e ok dar cam rudimentara, aparatul e ok, suficient de sensibil, hartile sunt proaste rau in est si sa zicem de calitate medie in vest. puteau sa ia toata sandramaua de la garmin si terminau balciul, dar nu au vrut ca trebuiau sa le dea bani alora, asa ne iau noua 3000 pe un obiect de 100.

nu-i prost cine cere. e prost ala care da. recte, noi.

Orice constructor auto, dar orice, se duce si cumpara piese de la cel putin doi producatori pentru a evita situatii periculoase pentru ei daca furnizorii au probleme. De ex daca o cheie de BMW este facuta de Valeo, se vor duce si vor cumpara si de la Delphi pt ca daca Valeo are probleme, BMW sa nu se afle in situatia de a livra masini fara chei.

La fel, ar fi trebuit ca si hartile de BMW sa fie luate de la cel putin doi producatori. Daca nu, atunci sa puna presiune pe ei sa faca odata harta aia completa si corecta. Mai mult, BMW a avut timp !!! sa schimbe formatul hartii pt a trece pe alt producator si nimic. Dar nimic. I-a durut in fund !!!!!!!!!

Sa iti spun ceva.La mine in oras, cu hartile de la BMW mi s-a indicat sa o iau la stanga pe sens interzis, era strada cu sens unic...Trebuie sa iti utilizezi capul totusi, nu suntem niste plante ghidate de un sistem electronic.

Asta nu se intampla in Romania ci in America de Nord, apropo ca au aia de la BMW ceva cu cei din Romania.Orice producator de harti are o adresa de email unde se pot reclama erorile.Exista si sunt multe.

Cand nu imi convine un produs, cumpar altceva in schimb.Este simplu.Daca sunt multi, ii va afecta pe cei care vand produsul respectiv si ori vor da faliment, ori isi vor schimba politica.

Din moment ce unii sunt asa de revoltati de anumite probleme nu inteleg de ce inca mai detin un BMW, de ce inca mai cumpara aceasta masina.

Eu incerc sa fiu realist si sa iau lucrurile ca atare.Nu exista masini perfecte, care sa nu se strice niciodata si sa nu existe erori.

Nu sunt insa nici un analfabet care a furat toata viata si acum are ceva bani si pretentii fara noima.

Uneori ii inteleg si pe cei de la AB.Probabil au de-a face cu multi analfabeti si cu oameni care nu au minime notiuni despre cum sa se comporte civilizat.

Imi amintesc despre un caz discutat aici, un mandru proprietar de BMW a aruncat cheile pe masa la un consultant de service si a zis:"du-te si parcheaza-mi masina".Pai gunoiule, nimeni nu este angajat aici sa iti suporte tie comportamentul de jungla, cu tot repectul.Asta era un raspuns normal...

Nu le iau apararea cu nimic, insa trebuie sa fim obiectivi in toate discutiile.

Sincer iti spun, daca eram asa de deranjat de problema cu hartile vindeam BMW-ul si imi cumparam altceva.Insa am avut si Dacie si alte masini, m-am descurcat multi ani fara navigatie, si stiu ca as avea probabil problema asta si cu alta masina, cu alt sistem de navigatie.

Recunosc insa, nu sunt "nascut" in BMW, nu sunt cine stie ce milionar in dolari care sa aiba pretentia ca toate lucrurile sa fie perfecte. :)

edit

Am un sistem de navigatie Garmin, portabil.Alte harti decat la BMW, bineinteles.Mi-a indicat sa ies de pe autostrada la un moment dat, pentru a ajunge la punctul de destinatie, normal.Dupa ce am iesit(fraier si eu), am mers ceva prin orasul respectiv si mi-a indicat sa ies iar pe autostrada, in acelasi sens bineinteles. :lol:

Performanta maxima si cu Garmin-ul. :lol:

Edited by Bavaria

discutia despre harti se referea la faptul ca navigatia bmw nu include romania - ultima versiune are cateva drumuri- nu era despre mici diferente tehnice/de routare. acestea provin in principiu din setari - cea mai scurta ruta, cu sau fara autostrada...etc. am mers cu garmin zeci de mii de km inclusiv in creierii muntilor si e bun. apar erori ca la orice produs tehnic de ecest fel, dar intr-adevar trebuie sa judeci cu capul, nu sa te duci orbeste. cu badarania pe form si in viata de zi cu zi asa este, romanii sunt un popor de maimute. prosti si rai. am mai spus-o. lipsa de civilizatie vine ca o consecinta. injuraturile tin loc de dialog. nu are legatura cu starea materiala din ce am observat. din contra, cei care fac bani, calatorind, trimitandu-si copii la scoli pe afara..etc se mai civilizeaza si ei daca initial au avut carente. s-a creat un mit comunist ca cine face bani trebuie sa fie prost, badaran, etc. nu este asa. se vede si in trafic, mai multi cu masini bune te lasa sa treci cand esti intr-o situatie mai dificila decat dintre cei cu reble care s-ar urca pe tine si care mesteca injuraturi permanent. pentru unii faptul ca altii au reusit in viata si ei nu, constituie un permanent subiect de frustrare si tind sa puna pe seama acestui fapt toate relele. va spun ca am de-a face cu oameni fara probleme materiale ce au un comportament foarte civilizat in orice situatie.