Jump to content

Vand 2 volane sport, CD-Radio E83/85, antena rechin

Recommended Posts

Volanul e sport cu cablurile care se vad. Din poze se vede starea lui(un pic uzata pielea)- 300RON.

CD-radio este pentru E83 sau E85(daca gresesc va rog sa ma corectati)- 400RON.

Antena(de fapt este carcasa) este tip rechin culoarea negru-rubin la care am primit si ceva banda adeziva(din poze nu se prea vede bine dar antena este in stare excelenta)-120RON.

Este doar carcasa in care se monteaza antena(scrie la inceput).

Poate fi folosita la masinile care au avut asa ceva sau ca design(daca se taie piciorusele si se lipeste).

La E46 din cate stiu antena se afla in luneta - rog pe cei care se pricep mai bine sa posteze la ce modele anume.

Volanul din primul set de poze a fost luat de user-ul 84TNY impreuna cu capacul de airbag.

Deci au mai ramas:

Volanul din al doilea set de poze ( fara capacul de airbag)-300 Ron(are si el setul de fire ca la cel de sus).

Antena(de fapt este carcasa) pentru seria 5, este tip rechin culoarea negru-rubin stare excelenta la care am primit si ceva banda adeziva-120RON.

Am uitat sa mentionez, absolut toate piesele din topic-urile mele sunt aduse direct din Germania.

Edited by MariusR

Daca ati fi scris ieri ar fi fost bine. Chiar azi am fost in Timisoara. Dar sigur o sa mai vin saptamana viitoare

Mai am volanul din cel de-al doilea set de poze dar fara capac airgbag.

Daca il doriti trimiteti pm.

Edited by MariusR

Al doilea volan retinut de cataseby.

Deci au mai ramas:

Antena(de fapt este carcasa) pentru seria 5, este tip rechin culoarea negru-rubin stare excelenta la care am primit si ceva banda adeziva-120RON.

Al doilea volan vandut lui cataseby.

Deci au mai ramas:

Up!

Au mai ramas:

Antena(de fapt este carcasa) originala pentru seria 5, este tip rechin culoarea negru-rubin stare excelenta la care am primit si ceva banda adeziva-120RON.

Up!

Au mai ramas:

Antena(de fapt este carcasa) originala pentru seria 5, este tip rechin culoarea negru-rubin stare excelenta la care am primit si ceva banda adeziva-120RON.

Preturile sunt negociabile.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.