Jump to content

BMW e46 318d

12CLS

Recommended Posts

Dupa ce acum jumatate de an am cerut stergerea topicului in care prezentam masina din cauza unor neplaceri cauzate de diversi, am zis sa revin cu un topic nou, deoarece consider ca tractorul merita putina atentie.

Masina e un e46 318d, fabricatie 11.2003. Am achizitionat-o in mai 2008 din Germania, nu era masina pe care o cautam (din punct de vedere al motorizarii), dar am vazut-o si mi-a placut.

A indeplinit criteriul pe care-l cautam, M tech 2, scaune sport, suspensie sport, xenon, shadow line, interiorul complet negru, altceva nu m-a interesat.

Ca imbunatatiri aduse ar fi angel-urile (un must have) grile negre, a avut si de carbon si s-au dus dreq intr-o noapte si alarma ...

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

foarte ok masina :) ,dar de ce ,,ghinionista'' ?

poveste lunga ... si sunt multi colegi care o cunosc...

frumoasa masina, mai ales in ultimele poze, cand e curata si are alte jante.

Primele poze sunt facut iarna, cu rotile de iarna ...

Edited by Pachu

vezi ca iarasi se dau hotii la ea ca face cu ochiul :lol:

nu m`agit, ale nostre sunt identice, stiu unde sa trimit baietii :)

Asta nu e masina aia care a fost rasturnata si dauna totala? Au reparat-o aia bine.

poate vrei garda financiara la garaj ...

Guest poleposition

care-i faza ? :) de unde stii ca a fost dauna totala ?

asa erau "altii" care "stiau" ca M6-le meu a fost dauna totala de vreo 2 ori cu morti si sange :lol: , dar cum spuneam, l-au sudat destul de bine, nu incepe sa trepideze decat dupa 150 la ora. :lol:

:) no tks...ma saptamana trecuta au lasat hotii masina unei vecine (audi a4) pe butuci :lol:))) toate 4 jantele i le-au furat...adevarul e ca erau cromate si trageau si alea cu ochiul :)

eu sa vreau garda la garaj?

da, stiu povestea ... mi-a zis-o fratele vecinei tale ... sunt curios pe ce masina or sa apara :lol:

:) no tks...ma saptamana trecuta au lasat hotii masina unei vecine (audi a4) pe butuci :)))) toate 4 jantele i le-au furat...adevarul e ca erau cromate si trageau si alea cu ochiul :D

eu sa vreau garda la garaj?

da, stiu povestea ... mi-a zis-o fratele vecinei tale ... sunt curios pe ce masina or sa apara :lol:

alea nu apar iti zic eu...ca sincer nu am mai vazut modelul ala, oricum eu cred ca cei care au furat sunt de prin alte orase,oameni care se ocupa cu asa ceva...sau cine stie vreo comanda :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.