Jump to content

Vand trimuri interior pentru E39

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Fiica ratacitoare (usita pentru cass/CD) s a intors acasa! In continuare disponibil setul complet pentru 100 Euro discutabili!!

Se adauga: volan E38/E39 cu airbag si comenzi (inclusiv pentru telefon), pret 100 Euro negociabil si separat un rand de comenzi pentru acelasi tip de volan (acestea fara butoane de telefon, doar Cruise Control si audio) folosite dar intr o stare impecabila 100 RON discutabil.

post-23400-1256757044_thumb.jpg

post-23400-1256757056_thumb.jpg

post-23400-1256757068_thumb.jpg

post-23400-1256757087_thumb.jpg

• 4 weeks later...
Fiica ratacitoare (usita pentru cass/CD) s a intors acasa! In continuare disponibil setul complet pentru 100 Euro discutabili!!

Se adauga: volan E38/E39 cu airbag si comenzi (inclusiv pentru telefon), pret 100 Euro negociabil si separat un rand de comenzi pentru acelasi tip de volan (acestea fara butoane de telefon, doar Cruise Control si audio) folosite dar intr o stare impecabila 100 RON discutabil.

mai astept ceva oferte, poate pica ceva in e spite sau ceva M la pret bun.

arata bine al tau dar mai astpt un pic nu ma arunc asa repede.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Hai ca trece criza! :lol:

Volan E38/E39, 4 spite, complet cu airbag si comenzi (inclusiv pentru telefon) - 300 RON; :)

Trimuri din plastic, perfecte, fara zgarieturi, model BIRCH ANTHRAZIT - 300 RON;

Comenzi pentru volan fara butoanele de telefon - 80 RON;

MID (modelul cu afisaj lung, cativa pixeli decedati) + cass - 50 Euro.

volanul fara airbag il dai si daca da la ce pret??

150 RON cu comenzi (la alegere, cu sau fara butoane pentru telefon) sau 100 RON fara, ambele preturi negociabile, insa este pentru moment rezervat pentru cineva care vrea sa l ia intreg, te anunt saptamana viitoare ce si cum.

trimurile... la skimb cu cele de Mahon, si 100 lei pe cele negre?

Nu ma intereseaza schimburi, dar iti pot da la 250 RON setul complet.

• 2 months later...
Da, sint vandute. Din ce e mai sus mai am doar comenzile pentru volan (impecabile, pentru masinile fara instalatia de telefon) la 80 RON si MID ul (modelul cu afisaj lung, cativa pixeli decedati) la 50 RON, dar le am mentionat in alt topic.

Da, sint vandute. Din ce e mai sus mai am doar comenzile pentru volan (impecabile, pentru masinile fara instalatia de telefon) la 80 RON si MID ul (modelul cu afisaj lung, cativa pixeli decedati) la 50 RON, dar le am mentionat in alt topic.

Ok, astea le am nu-mi trebuie. Merci oricum

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.