Jump to content

VAND BMW E36 COUPE ROSU 320 M PACHET INT - EXT 4500 EURO

remus1980geo

Recommended Posts

VAND BMW 320 24 VALVE VANOS 150 DE CAI INMATRICULAT RO,AN DE FABRICATIE 1994 PRIMA INMATRICULARE TRECUTA IN TALON 1996 LUNA 8 .. DETALI TEHNICE... ABS , SERVO,BARA ORIGINALA FATA M, BARA ORIGINALA SPATE M ,PRAGURI ORIGINALE M LUXURY EDITION , PROIECTOARE , FARURI CU LUPA , SEMNALE ALBE ,OGLINZI ELECTRICE HELIOMATE CU INCALZIRE M3 ORIGINALE + BANDOURI LATERALE M3 ORIGINALE.,JANTE M3 ORIGINALE IMPECABILE TIPLA ,GEAMURI FATA ELECTRICE ,STOPURI FUMURII ,COTIERA ,DUBLU CLIMATRONIC , AIRBEG SOFER , VOLAN 3 SPITE REGLABIL PE INALTIME ,CD BLAUPUNKT + 4 BOXE ORIGINALE , INCHIDERE CENTRALIZATA , COVORASE ALUMINIUM (NU CAUCIUC ...ALUMINIUM)ARCURI ROSI FK ,TOBA FINALA BOSAL NOUA ,MOTOR M50 ,INTERIOR DE M3 ORIGINAL CU PIELE ALBA ,SCAUNE FATA ELECTRICE CU INCALZIRE ,BORD IMBRACAT IN PIELE ,FETE DE USI IMBRACATE IN PIELE .ALB COMBINAT CU NEGRU SI PIELE CARBON ...NU SE VINDE SEPARAT NICIO PIESA .ATENTIE !!!!!MASINA NU SE VINDE CU JANTELE DIN POZA ...VIITORUL PROPIETAR VINE CU JANTE DE ACASA ...SAU MAI ADAUGA INCA 500 DE EURO PENTRU JANTLE DE M3 TIPLA ..PRETUL ESTE FIX .....fara variante....DETALII PE MESS SAU LA TEL 0722967819

post-28530-1255697807_thumb.jpg

post-28530-1255697824_thumb.jpg

post-28530-1255697847_thumb.jpg

VAND BMW 320 24 VALVE VANOS 150 DE CAI INMATRICULAT RO,AN DE FABRICATIE 1994 PRIMA INMATRICULARE TRECUTA IN TALON 1996 LUNA 8 .. DETALI TEHNICE... ABS , SERVO,BARA ORIGINALA FATA M, BARA ORIGINALA SPATE M ,PRAGURI ORIGINALE M LUXURY EDITION , PROIECTOARE , FARURI CU LUPA , SEMNALE ALBE ,OGLINZI ELECTRICE HELIOMATE CU INCALZIRE M3 ORIGINALE + BANDOURI LATERALE M3 ORIGINALE.,JANTE M3 ORIGINALE IMPECABILE TIPLA ,GEAMURI FATA ELECTRICE ,STOPURI FUMURII ,COTIERA ,DUBLU CLIMATRONIC , AIRBEG SOFER , VOLAN 3 SPITE REGLABIL PE INALTIME ,CD BLAUPUNKT + 4 BOXE ORIGINALE , INCHIDERE CENTRALIZATA , COVORASE ALUMINIUM (NU CAUCIUC ...ALUMINIUM)ARCURI ROSI FK ,TOBA FINALA BOSAL NOUA ,MOTOR M50 ,INTERIOR DE M3 ORIGINAL CU PIELE ALBA ,SCAUNE FATA ELECTRICE CU INCALZIRE ,BORD IMBRACAT IN PIELE ,FETE DE USI IMBRACATE IN PIELE .ALB COMBINAT CU NEGRU SI PIELE CARBON ...NU SE VINDE SEPARAT NICIO PIESA .ATENTIE !!!!!MASINA NU SE VINDE CU JANTELE DIN POZA ...VIITORUL PROPIETAR VINE CU JANTE DE ACASA ...SAU MAI ADAUGA INCA 500 DE EURO PENTRU JANTLE DE M3 TIPLA ..PRETUL ESTE FIX .....fara variante....DETALII PE MESS SAU LA TEL 0722967819

si daca n-are jante ce face ? :)

si daca n-are jante ce face ? :)

deci vinzi la 4500e masina fara roti. :)

cum este scris in anunt ..fara jante ...sau cu jante dar cu 500 in plus ....jantele sunt tipla evident cuu anvelope 225 45 17 fata si 245 40 17 spate ...

Si bordul e tot de pe DSD, nu ?

da si bordul este tot de pe dsd inclusiv cal,cotiera si fete de usi ...

bord ,fete de usi ,cal,cotiera ,manson frana de mana ,

Banuiam, adica eram mai mult ca sigur, am studiat mult masina respectiva. Fara sa te superi 5000euro e totusi mult.

Airbaguri in usi ai pus sau doar fetele ?

Bafta !

Banuiam, adica eram mai mult ca sigur, am studiat mult masina respectiva. Fara sa te superi 5000euro e totusi mult.

Airbaguri in usi ai pus sau doar fetele ?

Bafta !

pentru tine care sti f bine sa apreciezi iti las masina la 3000...dupa ce ii scot tot pachetul de m original ,ii scot clima,ii scot interiorul,jantele , si o inmatriculez pe bulgaria ....adresezi intrebari inutile si faci parte din cei care studiaza pozele .cand vei demonta si remonta un interior cap coada pe o masina vei aprecia mult mai bine lucrurile ..deocamdata limiteaza te la studiu din poza ca este mult mai captivant

Guest poleposition

foarte urat e imbracat bordul.

Iar chestia asta, "cumparatorul sa vina cu jantele de acasa" e ceva intre zgarie branza si prost gust.

Edited by poleposition

Daca avea un 2.8 pe ea, ca an sa fie un 1996-1997, merita 5000.

dar asa... ce vezi tu atata de special la masina asta de ceri 4500 fara jante?

Volanul ala? primul model pus pe e36?

Clima aia ochi de aragaz, nicidecum climatronic.?

Pielea aia intinsa ca naiba pe sub bord, pe scaune hai ca sta cat de cat acceptabil.

Fata aia de usa din dreapta care n-are nici plasticul ala unde deschizi usa? Sa nu mai zic de airbag.

Chederul ala ros? de la mijlocul masinii? In stanga acolo?

Mid-ul ala cu 7 butoane?

Alea din poza sunt bandouri de M la tine? sau alea mai costa vreo 150e?

Edited by roco123

E un forum public, daca vrei sa nu se comenteze, posteaza pe site-uri dedicate exclusiv vanzarilor auto. So, calmeaza-te !!!

Puteai sa pui de la inceput pretul de 5000 euro, daca atat vrei tu pe masina. Ar fi fost mult mai bine decat faza cu adusul rotilor de acasa, parerea mea !

Eu zic ca mai bine i-am da pace ca numai se ofenseaza si mai tare si asa a inceput sa vorbeasca ironic. Prin offtopicul nostru nu facem altceva decat sa ii tinem topicul sus, macar de ar merita.

Si inca ceva, n-ai tu habar de cate masini am demontat si montat eu, asa ca pa si pusi.

E un forum public, daca vrei sa nu se comenteze, posteaza pe site-uri dedicate exclusiv vanzarilor auto. So, calmeaza-te !!!

Puteai sa pui de la inceput pretul de 5000 euro, daca atat vrei tu pe masina. Ar fi fost mult mai bine decat faza cu adusul rotilor de acasa, parerea mea !

anuntul este trecut la sectiunea asta "vanzari auto bmw" in cazul in care nu ai sesizat nu la "ce parere aveti voi depsre masina mea "........iar parerea ta si a altora prea putin ma intereseaza ....si ca are bordul urat si ca este zgariata in colt pe sub masina si ca daca era m3 cu 320 de cai din 98 .....apreciera produsului meu la vanzare il fac singur nu am nevoie de sustinatori ,maistri, ingineri sau experti cum va pretindeti uni dintre voi ...este simplu masina mea o vand cu pretul stabilit de mine nu de aprecierea populara

Poti sa-i faci ce pret vrei, nu a zis nimeni sa o dai la 2000e.

Insa n-o prezenta ca pe o bijuterie, prin minciuni de 2 lei vechi, ca nu este.

Cu bandourile ORIGINALE M, cum stam?

Crezi ca am lucrat la aprozar toata viata? de ne iei asa de prosti?

nu stiu de unde deduci tu ca masina este o bijuterie ....masina are ceea ce este prezentat in anunt si este din anunul 1994 ....cu remarca in cazul in care nu ai sesizat ca prima inmatriculare este 1996 luna 8 .....iar in privinta bandourilor de m vino 4500 de euro si crede ma ca nu vei pleca fara bandourile de m3 originale motorsport international...ca nu apar in poze este altceva ba mai mult le iei si pe cele din poze ca nu am ce sa mai fac cu ele ...

Eu zic ca mai bine i-am da pace ca numai se ofenseaza si mai tare si asa a inceput sa vorbeasca ironic. Prin offtopicul nostru nu facem altceva decat sa ii tinem topicul sus, macar de ar merita.

Si inca ceva, n-ai tu habar de cate masini am demontat si montat eu, asa ca pa si pusi.

...nu contesta nimeni abilitatile tale de demontator ...ideea este ca trebuie sa il si montezi la loc ...dar este prea putin relevant aceasta discutie ....te astept pe tine si pe toti contestatarii acestui topic sa argumentanti afirmatiile voastre prin prezentarea unui link sau anunt pe care il vreti voi cu o masina care sa intruneasca optiunile pe care le are masina pe care eu o ofer spre vanzare sub pretul meu sau cel putin egal ..........astept

Guest poleposition
te astept pe tine si pe toti contestatarii acestui topic sa argumentanti afirmatiile voastre prin prezentarea unui link sau anunt pe care il vreti voi cu o masina care sa intruneasca optiunile pe care le are masina pe care eu o ofer spre vanzare sub pretul meu sau cel putin egal ..........astept

Nu se intelege nimic, poate reformulezi, cu virgule eventual.