Jump to content

revin cu aceeasi problema, rog ajutor !

Blaz3

Recommended Posts

Va salut baieti, am postat zilele trecute un topic despre BMW meu 520 D E39 2001. Nu trece de 130 km/h, adica in viteza a 5-a de 3000rpm. Mi-ati recomandat sa schimb filtrul de motorina, am fost zilele astea si l-am schimbat. DUpa ce l-am schimbat tot asa, nu s-a intamplat nimic care sa imi arate ca accelereaza mai bine si nu trece de 130. Va rog mult daca ma puteti ajuta, nu stiu ce sa mai fac, poimaine imi vine si alt filtru de aer, desi nu cred ca e de la el, dar am zis sa il schimb si pe asta. Cat despre turbo am mai vazut unele posturi si ca sa fie defect ar trebuie sa scoata fum, sau ar manca ulei. Nu stiu ce sa mai fac, sunt destul de disperat !

P.S. S-a intamplat ca acum 3 sapt sa schimb jentile, aveam niste jante de 15 si am pus acum MOMO de 17 si cauciucuri ZR. E singurul lucru care l-am schimbat in ultimul timp la ea. Ar fi o prostie sa fie de la asa ceva, ele sunt super ok nu trag stanga sau dreapta sunt mai stabile decat cele de 15 pe sosea. Astept un raspuns, multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.