Jump to content

problema (daca se poate numi asa)

bmw318ci

Recommended Posts

Vreau sa vand un 320ci 2002! masina este foarte intretinuta ... stiu toata istoria ei!

Problema este urmatoarea...masina are 60000km se cunoaste si la interior ca nu a fost uzata !

Acum problema este ca nimeni nu cred ca o sa macreada pe cuvant ca masina are km. astia...

Ce e de facut?

Astept sa mai fac 60000?? Asta doar sa ma creada lumea?

Daca aveti un sfat pt mine ...este bine venit!

Multumesc frumos!

Vreau sa vand un 320ci 2002! masina este foarte intretinuta ... stiu toata istoria ei!

Problema este urmatoarea...masina are 60000km se cunoaste si la interior ca nu a fost uzata !

Acum problema este ca nimeni nu cred ca o sa macreada pe cuvant ca masina are km. astia...

Ce e de facut?

Astept sa mai fac 60000?? Asta doar sa ma creada lumea?

Daca aveti un sfat pt mine ...este bine venit!

Multumesc frumos!

Parerea mea este sa cauti un cumparator priceput. Cineva care stie sa simta si sa aprecieze o masina bine intretinuta...un pasionat mai pe scurt spus. Multi nu stiu ce afaceri pierd prin scepticismul lor alimentat de numeroasele tzepe trase de samsari. Daca ai fi vadut-o acuma un an cred ca te-as fi usurat de ea cu cea mai mare placere dupa un scurt test. Incearca sa bagi masina la anunturi mai serioase, prin reviste de specialitate de exemplu, unde cauta cei mai experimentati.

maÂşina se cumpĂŁrĂŁ dupĂŁ starea tehnicĂŁ, an de fabricaĂžie ...

nu se mai uitĂŁ nimeni la nr de km ...

Da...insa atat timp cat au ei impresia ca km is buni...cand vad 60.000 la o masina din 2002 le sare in ochi. Vorbesc de cei care cumpara masina ca sa meraga de la A la B si pe drum sa atraga si priviri...

maÂşina se cumpĂŁrĂŁ dupĂŁ starea tehnicĂŁ, an de fabricaĂžie ...

nu se mai uitĂŁ nimeni la nr de km ...

Cu toate ca ai perfecta dreptate totusi daca-mi cumpar o alta masina si vad ca are 400 de mii de km dar e OK si vad alta oarecum similara cu 150 de mii parca mai mult ma trage inima s-o cumpar pe cea cu 150 de mii... e o chestie psihologica...

multumesc frumos pt sfaturi !

P.S. daca auziti pe cineva care vrea un coupe frumos ... lasati un mesaj!

Multumesc anticipat!

pune mașina cu poze la vânzare aici pe forum că ne-ai făcut curioși...

motorul e de 2200 cmc L6? că nu prea sunt ĂŽn temă cu benzinarele...

Edited by IulianC