Jump to content

Vand BMW 318i

micky1

Recommended Posts

Specificatii:

Culoare: Negru Saphire Metalizat

Tapiterie:Stofa Fluid Antracit Negru

Kilometri la bord: 28.500

Motor: 1.995cmc

Cutie viteze: Manuala 6+1

Euro 4

DOTARI:

-DSC (control dinamic al stabilitatii);

-ABS;

-Semnalizatoare albe Individual;

-Monitorizare presiune pneuri;

-Conector AUX pentru MP3 player;

-Ornamente interioare Crom;

-Computer de bord cu indicator pana;

-Inchidere centralizata cu telecomanda;

-Geamuri fata si spate actionate electric;

-Volan reglabil manual pe inaltime si adancime;

-Oglinzi exterioare asferice actionate electric si incalzite;

-Airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager fata;

-Airbag-uri pentru protectia capului pentru locurile din fata si spate;

-Aer conditionat;

-Scaune fata reglabile mecanic si pe inaltime;

-Geamuri cu sticla termoizolanta (tenta verde);

-Servodirectie;

-Pachet confort;

-Volan si schimbator de viteze in piele;

-Cotiera fata cu racire;

-Covorase cauciuc;

-Radio/CD BMW Business (6 boxe);

-Senzori ploaie si lumina;

-Oglinda interioara cu efect antiorbire;

-Cauciucuri Pirelli noi si jante 17” originale BMW;

Pret 14.500 euro neg

post-24337-1260441205_thumb.jpg

post-24337-1260441212_thumb.jpg

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hai ca le ai pe optiuni:

Semnalizatoare albe Individual-sunt standard

Monitorizare presiune pneuri

Computer de bord cu indicator pana-acelasi lucru scris de 2 ori

Inchidere centralizata cu telecomanda :)

Geamuri fata si spate actionate electric-standard

Cauciucuri Pirelli noi si jante 17” originale BMW-din poze se pare ca ai jante de tabla pe 16 cu capace

Oglinzi exterioare asferice actionate electric si incalzite :lol:

Nu era mai simplu sa scrii "fara prea multe optiuni?

-DSC (control dinamic al stabilitatii); standard

-ABS; standard

-Inchidere centralizata cu telecomanda; standard

-Volan reglabil manual pe inaltime si adancime; standard

-Airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager fata; standard

-Scaune fata reglabile mecanic si pe inaltime; standard

-Covorase cauciuc; :)

-Servodirectie; :lol:

-Radio/CD BMW Business (6 boxe); standard

@alexandru_83: p-astea le-ai uitat :)

Pozele sunt facute acum o saptamana cand aveam jantele de tabla.

Acum masina este echipata cu jante pe 17".

O sa revin cu poze zilele astea. Am postata pozele astea ca sigur daca nu postam nici o poza.....strigau toti sa pun....... :)

Am dat mai multe detalii ca sa nu mi se mai puna tot felul de intrebari cu ce are si ce nu are........asa omu' vede clar :)

De ce trebuie sa apara "carcotasii" cand cineva posteaza un anunt?????

Cine este interesat sa cumpere nu comenteaza atat :lol:

• 3 weeks later...

Pret 14.500 euro neg

Masina nu e iesita din comun..nu tu Navi..nu tu piele crem....si de cand cauciucurile PIRELLI sunt OPTIONALE ??? : )))) hai ca asta e tare..dar daca erau PIBUNII ????

dastea sunt suficiente in targ cu 10.500-11.500 la LIBERA negociere...dupa cum gasesti omul in foame de bani si apropo pentru cei care vor sa mai si VANDA masini E CRIZAAAA NENE !!!! :)

Incearca alt pret ( cel mai bun exercitiu de gandire pe care ti-l dau....am avut un A4 S-line din 2006 luat in 12.2008 cu 17.600 Eu si l-am vandut luna trecuta cu doar 11.400 Eu !!!!! ) SO SHOT ME IF I'M DUMB !!!!

Nu am trecut la optionale cauciucurile Pirelli......te rog sa citesti mai atent inainte sa comentezi :lol:

Sunt trecute la dotari.......am avut persoane care m-au intrebat si ce fel de anvelope are masina.....asa ca am scris acolo cat mai detaliat.

Poate gasesti in targ la 11.000 euro si ceva cat spui tu dar sa nu comentam de numarul de Km cu care o iei la banii astia........in nici un caz cu 29.000 km cat are masina mea.......si poti sa-i verifici unde vrei tu ca sa vezi ca sunt reali......

Am scris acolo ca pretul este negociabil.......nu batut in cuie :)

Cine este interesat ma suna si dupa ce vede masina discutam pretul omeneste.

Pret 14.500 euro neg

Masina nu e iesita din comun..nu tu Navi..nu tu piele crem....si de cand cauciucurile PIRELLI sunt OPTIONALE ??? : )))) hai ca asta e tare..dar daca erau PIBUNII ????

dastea sunt suficiente in targ cu 10.500-11.500 la LIBERA negociere...dupa cum gasesti omul in foame de bani si apropo pentru cei care vor sa mai si VANDA masini E CRIZAAAA NENE !!!! :)

Incearca alt pret ( cel mai bun exercitiu de gandire pe care ti-l dau....am avut un A4 S-line din 2006 luat in 12.2008 cu 17.600 Eu si l-am vandut luna trecuta cu doar 11.400 Eu !!!!! ) SO SHOT ME IF I'M DUMB !!!!

haaaaaa :) .... e criza????? pai haideti cu totii sa vindem masinile la preturi de mizerie, ca doar e criza, nu?

apropo, ai fost in foame de ti-ai vandut masina la un pret de rahat? sau daca iti permiti sa pierzi 6k eur in cateva luni, bravo tie.

insa, fara suparare, comentariul tau seamana cu al unui samsar (daca tot ai adus vorba de targ).

in rest... frumoasa masina si bafta la vanzare :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Pret 14.500 euro neg

pisikule, ti-ai atins scopul, esti tare frate... ai avut S-Line... te apreciem, gata! banuiesc ca acu ai un S-Klasse luat la vreo 60.000 de coco si-l dai pe la 15 mii... e criza...

SHOT e forma de trecut al lui SHOOT...asta asa, ca exercitiu de gandire... daca tot ai dat-o in englezisme.

si inca ceva, unde ati vazut voi sa scrie "optionale" in anunt... omul a scris "dotari". Si da pisikule, nu-i tot una cauciucuri Debica dau Pirelli... e si asta o dotare... ca daca mergeai si vedeai masina cu gume Futangao ziceai "bah frate da ce gume varza ai"...

asa ca io zic ca samsarii sa faca ciocu mai mic, ca numa ei stiu ce dume baga cand vand o masina, iar pe forum sunt niste virgine...

Edited by Rhaziel

Numarul de km mic se explica pentru ca am 2 masini.......

BMW-ul l-am folosit destul de rar.

Nu stiu de ce atatea comentarii legate de nr mic de km.......acest lucru ar fi trebuit sa bucure pe cineva care doreste s-o cumpere :)

La 10.000 euro nu o sa ajung........mai bine o pastrez pentru mine......sau mai astept pana trece criza asta si o sa-si revina preturile la masini.

Edited by micky1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.