Jump to content

Cumpar suportul lampilor pt.placuta inmatriculare din spate pt E46

Recommended Posts

Va salut! sunt nou pe aces site, si poate gasesc piesa care-mi trebuie...

sa va explic...nu inteleg de ce, mai demult, mi s-a stins unul din cele doua becuri care lumineaza placuta de inmatriculare, si am mers asa, am zis, ca nu conteaza. ieri, cand am ajuns acasa...am scos ceva din portbagaj, si am observat ca si celalalt era stins...inspiratia de moment m-a facut sa scot plasticul acela alb sa vad daca s-a ars becul....si surpriza....iesea fum, totul acolo era topit, s-au ars firele...s-au topit plasticele....cred ca mai era un pic si lua foc pe interior, ca iesea si fum si era ca un jar acolo!

acum ce va rog eu...caut sa cumpar acel suport (nou, sau sh) pe care sunt asezate suportul becurilor, cel pe care e si butonul de portbagaj, negru (nu stiu daca ma explic corect, si ati inteles)

e vorba de un Bmw E46/2003

multumesc, si astept un raspuns

masina este facelift ! cine are d efacelift. sa ii ofere baiatului ce are nevoie.

da, este facelift, n-am specificat...

multumesc

150 lei

725691059

totusi as prefera sa fie de culoare neagra! nu am pachet cu ornamente crom, masina e culoare albastru inchis....daca mai are altcineva...as fi incantat! multumesc!

tu ai nevoie de orice piesa de numar de e46 non facelift coupe si 4 usi si facelift 4 usi. la tine nu merge cea de facelift de 2 usi.

eu am piesa care ai nevoie daor ca e argintie. daca te riscai sa o iei si dadeai 20ron sa o vopsesti neagra ca masina. erai rezolvat. dar daca nu ai luat o piesa doar ca era alta culoare.. stai si cauta in continuare.

tu ai nevoie de orice piesa de numar de e46 non facelift coupe si 4 usi si facelift 4 usi. la tine nu merge cea de facelift de 2 usi.

eu am piesa care ai nevoie daor ca e argintie. daca te riscai sa o iei si dadeai 20ron sa o vopsesti neagra ca masina. erai rezolvat. dar daca nu ai luat o piesa doar ca era alta culoare.. stai si cauta in continuare.

man, mai sunt care au negre...iar a ta nu numai ca era argintie, dar era si f.zgariata, acolo nu mai era treaba doar de vopsit, mai trebuia si un pic de material adaugat, ca zgarietura aia e destul de adanca, paremi-se! acum stii cum e, nu te arunci la primul post...daca exista posibilitatea de a gasi culoarea necesara...bine, daca nu, iarasi bine si am sa iau una alta culoare....doar ca timpul pe care-l am eu la dispozitie pentru a umbla dupa piesa, apoi vopsita, apoi fugi iar dupa ea...nu-mi permite.... intelegi? de-asta am si incercat varianta cu bmwclub...

o seara buna! si sper ca nu te-am suparat cu ceva!

imi dai 130ron pe ea si ti-o aduc vopsita neagra perfect. la vopsitorie. negru mat sau negru lucios.

eu stii ce zic? sa mai asteptam....poate sare de undeva....ca sa nu te pun nici pe tine pe drumuri, si nici eu sa nu stau cu inima indoita, cu gandul la zgarietura aia....si ca poate o sa iasa nasol...sau eu stiu mai ce...

timp mai am de asteptat, pt ca mai nou am ramas si fara permis pt viteza...

te rog sa nu te superi...cred ca e mai bine asa...in cazul in care nu apare nimic...vedem cum facem :)

mai ales ca suntem si vecini...

Edited by catalinlazar

daca ma suni azi 0749 621 488

0765 430 118

poate te rezolv eu

Salut.....si pe mine ma intereseaza asa ceva.....desi masina este neagra....nu ma intereseaza culoarea...o rezolv....important este sa fie pt seria 3 FACELIFT an 2002-2004...mii de multumiri celor care se straduie sa rezolve...bineinteles la un pret acceptabil...

0765 430 118

poate te rezolv eu

Salut.....si pe mine ma intereseaza asa ceva.....desi masina este neagra....nu ma intereseaza culoarea...o rezolv....important este sa fie pt seria 3 FACELIFT an 2002-2004...mii de multumiri celor care se straduie sa rezolve...bineinteles la un pret acceptabil...

am eu asa ceva de culoare neagra in perfecta stare completa la 200 lei...0723.77.67.67

0765 430 118

poate te rezolv eu

am eu asa ceva de culoare neagra in perfecta stare completa la 200 lei...0723.77.67.67

Cred ca trbuie subliniat "PRET ACCEPTABIL", fara suparare ... cand la Reprezentanta este 300 NEW...mi se pare putin exagerat 200....oricum multumesc pentru ca te-ai straduit sa scrii ...BAFTA !