Jump to content

E46 - 320i Cabrio - 07/2002

tonyto333

Recommended Posts

Salutare!

Am revenit cu poze calumea dupa cum am promis. Ca tot a fost frumos acum cateva zile... :)

inceputul prieteniei noastre il puteti citi aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry952821 :lol:

So...

E46 - 320i - 170cp - 07/2002

Inmatriculata in romania din 09/2008 - dar nu prea s-a circulat cu ea [se intelege din link-ul anterior norocul meu :D ]

Masina impecabila din toate punctele de vedere.

Chiar ma mir ca pielea din interior arata aproape ca noua. am vazut E60 cu tapiserie varza.

Consumul - intre 7,8 si 9,2 afara [depinde cum o calci] si intre 10,5 si 15 in oras [aici depinde de multe]

Eu cel mai des am un consum de 13,3 - sau 14,3 depinde cum merg. dar am avut si de 11,2 - 12,3. Acum am un mediu de 10.5.

Acum cateva zile cand era aproape cald si cer senin cu soare [de i-am facut si poze] am dat si cateva ture pe strada fara acoperis sa vad cum e si e super senzatia :) daca mergi cu geamurile jos te sufla vantul bine, dar daca ridici geamurile poti sa dai si drumu la caldura si aerul sa treaca pe deasupra :)

Singura oftica a mea este ca masina nefiind lovita niciodata, s-a gasit unu cu taxiul sa mi-o zgarie cu numarul de inmatriculare pe partea dreapta spate. Acu' e aiurea ca trebuie sa revopsesc particica aia si e pacat ca vopseaua era originala... Asta-i viata pana la urma :D Noi sa fim sanatosi, si bine ca nu a fost mai rau.

Iaca si poze:

Altele

am pus si una cu zgarietura ca sa ramana la istoric pt cand o vand sa vada omu ca nu am vopsit-o ca a avut vreo bela. :)

frumoasa masina...sa o conduci cu placere si fara incidente.

aaa si inca ceva...schimba-i cd-playerul aftermarket cu unul oem. :)

Mersi fain. Pai m-am uitat si nici nu gasisem. Plus ce vazutem pe okazii erau foarte scumpe. Eu am ala cu caseta si navigatie mica de are un fir intrerupt si era mai ieftin sa ii pun magazie decat sa-i iau cd-player oem. Ma rog. l-am pus pe asta pana la urma si are culorile identice cu ale bordului. se vede bine oricum.

Masina nu am sa o mai tin pt ca mi-am gasit un E60 pachet M si interior si exterior 530D si vreau sa il iau pe ala.

Daca nu aparea asta il mai tineam pana la vara sa-mi fac damblaua :)

Azi am sa o scot la vanzare cu strangere de inima :lol:

• 1 month later...
eu nu vad pretu`!

Poate-s chior!

Da. Aici este o sectiune in care iti prezinti masina. Am pus-o la vanzare la sectiunea unde se pun masinile la vanzare.

Stie dineva unde gasesc si eu sa cumpar clapetele alea din spate de se trag dupa ce decapotezi masina cu tot cu ornamentul de pe langa?

in poza asta se vad http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...t&id=158114

evident nu de la reprezentanta...

si o alta intrebare - alea nu trebuie sa se traga automat cand tragi capota?

Edited by tonyto333

• 3 weeks later...