Jump to content

Cumpar sticle faruri Bosch e36 coupe

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul, caut sticlele de far Bosch e36 coupe.

YM: kruger_blue sau PM.

Multumesc.

lentila far echipare bosch

lentila far alba -440 lei buc original comanda 5 zile

lentila far alba -325 lei buc bosch comanda 5 zile

lentila far alba -185 lei buc johns comanda 5 zile

lentila far galbena-505 lei original comanda 5 zile

E vorba de sticla exterioara, da ? Termenul lentila ma cam induce in eroare.

Mai precis.

E vorba de piesa 1 cu totul din poza de mai jos ? Sau doar sticla exterioara de pe piesa 1 ?

Multumesc.

Edited by kruger

E vorba de sticla exterioara, da ? Termenul lentila ma cam induce in eroare.

Mai precis.

E vorba de piesa 1 cu totul din poza de mai jos ? Sau doar sticla exterioara de pe piesa 1 ?

Multumesc.

v-am ofertat exact pozitia 1 sticla exterioara

multumesc

• 2 weeks later...

@Grozadan... 170 ron sticla cu totul? se potriveste la far bosch?! si e 170 bucata nu??

Alt producator sa se potriveasca.... doar sticla exterioara ma intereseaza fara rama plasticele etc...

MS

@newparts - sticla simpla fara plastic si lentila interioara se poate aduce?

si 2 _ sticla johns mere pentru far bosch?

MS

Edited by Sorin Enache

@Grozadan... 170 ron sticla cu totul? se potriveste la far bosch?! si e 170 bucata nu??

Alt producator sa se potriveasca.... doar sticla exterioara ma intereseaza fara rama plasticele etc...

MS

@newparts - sticla simpla fara plastic si lentila interioara se poate aduce?

si 2 _ sticla johns mere pentru far bosch?

MS

merge pt far bosch 100%

• 4 months later...
pe alea rotunde din interior le vreau eu :twoup:

sal am un set de faruri bosch cu lupa

farul din stanga are ticla exterioara sparta

pret pe ambele faruri 150 ron

daca este cineva interesat

sunt cu reglaj electric si provin de pe un 318is

Nu stiu daca ne referim la acelasi lucru b24mmr. Nu ma refer ca vine greu ansamblul frontal cu tot cu sticlele rotunde afara ci sticla mare, cea protectoare de ansamblul din plastic in care este bagata. Ea este prinsa acolo cu o solutie speciala si din cate stiu eu iese foarte greu, trebuie incalzit foarte tare acel adeziv si in acelasi timp uniform in jurul sticlei ca sa iasa sticla din ansamblu. Am mai auzit pe altii care au reusit sa le scoata dar mi-au spus ca a fost foarte greu pana au reusit.

Nu stiu daca ne referim la acelasi lucru b24mmr. Nu ma refer ca vine greu ansamblul frontal cu tot cu sticlele rotunde afara ci sticla mare, cea protectoare de ansamblul din plastic in care este bagata. Ea este prinsa acolo cu o solutie speciala si din cate stiu eu iese foarte greu, trebuie incalzit foarte tare acel adeziv si in acelasi timp uniform in jurul sticlei ca sa iasa sticla din ansamblu. Am mai auzit pe altii care au reusit sa le scoata dar mi-au spus ca a fost foarte greu pana au reusit.

Iti spun eu ..cel mai simplu este sa spargi sticlele vechi, si apoi cu o surubelnita lata le dezlipesti pe cadrul ala de plastic...dupa care curesti foarte bine cadrul de plastic de solutia aia de lipit, si aplici noiloe geamuri....

Eu am avut neplacerea ca dupa ce le-am lipit pe cele "noi", au crapat pur si simplu...probabil s-au tensionat...

Iti spun eu ..cel mai simplu este sa spargi sticlele vechi, si apoi cu o surubelnita lata le dezlipesti pe cadrul ala de plastic...dupa care curesti foarte bine cadrul de plastic de solutia aia de lipit, si aplici noiloe geamuri....

Eu am avut neplacerea ca dupa ce le-am lipit pe cele "noi", au crapat pur si simplu...probabil s-au tensionat...

in fine dupa cum am mai spus vand un set de faruri bosch cu lupa la 100 ron perechea

sticla exterioara este sparta de la farul de stanga

provin de pe masina mea ...318is