Jump to content

Problema M5 E39

Recommended Posts

Buna , am gasit un M5 cu o "mica" problema . Scoate fum alb , ft mult , nu se poate merge in spatele lui k e mai ceva k ceata :)) iar in bord arata un semn galben . Ce ar putea fi ? E grav ? Si referitor la pret , masina este din 2003 , dotari full banuiesc, doar k este inmatriculata in germania si cred k taxa ar veni cam mare . Pretul este 6000 , proprietarul a zis k rezolva problema cu fumul in 2 3 zile , trebuiesc schimbate niste supape . Cat ar veni taxa la un M ? se poate inmatricula cumva si sa se scape de taxa ? Edited by Dariusel

Pentru o masina deja inmatriculata in UE nu mai trebuie sa platesti inca o data taxa de inmatriculare. Gaseste un avocat si-i dai in judecata direct, iar la final o sa platesti doar inmatricularea, fara taxa. Nu vorbesc din auzite, stiu foarte multe cazuri din ultimele 2 luni.

Nu-i cam putin ptr.un M? Inmatriculatul ar trebui sa fie ultima ta grija.

Am prins ocazia asta pt k sunt prieten cu proprietarul si ... masina are nr "negre de germania" deci nu sunt provizorii si mi o poate tine pe nr alea inca cateva luni . Referitor la partea cu fumul ? poate sa fie ceva grav ? masina merge , doar a zis k"consuma ulei " din cauza la ceva supape , nu ma prea pricep eu , sunt povesti sau e ceva mai grav ?

....e ceva mai grav

Asa ti-a zis ''niste supape'' de parca ar fi o chestie de 10 min, un fleac

Daca tot stie exact , de ce nu-ti spune ce anume si apoi vii sa ne zici si noua.Atunci ai sa ajungi la concluzia ca ''e cva mai grav''

Nu te arunca cu capu'-nainte pe povestile aluia, mai ales ca e vorba de un M si orice ''fleac'' te poate costa foarte mult.Fumul ala mult alb de cazan cu aburi poate fi de la garnitura de chiulasa de ex.

Spune ce alte simptome mai are in afara de mancatu' uleiului.Verifica apa, joja, martori bord.

6000 nu e mult chiar daca platesti si taxa, dar poate reparatia te va costa cat taxa :)

Bafta si grija mare

Ai zis ca ''masina merge'', dar ai termen de comparatie? te-ai mai dat cu un M sau cu ceva de peste 300 CP?

Zi-i la ala sa iti puna 500 eur pe bord si sa te duca in proba,daca ajungi la ei pana-n-tra 3-a sunt ai tai .Se risca? :)

Grija mare ca, de multe ori okaziile costa cel mai mult :twoup:

Pentru o masina deja inmatriculata in UE nu mai trebuie sa platesti inca o data taxa de inmatriculare. Gaseste un avocat si-i dai in judecata direct, iar la final o sa platesti doar inmatricularea, fara taxa. Nu vorbesc din auzite, stiu foarte multe cazuri din ultimele 2 luni.

Conform ordonantei din 14 februarie parca nu se mai poate apela la asa ceva :)

Quote Dariusel: "iar in bord arata un semn galben"

ce semn galben apare in bord ?

Check Engine :)

LE: Este vb de M5 e39 de pe (patru)Tuning.ro cel avariat in fata si in spate, cu filtrele de aer lipsa ? :twoup:

Edited by duxter

Guest poleposition
stiu mha, dar poate el se refera la ala de benzina si crede ca si asta e o problema, deoarece se aprinde prea repede :) Edited by poleposition

Eu zic sa te interesezi intai de taxa inainte sa iei masina.

Daca becul ala galben de care zici e undeva pe centrul bordului si e un semn de exclamare intr-un triungi, iar triunghiul intr-un cerc, inseamna ca nu e de bine :) ... vezi ce ti-au scris colegii mai sus.

Daca intr-adevar iti doresti masina, sa iei in calcul inca 3-4 mii euro pentru reparatii motor...asta in cazul in care nu platesti taxa.

M5 E39 e o masina de vis, dar gandeste-te si cat o sa te coste intretinerea ei.

Edited by batman73