Jump to content

vand volan sport in stare f buna + airbag rotund

Recommended Posts

volanul arata f bine, airbag-ul este dual stage.sunt luate de pe un e46-2004.

preturi:

-volan simplu - 120 euro

-trim sport argintiu (identic ca nou) - 40 euro

-airbag rotund dual stage - 200 euro.

20032010352__Large_.jpg

20032010351__Large_.jpg

20032010350__Large_.jpg

20032010349__Large_.jpg

20032010355__Large_.jpg

Edited by Diesel Power

de unde esti ?pot sa ofer ofer 150 de euro pe airbag

din Bucuresti sunt.

merci de oferta dar e prea putin.prefer sa astept si sa-l dau totusi cu 200.

ultima ofera pe care o sa o fac aici ,e 170 de euro,daca airbagul e perfect...Gandeste-te.Mersi,salut !

Eu am dat un volan 4 spite cu 1 milion si tu ceri 120e? Esti rabdator ,nu gluma...

Si apropos , am cumparat acum 1 an jumate volan cu comenzi 3 spite cu 150e, vad ca al tau nici comenzi n are,da l omului la o suma mai buna ca tot are nevoie, daca tineti de pret si nu vindeti cand avem nevoie atunci degeaba mai vindeti ceva.

schimburi te intereseaza?

merci de interes, dar schimburi nu ma intereseaza.

cat despre pret..atat cer eu.n-are rost sa explic pe ce m-am bazat eu cand am zis cat cer.sa presupunem ca mie atat mi se pare ca face.restul nu conteaza.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

din Bucuresti sunt.

pe masura ce trece timpul,sansele sa-l dai cu 200 sunt tot mai mari :twoup:

interesanta si utila remaca...

bine ca acum te simti mai bine...:)

din Bucuresti sunt.

ultima ofera pe care o sa o fac aici ,e 170 de euro,daca airbagul e perfect...Gandeste-te.Mersi,salut !

oferta mea de 170 de Euro nu mai e valabila...daca erai destept profitai de megaoferta pe care ti-am facut-o , dar acuma m-am sucit,am vazut intre timp ca se pot gasi si mai ieftine :twoup:

• 3 weeks later...
Eu am vandut covrig in stare perfecta cu 200 RON ... Ceri mult prea mult ... La 10 mil mi-am cumparat de M nou cu trimuri cu tot

bine..bine..ia mai cumpara-ti inca unu de M cu banii astia.. ia vezi poti?

faptu ca ai gasit vreo pomana de la vreun plictisit cu bani, si asta ti-a permis sa-l dai si pe al tau la pret de nimic, nu inseamna ca astea sunt preturile in piata pentru cele doua volane..

culmea e ca si alti useri "consacrati" p-aci pe forum vand ce vand eu la pret poate si mai mare, dar din prietenie nimeni nu-i ataca cu toate aberatiile.

deci nu te supara pe mine, dar daca nu esti direct interesat sa-l cumperi..lasa unele lucruri asa cum sunt..n-are rost sa-ti faci antipatii aiurea.

merci.

Ai si de la mine 150€ pe airbag... daca te hotarasti, da'mi un mesaj.

Mersi!

mai pune ceva si discutam...

Eu am vandut covrig in stare perfecta cu 200 RON ... Ceri mult prea mult ... La 10 mil mi-am cumparat de M nou cu trimuri cu tot

bine..bine..ia mai cumpara-ti inca unu de M cu banii astia.. ia vezi poti?

faptu ca ai gasit vreo pomana de la vreun plictisit cu bani, si asta ti-a permis sa-l dai si pe al tau la pret de nimic, nu inseamna ca astea sunt preturile in piata pentru cele doua volane..

culmea e ca si alti useri "consacrati" p-aci pe forum vand ce vand eu la pret poate si mai mare, dar din prietenie nimeni nu-i ataca cu toate aberatiile.

deci nu te supara pe mine, dar daca nu esti direct interesat sa-l cumperi..lasa unele lucruri asa cum sunt..n-are rost sa-ti faci antipatii aiurea.

merci.

Ai si de la mine 150€ pe airbag... daca te hotarasti, da'mi un mesaj.

Mersi!

mai pune ceva si discutam...

Daca te uiti atent pe ebay, da, mai gasesti la 10 mil volan de M nou noutz, doar ca trebuie sa urmaresti licitatiile. Iar cat despre volanul care l-am dat la pret de nimic. Tot cu atata mai vindeau si restu. S-au vandut cel putin 5 volane pe aici care le-am vaz eu .. si nici un covrig nu a fost mai scump de 200 ron :twoup: In fine.. Succes. Cine stie cand o sa gasesti client totusi. In romania se vinde totul ieftin din pacate. Daca chiar vrei sa il dai, posteaza pe ebay. Ai sanse mult mai mari sa il dai si te costa doar 50 de centi

Si asta asa.. ca sa vezi ca nu tre sa fii prea norocos :

http://cgi.ebay.de/BMW-3er-E46-M-Lenkrad-S...=item35aaa4662f

Edited by poison

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.