Jump to content

E46 320ci

MirceaRM

Recommended Posts

BMW E46 320ci, an fab 2000 , motor dublu-vanos M52/TUB20 1991cm3 , 110 kw.

Culoare : Alb

Interior : piele/material bej

Trimuri lemn

Scaune electrice cu memorii

Volan piele

Aer conditionat automat

Jante Style 67 M3 , replici 17"

Masina am luat-o recent , si inca nu am modificat nimic la ea.

A trebuit doar sa schimb modulul de la inchidere usa stanga, deoarece era defect, si bineinteles am facut un schimb complet de ulei, filtre, placute frana...

In curand insa am sa o duc la un revopsit complet, reparat bara fata, plafonul vreau sa il fac negru, jantele, probabil tot negre, trebuie sa schimb farurile deoarece sunt rupti suportii si nu mai stau bine.

Alte modificari, daca mai imi vin idei pe parcurs.

Bineinteles, astept sfaturi/pareri si de la voi.

1.jpg2.JPG3.jpg[atta

chment=177951:4.jpg]5.jpg6.jpg[attachment

=177954:7.jpg]8.jpg9.jpg

10.jpg11.jpg12.jpg[a

ttachment=177960:13.jpg]14.jpg15.jpg[atta

chment=177963:16.jpg]17.jpg

4.jpg

7.jpg

13.jpg

16.jpg

foarte frumoasa si daca zici ca vrei sa o pui la punct atunci o sa fie si mai frumoasa. dupa cum spuneai si tu pe topicul meu, pleoapele trebuie sa dispara ca nu prea dau bine si sincer mie imi place e46 coupe alb si cu jante aurii dar parca astea sunt prea mici de aceea nu dau chiar cum trebuie. oricum e frumoasa si sa ai bafta cu schimbarile si cu imbunatatirile

Multumesc tuturor,

@ Kiry: jantele sunt pe 17 cu gume pe 235 . Mai mari de atat nu prea am de gand sa pun.

E drept ca ar arata mai bine cu ceva jante pe 18, dar eu si umblu zi de zi cu masina, si ma gandesc ca jantele cu cat sunt mai mari, cu atat afecteaza mai mult articulatiile bratelor, bucsi, planetare...

@ ronin: Interiorul mi-a placut si mie f mult, mai ales ca este totul original si e linia completa. Am inclusiv covorasele din velur bej . Oricum, in momentul de fata e destul de murdar, insa am sa o duc la un curatat de interior, dupa ce termin de aranjat partea exterioara.

Trecerea de la 316 l4 la 320 l6 : :twoup: e diferenta destul de mare. Problema e ca acum dupa ce o sa ma obisnuiesc cu motorul asta...nu o sa mai imi trebuiasca l4 :)

• 3 weeks later...

Avand in vedere ca toata lumea mi-a spus sa dau jos pleoapele...m-am conformat, si am schimbat farurile.

Mai urmeaza sa schimb si bara fata, si foarte posibil ca masina va primi barile (fata-spate) M-Packet2, ca deja am gasit la cineva in oras la mine, la un pret bun.

Pun si ceva poze cu masina cu farurile noi.

a1.jpga2.jpga3.jpg

Pretul masinii nu este f important.

Atat doar vreau sa spun ca am masina de o luna si ceva, si deja am bagat in ea cam 600 euro (consumabile, placute frana, schimbat modulul de inchidere usa stanga, schimbat filtru epurator gaze carter, schimbat faruri fata...)

Dupa ce ii schimb barile, o sa o bag la vopsit si apoi ...mai vedem.

Apropos, vreau sa schimb si jantele, asa ca astea de pe ea sunt de vanzare. Daca e cineva interesat:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=83227

Edited by MirceaRM

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ceva poze noi...fara prea multe modificari, inca.

Deocamdata ma gandesc daca sa o vand, sau sa o mai aranjez putin si sa o tin. :twoup:

Mi-ar prinde bine sa am un dizelache, ca am mult de umblat perioada asta, si probabil as economisi ceva bani, cu consumul mai scazut al unui diesel

IMG396.jpg

IMG398.jpg

IMG401.jpg

IMG403.jpg

IMG398.jpg

IMG401.jpg

IMG402.jpg

IMG403.jpg

IMG404.jpg

IMG409.jpg

IMG416.jpg

IMG417.jpg

IMG423.jpg

IMG424.jpg

IMG425.jpg

IMG432.jpg

Edited by MirceaRM

• 1 month later...

partea fata nu prea se "pupa"...cel putin asa vad eu din poze.farurile parca sunt ne la locul lor,grila de sub faruri si aripa stanga parca este alta culoare.

ai incercat sa le aranjezi putin?

nu vreau sa par caroctasi dar m-am uitat la toate pozele si la fel se vede in toate.

bafta cu masina