Jump to content

Vand e46 318i 2004

gabi41ubi

Recommended Posts

BMW M PAKET

An 2004

EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE INTOARSA (ALCANTARA); INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; M PAKET,SET ROTI IARNA, NAVIGATIE,INSTALATIE AUDIO ORIGINALA , SPALATORI FARURI, JANTE 18", ROTI DE IARNA FOLIE OMOLOGATA, VOLAN DIN PIELE CU COMENZI, SCAUNE SPORT SI INCALZITE, CONSUMABILE NOI,SENZORI: LUMINA, PARCARE,PLOAIE, D.P.D.V. TEHNIC SI ESTETIC IMPECABIL,CARTE SERVICE, ACCEPT ORICE TEST

Pret: 10400 Euro NEG.

post-24627-1281088630_thumb.jpg

post-24627-1281088665_thumb.jpg

post-24627-1281088681_thumb.jpg

post-24627-1281088691_thumb.jpg

masina arata bine ,pretul e cam ambitios pt perioada asta.Indiferent cat valoreaza afara in Ro e altceva . BAfta

pretul este pentu o masina intreaga, impecabila, fara nici un defect, cei care cunosc masina pot sa confirme lucrul acesta. In Germania pretul reprezinta valoarea masina, dar in Romania toti ar vrea sa-si cumpere o masina foarte buna la un pret foarte mic de gura prietenilor (cat ai dat pe masina? ***** super!!!!! sau cam scump), desi acestia nu au cunostinte auto . Merci

masina arata bine ,pretul e cam ambitios pt perioada asta.Indiferent cat valoreaza afara in Ro e altceva . BAfta

pretul este pentu o masina intreaga, impecabila, fara nici un defect, cei care cunosc masina pot sa confirme lucrul acesta. In Germania pretul reprezinta valoarea masina, dar in Romania toti ar vrea sa-si cumpere o masina foarte buna la un pret foarte mic de gura prietenilor (cat ai dat pe masina? ***** super!!!!! sau cam scump), desi acestia nu au cunostinte auto . Merci

Crede`ma ca si mie de multe ori cand ma intreaba cineva cat ai dat pe masina nici nu stiu ce sa mai zic,ba unu sare cu gura pe mine,ca`i prea mult,ca stia nush ce preten ca o dadea mai ieftin cheala banuiesc si cu km 300.000 sau cine stie,acuma vb ta,toti vor masina fara probleme,km putini,cu dotari si sa coste 4000 E :twoup:

Km?si poze interior daca ai.

Masina are 130000KM din care 30000 pe romania. Am sa atasez un document world cu anuntul in urma caruia am achizitionat masina din Germania. Luni am sa atasez mai multe poze cu interiorul masinii (nu am poze facute la interior).

"Document world..":twoup:)

bafta la vanzare ..ubi.. desi oricat de buna ar fi masina.. eu cam la banii astia dau un 330xd cu 87 mii reali si chiar dotata si tot nu se inghesuie lumea..

Km?si poze interior daca ai.

Masina are 130000KM din care 30000 pe romania. Am sa atasez un document world cu anuntul in urma caruia am achizitionat masina din Germania. Luni am sa atasez mai multe poze cu interiorul masinii (nu am poze facute la interior).

"Document world..":twoup:)

bafta la vanzare ..ubi.. desi oricat de buna ar fi masina.. eu cam la banii astia dau un 330xd cu 87 mii reali si chiar dotata si tot nu se inghesuie lumea..

adu-mi mie 2 330xd in bani astia .daca se poate cu exact 87 666 km

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Te intereseaza un 318d din 2004?

Masina este luata de la AB Otopeni,are km putini...daca t int da`mi pm!

Trimite-mi te rog un mesaj cu cateva poze, Km si diferenta la care te-ai gandit.

Merci.

Masina are 96k km acum...are volan sport+comenzi...pilot etc.

Computer de bord....5 jante+5 cauciucuri noi...masina a venit din fabrica cu 5 jante!

Masina mea nu are packet M!

Pe mine m`ar interesa schimb pe schimb fara diferenta...avand in vedere k "benzinarele" sunt mai ieftine,iar dieselurile mai scumpe....tu avand in plus M-Packet!

Am actele doveditoare k a fost luata de la AB....consum f putin in oras,mai putin consuma afara pe pilot!

Da`mi adresa ta de mail pt poze daca te intereseaza!

L.E. : Iti poti pastra jantele!:twoup:

Edited by strees

• 2 weeks later...