Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Vand portbagaj pentru schiuri Thule

bank_x

Recommended Posts

Azi masinuta mea zboara catre alt proprietar, asa ca nu mai am ce sa fac cu potbagajul pentru schiuri.

Portbagajul este Thule,l-am cumparat anul trecut,[ractil l-am folosit la un drum de Austria si inca vreo 5 drumuri rpin tara,incap 4 perechi de schiuri pe el,are chie de inchidere,barile ce se prin pe masina sunt reglabile si cred ca merg si pe seria 3 desi pe cutie scria ca se potrivesc si pe seria 5.

Pret 700 ron.

Tel. 0740309343

100euro?

Azi masinuta mea zboara catre alt proprietar, asa ca nu mai am ce sa fac cu potbagajul pentru schiuri.

Portbagajul este Thule,l-am cumparat anul trecut,[ractil l-am folosit la un drum de Austria si inca vreo 5 drumuri rpin tara,incap 4 perechi de schiuri pe el,are chie de inchidere,barile ce se prin pe masina sunt reglabile si cred ca merg si pe seria 3 desi pe cutie scria ca se potrivesc si pe seria 5.

Pret 700 ron.

Tel. 0740309343

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Fa totusi un pret separat te rog. Pe mine m-ar interesa doar barele si poate le iau impreuna cu @laf_c (daca este si el de acord). Vad ca este tot din bucuresti.

Ok - incercam sa "facem treaba". Sa vedem "cat costa" acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.