Jump to content

Vand jante 17"

Recommended Posts

Vand jante pe 17",Style 42 Kreuzspeichen-Verbundrad II !

Sunt incaltate cu 4 gume Fulda Carat Excelero 225.45.17,gumele sunt aproape noi,cred ca au maxim 2000km rulati!

Jantele se prezinta destul de bine,nu sunt sudate sau strambe,au urme de uzura ca nah...nu au fost f ingrijite,de fostul propietar!

Eu le`am luat la o afacere si acum vreau sa`mi recuperez banii!

Jantele le`am probat la mine pe masina,se vede si in poze si merg bine,doua dintre ele au avut nev de echilibrare,iar doua nu...jantele sunt drepte si nu au probleme!

Eventual schimb cu ceva tot pe 17 cu ET intre 35 si 50...de preferabil oem,cu sa fara gume!

Vand si separat,doar ca vreau sa dau gumele primele!

Pret pt jante+gume 430euro,discutabil!

aceste jante se vad direct k st replici...cauciucurile ai factura de knd s-au pus pe masina sa vedem dak chiar st noi?ofer 200 E...nu st BMW OEM.

dupa scrisul tau se vede direct k nu ai facut scoala.pentru cauciucuri nu trebuie factura sa vezi daca sunt noi sau vechi, te uiti dupa DOT, degeaba ai factura de 1 zi pentru cauciucuri de 5 ani.e grele

aceste jante se vad direct k st replici...cauciucurile ai factura de knd s-au pus pe masina sa vedem dak chiar st noi?ofer 200 E...nu st BMW OEM.

Salut...tocmai am spus mai sus ca nu contest ca sunt replici,chiar si asa scrie pe ele ca sunt "made in germany",deci nici chinezarii nu sunt!

Jantele nu sunt strambe sau sparte,se prezinta destul de bine,iar faza cu replica...se vand foarte multe replici pe la noi si de obicei,daca sunt de calitate nu exista probleme!

Daca te uiti in poza cu acel cauciuc,unde apare si degetul meu,vei vedea ca apar si perii aia pe marginea cauciucului!

Cat despre pret...te rog sa postezi o poza cu acei 200euro sa vedem daca ii ai...dar euro sa fie,nu banii de gaze,intretinere sau altceva! :twoup:

frumoase tare stress-ule,bafta la vanzare.

Ms Dorule,asa sa fie...nu`i graba isi vor gasi stapanul! :twoup:

Ne vedem marti de dim...ne auzim la tel!

Vrei schimb cu unele pe 16 originale?Daca te intereseaza pun si poza

Multumesc dar vreau tot ceva pe 17,daca discutam de un schimb...si nu ma intereseaza in mod special gumele!

Intr`un cuvand accept si schimburi cu jante doar pe 17...primesc sau ofer diferenta!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Valabil!

Se mai adauga la vanzare 4 jante pe 18,model M6...nu sunt OEM!

Jantele se vand fara gume,sunt in stare f buna,au fost folosite vreo 2k km!

Detaliile jantelor sunt : 8.5j 13h2 et 20 r417

Deci merg pe seria 5

Pret 300euro negociabil

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.