Jump to content

[Vand] Jante BMW OEM Styling 72 - M-tech

Recommended Posts

De vanzare jante originale BMW M-tech Styling 72.

Set de 4 bucati.

2 buc 8Jx18 - ET:47 fata

2 buc 8.5Jx18 - ET:50 spate

Conditie ireprosabila, jantele au fost reconditionate (vopsite) de curand la un coleg de pe forum, de atunci nu au fost montate pe vreo masina, le-am revopsit pentru ca aveau oarecare zgarieturi pe margine de la borduri, nu au fost sparte sau sudate, nu sunt strambe.

Le tineam pt mine sa le pun la primavara dar am ales pana la urma un set pe 17".

Se potrivesc pe seria 3 e46, e36 si pe e90, e91, e92, e93, probabil si pe seria 5 e60.

Pret: 490 euro

Tel: 0722.366.706

Nu trimit prin curier decat cu plata inainte, in cont bancar.

Se pot vedea in Bucuresti - Titan.

Poze mai jos

Edited by sarpe74

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

M-a patruns spiritul Craciunului si am sa fac o oferta limitata pt aceste jante,

asadar, numai in perioada 24-31 decembrie pretul este 400 euro / pret fix!

Omu' gospodar isi cumpara vara sanie si iarna car :twoup: ...sau cum e aia?

Oricum ar fi, va doresc Sarbatori Fericite!

Nu trimit prin curier decat cu plata inainte, in cont bancar.

Se pot vedea in Bucuresti - Titan.

Poze mai jos

Si eu vand 10 seturi de jante identice la doar 100 euro setul, dar ca si tine accept doar plata in avans in cont bancar. :twoup:

Edited by herman

@herman

ale tale sunt replici?

Evident era o gluma si acum ma uit pe anunt si nu imi vine sa cred. Oare este firma, da factura proforma de vrea plata anticipat in cont? foarte tare.

Prietene in primul rand iti multumesc pt UP si in al doilea rand alea sunt conditiile mele pentru vanzare, iar daca-ti convin tie sau nu, asta chiar nu ma intereseaza, sau poate esti vreun frustrat?!

Daca citesti posturile mele mai vechi ai sa vezi ca am mai vandut jante, anvelope si diverse alte piese pe acest forum si daca cineva ar fi avut de comentat cu privire la corectitudinea mea fii sigur ca ar fi facut-o de mult.

In alte ordine de idei, faza cu nu trimit prin curier decat cu plata in avans este un alt fel de a spune: mai bine vino, vezi si cumpara daca-ti place. Asta ca sa nu existe discutii de genul "pai nu sunt ce mi-am imaginat" sau "eu am crezut ca...".

Eu am avut experienta neplacuta de a trimite ceva la TM, dupa ce persoana respectiva m-a innebunit cu telefoanele ca "el este om de cuvant" iar cand a ajuns coletul acolo, respectivul n-a mai raspuns la telefon. De atunci m-am lecuit cu trimisul...

Oricum, cu multi care sunt din provincie si au fost interesati de produsele pe care le-am vandut, m-am inteles sa vina sa le vada personal iar cu cei care nu s-au putut deplasa in Bucuresti din diverse motive, ne-am inteles la telefon si au trimis prieteni sau oameni de incredere de-ai lor care au venit cu banu' la buzunar, au verificat si vazut cu ochii lor inainte de a cumpara!

Dar deh, intotdeauna exista comentatori de genul tau pe care-i mananca dintii si limba sa mai dea un pic din gura in posturile altora... oricum nu m-am prins, pana la urma, vroiai sa pari ironic sau pur si simplu asa esti tu... adica ... Sarbatori Fericite si tie!

Edited by sarpe74

Schimb cu ce am eu la vanzare te intereseaza?!

Sunt deschis la orice fel de variante!

Numai bine

Sincer, nu prea ma intereseaza sa fac schimburi, multumesc.

Nu vreau sa par necioplit dar ce vand eu sunt niste jante OEM model destul de cautat avand in vedere ca sunt M Tech, pe deasupra sunt si reconditionate si arata ca noi, iar in cazul unui schimb ar trebui sa-ti mai cer o diferenta destul de consistenta si nu stiu cat de disponibil esti. Totusi da-mi mai multe detalii despre jante, ce este stantat pe spatele lor, ce ET au, ce DOT au anvelopele (fiecare in parte). Fa-mi o oferta pe PM si vb daca e una serioasa, intre timp ma mai gandesc si eu.

Salut si bafta la vanzare!

Edited by sarpe74

@herman

ale tale sunt replici?

Evident era o gluma si acum ma uit pe anunt si nu imi vine sa cred. Oare este firma, da factura proforma de vrea plata anticipat in cont? foarte tare.

Prietene in primul rand iti multumesc pt UP si in al doilea rand alea sunt conditiile mele pentru vanzare, iar daca-ti convin tie sau nu, asta chiar nu ma intereseaza, sau poate esti vreun frustrat?!

Daca citesti posturile mele mai vechi ai sa vezi ca am mai vandut jante, anvelope si diverse alte piese pe acest forum si daca cineva ar fi avut de comentat cu privire la corectitudinea mea fii sigur ca ar fi facut-o de mult.

In alte ordine de idei, faza cu nu trimit prin curier decat cu plata in avans este un alt fel de a spune: mai bine vino, vezi si cumpara daca-ti place. Asta ca sa nu existe discutii de genul "pai nu sunt ce mi-am imaginat" sau "eu am crezut ca...".

Eu am avut experienta neplacuta de a trimite ceva la TM, dupa ce persoana respectiva m-a innebunit cu telefoanele ca "el este om de cuvant" iar cand a ajuns coletul acolo, respectivul n-a mai raspuns la telefon. De atunci m-am lecuit cu trimisul...

Oricum, cu multi care sunt din provincie si au fost interesati de produsele pe care le-am vandut, m-am inteles sa vina sa le vada personal iar cu cei care nu s-au putut deplasa in Bucuresti din diverse motive, ne-am inteles la telefon si au trimis prieteni sau oameni de incredere de-ai lor care au venit cu banu' la buzunar, au verificat si vazut cu ochii lor inainte de a cumpara!

Dar deh, intotdeauna exista comentatori de genul tau pe care-i mananca dintii si limba sa mai dea un pic din gura in posturile altora... oricum nu m-am prins, pana la urma, vroiai sa pari ironic sau pur si simplu asa esti tu... adica ... Sarbatori Fericite si tie!

Woww! "My friend"!! Chill out! Bea ceva, respira. Daca eram pe ocazii poate ma uitam sa vad cine esti matale dar asta e, aici nu este rubrica cu istoricul fiecaruia care are shop on line. Asta e parerea mea si raman la ea, cel putin in Romanica eu nu as avea nici macar gandul, nu tupeul, sa trimit vreo cateva sute de euroi in avans pentru nimic in lume. Frustrat? Poate tavalit pe jos de ras, cand vad ce le poate mintea la unii. Ca tu te-ai intepat, asta-i altceva, dar zi merci ca nu te-ai intepat prea tare si ti-a venit marfa inapoi, ca daca cumva erai tu bunul taran roman care trimitea vre-o 4-5 sute de euro in avans si in schimb ai fi primit multumiri acum cred ca vindeai la taraba. Oricum, sarbatori fericite si tie.

• 2 weeks later...
1500ron? din nou..fara suparare :) . Oferta ramane valabila pana pe 15 februarie, in cazul in care te razgandesti astept un Pm.

Usor - usor te apropii te minimul acceptabil, oricum trebuie sa mai adaugi un pic, iar de razgandit nu ma razgandesc.

Au un pret sub care decat sa le dau mai bine le topesc :)

PS. sau mai bine le tin ca al doilea set de vara - respectiv asta sa fie setul de autostrada :twoup: sa fiu mai snob!

Edited by sarpe74

• 2 weeks later...

Anunt valabil!

PS. In martie mai aduc niste seturi de jante din Anglia. Toate jantele sunt OEM (originale BMW).

Pt seria 3 si seria 1: styling 155, styling 156, styling 194, styling 229 (toate cu anvelope runflat semiuzate)

si pt seria 5: styling 71 (modulare, pe 17", fara anvelope).

Pot aduce si la comanda alte modele.

Edited by sarpe74