Jump to content

vand seria 3 e46 coupe avariat

virgilaurelian

Recommended Posts

in urma unui eveniment neplacut pe care l-am avut acum cateva zile mi-am avariat masina si m-am hotarat sa o vand asa cum este fara a o dezmembra! asa ca masina este 318i coupe an 2000, avariata, motor functionabil, cutie.Are doua airbaguri sarite pe partea stanga fata( cortina plus cel din usa).cel mai bine se vede in fotografii.pt mai multe relatii pot fii contactat la nr de tel 0767856444 sau adresa de e-amail: ivan_virgil2006@yahoo.com.pretul este de 3000 de euro

Nu cred ca l-ai lovit ....pfff

Tu ai lovit-o?

Pacat...

Inelele cromate de bord le dai separat?

Oglinzile sunt rabatabile electric ? Mai sunt intregi?

Edited by 81rgl

Inelele cromate de bord le dai separat?

Oglinzile sunt rabatabile electric ? Mai sunt intregi? sau macar mecanismul de rabatare electric

Bine ai "julit-o"

De jante? ... incerc totusi poate aveai de iarna si cele din prima prezentare ...poate au scapat.

Ce dimensiune sunt, stare si pret.

Voie buna ...daca se poate. :twoup:

Edited by 81rgl

o sa incerc sa va raspund la toti.Masina se vinde asa cum este nu dau nimic de pe ea ca nu are rost.cel putin momentan.Daca nu se poate o sa o dezmembrez.Repet, motorul nu este atins, cutia, interiorul este intact cu exceptia airbagurilor sarite de pe partea stanga.Multumesc lui Dumnezeu ca am supravietuit si multumesc voua, cei de pe forum pentru incurajari!!! o zi buna sa aveti si nu uitati sa apreciati viata! e cel mai important lucru!

am trecut si eu prin asta, si eu aveam masina luata cu bani imprumut, prospat ramas fara servici si nu aveam nici casco...m-am consolat cu faptul ca eram singur in masina si ca nu am lovit pe nimeni, ba mai multi super politisti au vrut sa mi faca dosar penal pt vatamare corporala evident ca nici nu am urcat in salvare cand am auzit.....

am trecut si eu prin asta, si eu aveam masina luata cu bani imprumut, prospat ramas fara servici si nu aveam nici casco...m-am consolat cu faptul ca eram singur in masina si ca nu am lovit pe nimeni, ba mai multi super politisti au vrut sa mi faca dosar penal pt vatamare corporala evident ca nici nu am urcat in salvare cand am auzit.....

Eu cand am patit-o mi-au facut alcool-test la spital, le-am spus ca m-am rasturnat de cateva ori in locul X, eram singur in masina si nu a fost nimeni implicat, am dat doi piloni de beton jos. Ei... ihi ok, vrei sa te lasam langa un taxi sa te duci acolo sa tractezi masina ? Atat, m-au lasat langa un taxi si bafta mare, nici nu au venit sa se uite la locul accidentului.

sper ca nu s supara virgil ca i poluam topicul...pe mine dupa ce m-au dus la sectie si m-au si amendat plus 8 puncte, m-au dus inapoi langa masina, undeva in munti pe langa vatra dornei, si am ramas acolo pana seara cand a ajuns cineva din cluj sa ma tracteze...pe langa paguba m am ales si cu 8 puncte +amenda 540 lei +600 lei tractatu

sper ca nu s supara virgil ca i poluam topicul...pe mine dupa ce m-au dus la sectie si m-au si amendat plus 8 puncte, m-au dus inapoi langa masina, undeva in munti pe langa vatra dornei, si am ramas acolo pana seara cand a ajuns cineva din cluj sa ma tracteze...pe langa paguba m am ales si cu 8 puncte +amenda 540 lei +600 lei tractatu

Auch pentru amenda, pentru puncte de acuma nu cred ca iti mai pasa tie asa de mult de carnet. Eu m-am cam ofticat de nepasarea de care au dat dovada politistii din Vs. Trebuiau macar sa vina la locul accidentului sa constate. Imagineaza-ti ca ar fi fost sa zicem un ceafa groasa / mafiot care a facut accident, a avut pasager care a murit, l-a luat si l-a ingropat si gata. E un exemplu extrem ce-i drept dar zic si eu...

Edited by Bunica

nu am de ce sa ma supar.la mine au fost mai draguti, in sensul ca am primit decat 200 de lei amenda si 6 puncte! de venit au venit la fata locului.

• 2 weeks later...

nu am de ce sa ma supar.la mine au fost mai draguti, in sensul ca am primit decat 200 de lei amenda si 6 puncte! de venit au venit la fata locului.

U.P

Off: adica te rastorni singur, sau ma rog derapezi si iti faci masina praf fara sa implici pe nimeni altcineva si fara sa distrugi nimic in jur si iei amenda si puncte penalizare?! Nu pot sa cred!

si daca chiar esti "norocos" t alegi si cu dosar penal

Off: adica te rastorni singur, sau ma rog derapezi si iti faci masina praf fara sa implici pe nimeni altcineva si fara sa distrugi nimic in jur si iei amenda si puncte penalizare?! Nu pot sa cred!

dar ce vroiai sa-mi faca? sa fac inchisoare pt savarsirea carei infractiuni??? ca nu inteleg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.