Jump to content

eleron E46

dedes

Recommended Posts

nu m-am zgarcit la bani sincer, dar mam interesat si am vazut ca multe persoane au eleronul din cauciuc, iar pretul este ca si cel de pe site-ul respectiv, atat ca l-am comandat de o saptamana parca de la un magazin de langa mine, e la mine acasa, urmeaza sa-l vopsesc si sunt dispus sa dau un pic mai mult pentru profesionalism, nu vreau sa fac tiganie pe masina. :)

btw, cel original din ce material e? sunt curios :)

eu asa ma gandeam tot timpul ca cel original e din cauciuc, dar sunt banuieli numai

Edited by tupeu

200 de ron am dat, dar sincer daca spuneti ca nu e treaba serioasa, renunt la el, si mai iau si din plastic

nu m-am gandit ca ar fi probleme cu el, tot ce vreau este sa iasa bine

daca mai dau 200 de ron asta e, o sa vand cel care il am acum

ati spus ca e greu de vopsit, din ce cauza? ma gandesc la montarea lui pe masina si vopsit acolo, asa nu va mai fi modificata pozitia si nu voi intinde vopseaua pe el, ce ziceti? iau altul sau incerc metoda asta?

200 de ron am dat, dar sincer daca spuneti ca nu e treaba serioasa, renunt la el, si mai iau si din plastic

nu m-am gandit ca ar fi probleme cu el, tot ce vreau este sa iasa bine

daca mai dau 200 de ron asta e, o sa vand cel care il am acum

ati spus ca e greu de vopsit, din ce cauza? ma gandesc la montarea lui pe masina si vopsit acolo, asa nu va mai fi modificata pozitia si nu voi intinde vopseaua pe el, ce ziceti? iau altul sau incerc metoda asta?

daca nu sunt o problema banii atunci nu mai sta pe ganduri si mergi la un vopsitor cu renume :) si nu o sa ai probleme cu vopseaua....

sau tu vrei sa il vopsesti cu spray si sa si tina ?

am scris intr-un reply mai sus ca mai bine dau bani mai multi sa iasa bine decat sa fac tziganie

si NU, nu vreau sal vopsesc cu spray-u

ca sa intelegi ce vreau, din 3 optiuni care le am sa o aleg pe cea mai buna,

dar asa o sa fac, sunt programat deja la o vopsitorie foarte buna abia saptamana viitoare, sunt foarte aglomerati, si o sa vopsesc eleronul de cauciuc pentru ca mi-au explicat ca nu vor fi probleme..