Jump to content

cumpar oglinda e39 stanga

Recommended Posts

Caut o oglinda stanga pt e39 doar sticla. Electrica, rabatare electrica, incalzire ....tot pachetul. Am tot cautat dar nu gasesc si de improvizatii m-am saturat. La bavaria e prea mult si nu vreau sa dau atat (mai mult din ambitie).

De la hotomani din targ nu vreau sa iau tot asa din ambitie. Asa ca sa NU veniti cu oglinzi INSCRIPTIONATE ca nu cumpar. Si nici cu una facuta pe vapor (subtire ca naiba) care sa coste 200 ron ca iar nu iau chiar daca e noua. Pe una subtire mai mult de 100 ron nu dau. Oricum prefer una mai buna (solida) de la dezmembrari.

NU mai vreau sa incerc alte solutii ca nu merg am incercat si oricum nu vreau sa ma mai complic. Deci va rog frumos NU veniti cu alte oglinzi decat cele din imaginile de mai jos. Adica vreau numai cu sistemul ala de prindere. Numai pe STANGA si numai STICLA am nevoie si numai cu sistemul de prindere din poze (adica cu cercul ala). Am scris mult sa fie cat mai clar. Sper sa nu deranjeze pe nimeni si sa gasesc pana la urma ceva.

post-24987-0-70404400-1302642234_thumb.jpg

post-24987-0-46498500-1302642244_thumb.jpg

Caut o oglinda stanga pt e39 doar sticla.

...Oricum prefer una mai buna (solida) de la dezmembrari.

...numai STICLA am nevoie

!

17. Pentru a nu incuraja furtul de bunuri de pe masini, sunt interzise topicurile care vor contine la vanzare/cumparare exclusiv elemente usor detasabile de pe autovehicule (gen oglinzi, bandouri, eleroane, etc)". Regula este valabila pentru elementele second-hand.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.