Jump to content

nou posesor bmw e46 coupe

m3ndoza

Recommended Posts

@Pole ...poate ar trebui sa vb in engleza,nu sunt sigur ca ne intelege!(Unde naiba o fi WLF,parca e mai american...decat noi)

So...i think i know u!!

U`re name is Michael Mendoza,brother with Ninel Mendoza?

How did u brought u`re car in romania dude?

@Pole ...poate ar trebui sa vb in engleza,nu sunt sigur ca ne intelege!(Unde naiba o fi WLF,parca e mai american...decat noi)

So...i think i know u!!

U`re name is Michael Mendoza,brother with Ninel Mendoza?

How did u brought u`re car in romania dude?

How did u BRING u're car... :rolleyes:

How did you bring YOUR car...daca tot corectam :pirate:

Nu avem ce strica, masina nu e a initiatorului topicului.

u = you

u're = you're

you're = you are

Deci gresit. :clover:

Probabil ia tot bordu' :laugh:

La asta ma gandeam si eu.

Apropo, cum faci smiley-ul asta :laugh:? Eu nu-l mai gasesec in lista, l-am copiat de la tine.

Aha, deci aici erati :D Alt putzoi care pune poze cu masini de pe net ?

nu e masina pusa de pe net am luato acum 2 luni din state se poate vedea in judetu cluj la ori ce ora

Fain M3-ul, daca prelucrai si tu pozele alea le "taiai" putin si nu acopereai numele siteului de unde le-ai luat cu negru era mai bine.

masina se poate vedea la cluj la ori ce ora ... este adusa de mine nu este poza luata de pe net

nu stiu de ce ma strofoc sa va explic .. si o zic ultima oara masina este adusa personal de mine din state se afla la cluj masina se poate vedea oricand poate am gresit ca maim facut cont pe acest forum ... si ceranduva parerea despre masina ... orcum mersi mult tuturor

Daca pui poze din Cluj cu ea si poza ta cu masina,eu unul te cred si jos palaria pt tine si pt masina!

App,cum ai adus masina in tara?!

[/quot

a ajuns in tara cu avionu transport care ma costat 2380 de dolari am sa revin joi cu noi poze pt ca sunt la arad acum la ceva neamuri

Pune o poza cu ea acum, cu peisaj romanesc in spate si numere de RO.

...pai ce el e Boldy sa faca poze d-alea :frantics:

nu e masina pusa de pe net am luato acum 2 luni din state se poate vedea in judetu cluj la ori ce ora

masina se poate vedea la cluj la ori ce ora ... este adusa de mine nu este poza luata de pe net

nu stiu de ce ma strofoc sa va explic .. si o zic ultima oara masina este adusa personal de mine din state se afla la cluj masina se poate vedea oricand poate am gresit ca maim facut cont pe acest forum ... si ceranduva parerea despre masina ... orcum mersi mult tuturor

..."Raducioiule"...tu esti?

a ajuns in tara cu avionu transport care ma costat 2380 de dolari am sa revin joi cu noi poze pt ca sunt la arad acum la ceva neamuri

A venit PAR AVION. :LMAO:

Haide-ma du-te si fa-ti lectiile, pe cine crezi ca prostesti cu fazele astea. Cum dracu sa vina masina cu avionul, ai impresia ca vorbesti aici cu colegii tai de clasa? Am trimis o gramada de masini din USA, un container care face vreo 2 luni de zile de pe coasta de vest, costa 3300$ pana in Constanta. Si tu zici ca avionu a fost doar doua mii trei sute optzeci de dolari si my 2 cents. :laugh:

Edited by WLF

Haide-ma du-te si fa-ti lectiile, pe cine crezi ca prostesti cu fazele astea. Cum dracu sa vina masina cu avionul, ai impresia ca vorbesti aici cu colegii tai de clasa? Am trimis o gramada de masini din USA, un container care face vreo 2 luni de zile de pe coasta de vest, costa 3300$ pana in Constanta. Si tu zici ca avionu a fost doar doua mii trei sute optzeci de dolari si my 2 cents. :laugh:

Acum iti va zice ca era avion particular, ce naiba nu te uiti deloc la filme :)).

Presimt ca se va inchide repede topicul asta.

BINGO,pe tine te asteptam!

Stiam ca vei rezolva cazul asta! :hyper:

Daca drumul masinii a costat 2380$,biletul lui probabil a fost 80$ cu tot cu taxe de aeroport si o masa calda la Paris sau Amsterdam...sau Frankfurt,asta daca a facut escala si nu a venit private!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.