Jump to content

Probleme stabilitate e36 compact

Claudiu Florin

Recommended Posts

Salutare tuturor..Am o dilema mare cu un e36 compact 316i din 94..mergeam pe sosea si am pierdut controlul masinii si am inceput sa 'dansez' pe sosea..mentionez ca soseaua era inghetata...si m-am oprit cu spatele intr-o bordura..cu partea stanga spate am lovit rau...s-a rupt urechiusa de la diferential..am schimbat diferentialul cu totul..roata stanga imi sta inclinata de partea de sus..in exterior...imi huruie de la 50 la ora in sus..vum..vumvum..vum..vuvum..ceva de genul..si cu cat creste viteza..cu atat se aude mai des si mai tare..la fiecare groapa imi sare stanga dreapta cand o iau cu rotile din spate..peste 100 la ora nu mai am control asupra ei..am fost la unghiuri si nu am cum sa le reglez pe spate..asa e la compact..mi s-a spus sa schimb bratul stanga spate cu care am lovit...si rulmentul (dublu)...nu stiu..exista si o alta problema? doar roata stanga imi sta inclinata \....iar cea din dreapta putin \...ceva gen \\ amandoua..dar cea din dreapta foarte putin...si cred ca asa e normal..suspensia e noua..mentionez ca problema asta o am doar de cand am lovit in bordura..posibil bratul..rulmentul...si vreau sa stiu care a-ti mai avut probleme de genul asta...sa nu o puteti stapani peste 90-100km\h...si sa joace pe soasea..iar in gropi sa danseze stanga dreapta..luna care vine am sa-i schimb bratul rulmentii..dar m-as mira sa rezolve problema cu dansatul in gropi si stabilitatea peste 100 la ora...:(( va rog ajuta-ti-ma...multumesc si ma scuza-ti daca mai exista un astfel de topic asemanator..dar sunt nou aici si nu am gasit alt topic gen...multumesc :(

O sa-l verific ms...dar am mai cautat si alte discutii..si am dat de persoane cu aceleasi probleme..dar nu neaparat de la un impact anume..gen..sa danseze pe strada si sa nu aiba control asupra ei..huruit si alte chestii..s-ar putea sa se fi distrus si bucsile de la punte..habar nu am...la o constatare mi s-a spus ca bratul de la impact ar putea fi stramb..si rulmentii tot de la impact sa fie praf...dar sunt sigur ca dupa ce schimb bratul si rulmentii..treaba cu stabilitatea si dansatul la denivelari\gropi nu va disparea..la ce pret as gasi un brat spate stanga si bucsile de la punte? are cineva idee ?! :-? multumesc