Jump to content

Cumpar parasolare NEGRE de E46

Recommended Posts

am tot interiorul negru,stalpii,plafonul,tot,mai putin parasolarele :thumbsup:

le vreau negre din fabrica,nu imbracate ,colantate sau vopsite cu sprayul acasa :wacko: asta pot sa fac si eu

multumesc !

Am parasolare negre originale,mai am si stilpi fata si stilpi spate si minerele din plafon,parasolarele costa 150 lei amindoua dar la unu este sparta oglinda

Am parasolare negre originale,mai am si stilpi fata si stilpi spate si minerele din plafon,parasolarele costa 150 lei amindoua dar la unu este sparta oglinda

sal fa pret la parasolare si cele 4 manere de viraj din plafon ...app parasolarele au contact electric pt lumina ??

sal fa pret la parasolare si cele 4 manere de viraj din plafon ...app parasolarele au contact electric pt lumina ??

Daca gasesc toate cele 4 minere costa 50 lei,parasolarele trebui sa aibe contact undeva ca in momentul in care deschizi usita la oglinda se aprinde lumina deasupra la parasolare

am tot interiorul negru,stalpii,plafonul,tot,mai putin parasolarele :thumbsup:

le vreau negre din fabrica,nu imbracate ,colantate sau vopsite cu sprayul acasa :wacko: asta pot sa fac si eu

multumesc !

Am ambele parasolare impecabile la 50 euro, provin de pe m3 e46......0723.77.67.67

si la oglinda cum le faci? lipesti alcantara sau o cosi? dar clapa ce acopera oglinda o lasi gri?

salut,imi pare rau dar trebuie sa gandesti singur cum sa-ti faci parasolarele negre ,eu nu te pot incurca cu ideile mele :frantics:

Edited by dee-low

eu am demult parasolarele negre si nu imbracate sau vospite ci facute in alt mod.cat despre ideile tale orsicum stiu ca te duci la croitor si nu lucrezi tu nimic asa incat probabil de asta ocolesti raspunsul sau cine stie esti mai secretoman.

iti doresc sa iti iasa bine si nu o tiganie cum a fost schimbatorul.

scuze pt offtopic

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.