Jump to content

asigurare carpatica

turmentatu

Recommended Posts

salut!

se pare ca azi nu am fost asa norocos, m-a pupat unul in fund.

ideea este ca am fost la politie, am luat autorizatia de reparatii, dar in cat timp legal trebuie sa ajung la carpatica sa deschid dosarul?

stiu ca astia sunt jegosi si nu vor sa plateasca, imi este sa nu zica ca aveam doar 24 h la dispozitie.....

multumesc.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

in patru zile lucratoare de la emiterea procesului-verbal

Ps: nu vreau sa te descurajez, dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare in ceea ce-i priveste pe astia de la Carpatica

ms de raspuns.

da stiu, acum ma gandesc cum sa fac, pe banii mei si sa astept apoi banii de la ei, sau sa fac doar devizul, sa intre banii si sa imi fac masina (adica cel putin un an cred)

ms de raspuns.

da stiu, acum ma gandesc cum sa fac, pe banii mei si sa astept apoi banii de la ei, sau sa fac doar devizul, sa intre banii si sa imi fac masina (adica cel putin un an cred)

mergi la un service agreeat de ei(daca iti convine). iti faci masina...si cand este gata o iei din service. nu au dreptul sa iti retina masina. se spala ei pe cap cu service-ul respectiv, ca doar sunt pe aceeiasi mana.

Guest poleposition
Carpatica e o ghena insolventa, daca te-a bucurat o prima mai mica la o companie de cacat, acum suporti consecintele, eu cred ca nu iti vor plati niciodata dauna.

Carpatica e o ghena insolventa, daca te-a bucurat o prima mai mica la o companie de cacat, acum suporti consecintele, eu cred ca nu iti vor plati niciodata dauna.

Pai, eu inteleg ca CELALALT are RCA la Carpatica!! Deci, nu el a ales compania asta de rah ...t!

Ai Casco? Daca da o faci pe Casco-ul tau si lasi companiile de asigurari sa se bata intre ei. Am avut si eu un eveniment cu o domnisoara blonda cu asigurare Carpatica. Cei de la Generali mi-au facut masina fara comentarii. (Era o alta masina, nu BMWul).

ms de raspuns.

mergi la ei si deschide dosarul de daune, e obligatoriu sa faci asta...trebuie sa-ti faca o evaluare si sa-ti dea un aviz de reparatie si functie de valoarea predevizului(deviz estimativ facut de service) sa primesti(sau nu) un accept de reparatie(un fel de promisiune de plata)...

Ca sa nu discutam inutil, doar dandu-ne cu parerea cum "o sa fie", fa ce ti-am scris si functie de raspuns putem discuta

Bafta

La constatare sa`i lasi de inteles agentului constatator,ca vrei sa faci toata reparatia...te uiti urat la el!

Unui prieten i`au dat de facut polish si indreptare la un portbagaj facut varza si pana nu i`a spus ca`l bate,nu i`a dat inlocuire portbagaj!

Este trist,dar agentii aia,zici ca iti repara masina pe banii lor!

La aia nu merge ca l`a doctor,cu politeturi: "Sarut`mana,multumesc,va rog frumos!",merge direct cu "Ba! imi fac masina,nu`mi dai reparatie la bara sparta!":)

Edited by strees

La constatare sa`i lasi de inteles agentului constatator,ca vrei sa faci toata reparatia...te uiti urat la el!

...poti sa-i lasi de-nteles si ca-i dai o femeie recompensa, ca tot cei din centrala de la Sibiu aproba dosarul, el nu face decat sa intocmeasca actele si sa le trimita prin fax sau mail

...faza cu "atentia" la constatare e valabile in cazul unei firme serioase si doar daca e ceva de genul inlocuit vs indreptat, sau reparat

Le: Cum crezi ca a facut Carabulea o galagie de bani, altfel decat tinand totul sub control :frantics:

Edited by vip72

ms de raspunsuri.

ideea este ca am unde sa fac masina, a mea nu este grav, stop crapat, bara zgariata, tabla de sub stop indoita, aripa spate putin zgariata (+ o cheie data de cel care a intrat in mine cand a plrecat, eu inca eram cu politista sa imi faca avizul).

am si unde sa repar masina, am destui prieteni cu service-uri. singura chestie e ca acei oameni o sa stea sa astepte banii de la carpatica si eu merg bine mersi cu masina.

eu am alta idei, care include un poligon, si sa ii aniliez pe toti, ala cu polo de se uita in p-zda si pe asiguratorii lui.

casco la o masina din 1996 nu se renteaza.

cam astea sunt raspunsurile din ce am citit pana acum.

aaa, da : NU eu am asigurare la carpatica!

mergi la ei si deschide dosarul de daune, e obligatoriu sa faci asta...trebuie sa-ti faca o evaluare si sa-ti dea un aviz de reparatie si functie de valoarea predevizului(deviz estimativ facut de service) sa primesti(sau nu) un accept de reparatie(un fel de promisiune de plata)...

Ca sa nu discutam inutil, doar dandu-ne cu parerea cum "o sa fie", fa ce ti-am scris si functie de raspuns putem discuta

Bafta

si eu tot asa am procedat. m-am dus la service-ul recomandat de ei.

au intarziat cu plata..dar masina mi-am luat-o. service-ul nu are dreptul sa retina masina.

de platit...vor plati.

si eu tot asa am procedat. m-am dus la service-ul recomandat de ei.

au intarziat cu plata..dar masina mi-am luat-o. service-ul nu are dreptul sa retina masina.

de platit...vor plati.

...ti-ai luat masina ptr ca soc. de asigurare are contract cu service-ul respectiv si in intelegerea facuta intre ei, service-ul iti da masina, urmand ca plata sa se faca ulterior...

...daca nu au contract cu un service, nu-ti poti ridica masina pana nu se face dovada platii.

...ti-ai luat masina ptr ca soc. de asigurare are contract cu service-ul respectiv si in intelegerea facuta intre ei, service-ul iti da masina, urmand ca plata sa se faca ulterior...

...daca nu au contract cu un service, nu-ti poti ridica masina pana nu se face dovada platii.

corect. am specificat: am mers la un service agreeat de societatea de asigurari.

daca are acceptul de reparatie...la service-ul unde vrea(pagubitul) sa isi repare masina...nu cred ca este cazul sa isi mai faca probleme.

eu am avut o dauna la carpatica si sincer a durat vreo 2 luni pana mi-am luat banii de la ei...in conditiile in care in fiecare saptamana eram peste ei... intr-una din vizitele facute la ei la sediu am intalnit un cuplu care a avut un accident pe autostrada... a intrat unu peste banda lor si au sarit cu masina pe camp, a venit elicopterul de la SMURD sa-i duca la spital. si auzi rasp pt dosarul lor de dauna... cica au facut intentionat accidentul si se judeca cu ei de vreo 2 ani...aaaaaa da si ei erau si cu copilul in masina. succes ... si sa nu-ti mai zic ca iti dau cam 60% din cat iti trebuie tie sa-ti repari masina... mie mi-au dat pt spoiler fata, aripa si semnalizator(pt schimbat si vopsit) 800 ron... am luat toata lista lor de service-uri(unii raspundeau, altii nu mai aveau contract cu ei si imi spuneauca e nasol daca am dosar la ei) si cei care mi-au raspuns au zis ca o sa ma coste vreo 1400 ron asa ca SUCCES! Edited by Gicone

eu am avut o dauna la carpatica si sincer a durat vreo 2 luni pana mi-am luat banii de la ei...in conditiile in care in fiecare saptamana eram peste ei... intr-una din vizitele facute la ei la sediu am intalnit un cuplu care a avut un accident pe autostrada... a intrat unu peste banda lor si au sarit cu masina pe camp, a venit elicopterul de la SMURD sa-i duca la spital. si auzi rasp pt dosarul lor de dauna... cica au facut intentionat accidentul si se judeca cu ei de vreo 2 ani...aaaaaa da si ei erau si cu copilul in masina. succes ... si sa nu-ti mai zic ca iti dau cam 60% din cat iti trebuie tie sa-ti repari masina... mie mi-au dat pt spoiler fata, aripa si semnalizator(pt schimbat si vopsit) 800 ron... am luat toata lista lor de service-uri(unii raspundeau, altii nu mai aveau contract cu ei si imi spuneauca e nasol daca am dosar la ei) si cei care mi-au raspuns au zis ca o sa ma coste vreo 1400 ron asa ca SUCCES!

sa fie!

la un calcul rapid cred ca ajung undeva la 300-400 euro, ma astept sa imi propuna sub 1000 ron. vad de luni cand ma duc la ei sa deschid dosarul de dauna.

Ieri am fost sa deschid dosarul. astia au in rahova o ghereta daia de plastic cu 3 birouri, aparate foto de prin anii 1900.

O sa pun poze....

eu:

http://img683.imageshack.us/img683/1373/imagine0600.jpg

idiot's cas...

http://img807.imageshack.us/img807/9233/imagine0599.jpg

Dupa ce a intrat in mine, eu eram deja oprit, el a trecut pe langa mine pe dreapta si mai cadeau plastice din ea.

Cand am vazut ca nu ne intelegem si sa mergem la politie, l-am intrebat daca o lasa acolo sau are nevoie de platforma.....am merc cu aprox 30-40 km/h pe fundeni.

A mai tras de aripa la fata locului, ca sa poata circula cu ea, ca freca rau in anvelopa...

Din poza nu se vede nici o zgarietura pe aripa, acum daca ii mai fac una arata ca dracu'.... :(

• 3 weeks later...