Jump to content

Recommended Posts

Salut sa deskis un service super misto in pitesti!PIT STOP langa rompetrol in zona la real spre bascov in pitesti mergeti acolo cine e din pitesti :drinks:

da, il stiu pe patronul de-acolo...inainte a avut petromV-ul din apropiere si de mult vroia sa-si faca un service rapid

• 3 weeks later...

...nu stiu daca "se merita"...eu doar sunt prieten cu patronul d-acolo...dar daca nu esti multumit, imi lasi mesaj pe forum si-l sun sa bage dracii in ei :super:

esti din pitesti?de und il sti pe patron?

da, il stiu pe patronul de-acolo...inainte a avut petromV-ul din apropiere si de mult vroia sa-si faca un service rapid

OK, excelent ca il stii pe patron. Dar ne aflam in sectiune de review-uri, si nu vad absolut niciun fel de review, ci doar o reclama pentru un service.

Service despre care nu stim absolut nimic, nici ca e bun, nici ce e rau.

Nu acesta este scopul acestei sectiuni. Sectiunea a fost creata pentru ca userii sa ne impartaseasca EXPERIENTELE lor cu diverse firme/service-uri. Sectiunea nu a fost creata pentru reclama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.