Jump to content

Cumpar pentru un 320d - vezi lista

Recommended Posts

Cumpar pentru un 320d 150cp 07.2003 urmatoarele:

- volanta si kit ambreiaj - noi;

- bascula inferioara completa stanga fata, bucsa bara stanga fata - noi;

- senzor nivel + bieleta dreapta fata - noi;

- piesele 12 si 15, stanga si dreapta - accept si sh, dar sa nu fie defecte;

- piesa incercuita (este vorba de un butonas, daca il are cineva, la luat bebe si la pierdut ;-) );

- schimbator scurt M in 6 trepte (ca cel din poza, dar in 6 trepte), pret si pentru unul iluminat - doar original - nou;

- set sticle oglinzi incalzite (sa nu fie din plastic) - in stare f.buna sau noi.

Edited by pitbul

- volanta 2250 lei luk si kit ambreiaj 880 lei luk- noi;

- bascula inferioara 480 lei/lemforder,360 lei/fz completa stanga fata, bucsa bara stanga fata - noi; bara fata nu are nici o bucsa,ma gandesc ca te referi la bucsa bascula 110 lei/buc/talosa sau 340 lei set lemforder

- senzor nivel 225 lei vemo+ bieleta dreapta fata - noi; directie sau antiruliu ?

- piesa incercuita (este vorba de un butonas, daca il are cineva, la luat bebe si la pierdut ;-) );

- schimbator scurt M in 6 trepte (ca cel din poza, dar in 6 trepte) 230 lei, pret si pentru unul iluminat - doar original - nou 421 lei;

- set sticle oglinzi incalzite (sa nu fie din plastic) - in stare f.buna sau noi 330 lei/buc/oe.

kit ambreaj - 1.295 OEM in stoc

volanta - 1.450 lei OEM in stoc

bascula - 480 lei/buc LEMFORDER sau 445 lei/buc FEBI

set bucse bascula - 340 lei LEMFORDER sau 265 lei MOOG sau 230 lei FEBI

bascula cu bucsa montata - 480 lei/buc MOOG sau 530 lei/buc FEBI sau SWAG ( vezi poza)

senzor nivel lumini xenon - 225 lei VEMO

care bieleta? directie sau antiruliu?

Edited by claudiuBWR

- volanta 2250 lei luk si kit ambreiaj 880 lei luk- noi;

- bascula inferioara 480 lei/lemforder,360 lei/fz completa stanga fata, bucsa bara stanga fata - noi; bara fata nu are nici o bucsa,ma gandesc ca te referi la bucsa bascula 110 lei/buc/talosa sau 340 lei set lemforder

- senzor nivel 225 lei vemo+ bieleta dreapta fata - noi; directie sau antiruliu ?

- schimbator scurt M in 6 trepte (ca cel din poza, dar in 6 trepte) 230 lei, pret si pentru unul iluminat - doar original - nou 421 lei;

- set sticle oglinzi incalzite (sa nu fie din plastic) - in stare f.buna sau noi 330 lei/buc/oe.

tot ambreiaju cu volanta 350e 0768880781

senzor nivel lumini xenon

Nu stiu care este, eu am vazut ca e rupt senzorul de nivel si la service mi-au zis ca trebuie si bieleta schimbata, dar sincer nu stiu care, pentru ca nu ma pricep

senzor nivel lumini xenon

Nu stiu care este, eu am vazut ca e rupt senzorul de nivel si la service mi-au zis ca trebuie si bieleta schimbata, dar sincer nu stiu care, pentru ca nu ma pricep

bileta antiruliu - 105 lei LEMFORDER sau 70 lei FEBI sau 60 lei MOOG

kit ambreaj - 1.295 OEM in stoc

volanta - 1.450 lei OEM in stoc

bascula - 480 lei/buc LEMFORDER sau 445 lei/buc FEBI

set bucse bascula - 340 lei LEMFORDER sau 265 lei MOOG sau 230 lei FEBI

bascula cu bucsa montata - 480 lei/buc MOOG sau 530 lei/buc FEBI sau SWAG ( vezi poza)

sunt noi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.